Kuchyne Okay

14. jan 2024

Caute, ma niekto kuchynu z okay? Da sa tam kupit kuchynska linka rohova od 1300 E a nechce sa mi do toho nejak specialne investovat, preto sa pytam ci taku kuchynu niekto ma a da sa na to spolahnut?

zalka
14. jan 2024

Ja mám tretím rokom, slúži.

autor
14. jan 2024

Vies aj napisat ktoru konkretne mas? Neni nejaka rozkyvana alebo tak?

zalka
14. jan 2024

Rohová kuchyňa Brick pravý roh 300x182 cm (čierna lesklá/craft) túto, ale upravovanú.
Kupovaná bola 2 ks do L + skrinka na potraviny + vysoká skrinka na rúru.
Dosť skriniek dolných zvýšilo, horné nie, to sme využili všetky .. a obobstavali sme chladničku, upravili výškovo na 140cm skrinku na rúru, dorobili dalšiu 140cm skrinku na mikrovlnku ... materiál sme mali. Upravili sme si podla potrieb.
Ale celkovo má linka U tvar a má 8 metrov.

autor
15. jan 2024

Super dakujem , si zlata. Asi do toho pojdem za tu cenu tomu dam sancu.

zalka
15. jan 2024

My sme roky mali provizórium a nevedeli sme sa pohnúť. .pôvodne sme chceli linku na mieru. I sme mali nakreslenu i sme stále vymýšľali. A keď sa ukázala akcia v okay na linky a prerátala som to ..tak kúpa hotovej vyšla vtedy menej ako keby sme dali narezať a tým, že sme si ju upravili tak je na mieru. Tak sme kúpili...a zatiaľ ako píšem spokojnosť.

autor
15. jan 2024

Pojdem do nej, este budem potrebovat peniaze na xy dalsich veci, takze usetrim na tomto. Vidno na nej samozrejme, ze to je z lacnejsich materialov ale ucel snad splni. Do tejto chcem ist.

https://www.youtube.com/watch?v=v-LXPiIAZ2Y
zalka
15. jan 2024

Pekná...nám sa biele nepáčili...preto inú sme vybrali. Ja veru verím, že nám pár rokov vydrží už drží 3.
Verím že budeš spokojná. Poslúži.

autor
16. jan 2024

Nakoniec to bude presne taka ista kuchyna ako mas ty :D Ine kuchyne by zakryly zasuvky, a tato bola vo fajn cene a aj sedela, takze volba bola jasna.

autor
16. jan 2024

Jedine co musime premysliet je este nejak tam vstavat umyvacku. Ale uz su nejake napady.

zalka
16. jan 2024

Hm ..je fajn ale už by som čiernu pracovnú dosku nechcela ...skrinky si poukladas ako chces poposuvas pomenis.
A mycku nedalo sme skrinku, akurát na dvierka sme namontovali dvierka zo skrinky. Boli zvyšné z vysokej skrinky na rúru. Rúru mám hore a ňou konci skrinka čiže dvierka som mala.

monalisa77777
27. jan 2024

Ahoj,riešime teraz podobné.Chceme linku v rozumnej cene len ťažko sa orientovať v tom množstve ponúk .

autor
27. jan 2024

My sme kupili, dokonca bola este v zlave lebo bola narazena pracovna doska. Z 1230 na 950. Ale este nie je zlozena. 🙂

zalka
28. jan 2024

Ktorý typ si kúpila?

autor
28. jan 2024

Rohová kuchyňa Brick pravý roh 300x182 cm (čierna lesklá/craft)
Este by sme chceli casom aj ten stredovy ostrovcek k tomu, ale teraz to nema prioritu.

zalka
28. jan 2024

No asi kus budeš nadávať na vrchnú dosku...fakt na čiernom všetko vidno. Či idete kúpiť inú dosku?

autor
28. jan 2024

Nevadi, toto je len do docasneho domu a prioritne ide cisto o funkcnost. Mozno sa bude aj prenajimat a kedze este bude vela investicii tak sa setrilo aj tu. 🙂 Za tu cenu nejaka cierna/necierna doska.. Fakt toto sme neriesili.

zalka
28. jan 2024

A tak to poslúži...

autor
20. feb 2024

Tak kuchyna je zlozena, kvalita je taka celkom v norme, nejake mensie prekvapenia boli, ale za tu cenu by sme to tak hodnotili 4/5. Adekvatne cene, posluzi, neurazi. Samozrejme top kvalita vyzera inak. Ale aj stoji niekolkokrat tolko.

zalka
20. feb 2024

Aké prekvapenia?

autor
20. feb 2024

Dve dosky mali trochu posunute diery na sroby a treba davat pozor na zavesy kde v skrinke kde su 4 zavesy boli 2+2 kusok dizajnovo a funkcnostou ine. Potom ked sa to pomiesalo tak sa skrinka zle otvarala/zatvarala. Ale za tu cenu je to v pohode.

zalka
20. feb 2024

Aha, to sme mali na jednej skrinke tiež, naopak navrtané diery, reklamovali sme do pár dní prišla nová skrinka asi nepochopili, ktorý diel bol vadný tak to vyriešili tak.
Co sa týka závesov, tak pri rohovej skrinke tak tam si človek mohol vybrať či použije normálne závesky alebo obrátené .. my sme na obe rohové čo sme mali použili obrátené. Normálne závesky nám ostali.

dagas
30. apr 2024

Ahojte,my sme si objednali kuchyňu,doplatili za jednoduchy priebeh reklamacie a za bezproblemove dodanie,kuchyňa prišla dobitá ,farby dvierok iné .Komunikácia o ničom, už je to vyše mesiaca hrajú sa na debilov keď sme im napísali že odstupujeme od objednavky že nech si ju pridu naložiť zrazu nam poslali že odoslali na novo tie diely čo boli poškodené ...ako som sa tešila že pekná kuchyňa za dobrú cenu tak si teraz triesklame hlavu

zalka
30. apr 2024

@dagas fúha tak to je čudné u nás reagovali promptne, dokonca fóliu z dvierok sme dávali dole až po vyše 3 mesiacoch a zistili sme škrabance na nich pod fóliou a v pohode nám poslali ďalšie dvierka nové...
Neviem si predstaviť z tvojich slov čo značí dobitá kuchyňa lebo mne sa zdá, že výrobca bali kvalitne aby nedošlo k obytiu rohov používajú plastové rohovniky na spevnenie krabíc pri preprave.

monalisa77777
1. máj 2024

@zalka Ja prikladám tiež našu zkúsenosť ale s Decodomom.Nadmieru spokojný sme či s komunikáciou ,vizualizáciou,skvelým prístupom a aj kvalitou prevedenia.Odporučam...dokonca cena pre nás prijatelná,termíny dodržané.Mala som tak trocha obavu z toho všetkého okolo realizácie ale všetko vyšlo ako malo

zalka
1. máj 2024

@monalisa77777 ja linku mám roky práve z okay a som spokojná. Téma je okay nie Decodom, ale fajn že si spokojná aj ty.