Ktorý tyčový vysávač s mopom odporúčate?
Dobrý deň, prosím Vás nemáte niektorá tyčový mop xiaomi w20? Prípadne iný tyčový vysávač a mopom,ktorý odporúčate? Ďakujem.
@romana_h2000 jeej super 🙂 chcem ho na také rýchle umývanie podlahy a vysávanie detského bordelu 😂
@mimka91 určite môžeš ísť do toho👍🏻 ja mám vnútri psa aj mačku čiže vysávam 2x denne 😃 sú 3 možnosti rýchlosti vysavania a okrem klasickej dlhej tyče este dalsie 2 nastavce na vysávanie (+ten mop) . Ja som spoko. ☺️
@romana_h2000 a prosím ta dá sa vysávať aj bez mopu? Či vždy len s mopom?
@mimka91 jasne ze aj bez 😉
@romana_h2000 a ešte mam na teba ďalšie otázky 🫣 snáď sa nebudeš hnevať.
- daju sa s ním prípadne vysávať aj koberce?
- čítala som, že valec po samovycisteni sa nevyschne a potuchne to sa nedá vybrať?
- vysáva a umýva aj ku kraju alebo nie? Lebo väčšinu takýchto mopov, čo som pozerala, tak kraje nevysavala, ale pri tomto som to nikde nenašla. Celkovo moc recenzie naň nie sú. Budem ti veľmi vďačná za odpovede 🙂
@mimka91 idú sním aj koberce, ale to asi skorej s krátším nastavcom . Ak sú to koberce s vysokým vlasom, ide to tažšie, on sa zvykne niekedy akoby tak zaseknúť alebo ako by som to povedala. Stým vysávaním ku kraju by som moc asi pripomienky nemala, a to máme doma hodne chlpov zo zvierat. A čo sa týka toho mopovania, zatiaľ sa mi nič také nestalo že by stuchlo, no je pravda že to mopovanie skoro ani nepoužívam pretože behám po dome s parným čističom😁
@romana_h2000 https://www.nay.sk/xiaomi-truclean-w20-wet-dry-... ide o tento vysávač? Lebo ho obzerám a neviem či sa dá s ním vysávať aj bez mopovania 🤔
@romana_h2000 prosim ta a aky parny cistic pouzivas? Mas dlazbu alebo plavajuce podlahy?
@al1001
@mimka91
Zeny ospravedllnujem sa ! Ja mám vysávač xiaomi G10 Plus, nevedela som že má xiaomi už aj ten W20 🙈 mám skúsenosť stýmto tu : https://vysavace.heureka.sk/xiaomi-g10-plus/?ut...
@marca12 v dome mám aj dlažbu aj plávajúcu podlahu a používam parný čistič od viledy 🙂

@mimka91 ahoj ja ho mám , dostala som ho minulý rok na Vianoce a je naozaj super 🙂 nemám asi čo vytknúť.