Kuchynská linka Merkury market
Dobry vecer.
Zaujimaju ma vase skusenosti s linkou kupenou v MM v poslednych rokoch. Recenzie som nenasla moc dobre ale vsetko su to starsie recenzie tak by ma zaujimalo ci sa polepsili😃
@olivierko229 dakujem ja mam presne ten isty nazor mladsia ma dva roky a teda nebudem investovat do drahej kuchyne teraz. Boli sme osobne pozret a su aj uplne take papundekle ale niektore boli celkom fajn ziadna hroza a neboli ani drahe. Ale na MM su hrozne recenzie v zmysle ze raz chyba srob raz lista.
Moji rodicia ju maju asi 12 rokov od nich linku stale vyzera super dokonca ju ani nikdy nedotahovali a to prezila mojho prveho ked maly a v tom case sme byvali spolu. Ale viem ze vtedy ked ju kupovali mamina hovorila ze uz nikdy viac. Nie kvoli samotnej linke ale kvoli tomu vsetkemu okolo. Linka sice prisla hned lebo bola na sklade ale pri montovani zistili ze chybaju nejake skrinky, tak isli 80km daleko to vyreklamovat. Ta chybajuca skrinka prisla asi po mesiaci po nekonecnom urgovani..potom zasa chybala pracovna doska tk zasa museli osobne 80km tam, a do tretice este cosi chybalo. V sklade mali neskutocny chaos ,skladnici ziadny prehlad co maju co ne. Mamina vtedy povedala ze uz by odtial nikdy nic nechcela. S tymto si nemala problem?
@tvyks z tohto hladiska bola linka ok, nechybalo nic. Ale co sme kupili izbove dvere, to bol otras, nedaju sa dobre zatvorit. Na to sme ale prisli az po osadeni, tak hold mame take nestastne dvere...ale to neviem, ako by sme zistili pred osadenim 😀 a inak, ak takato blbost chyba, treba ist do obchodu osobne, uz si nepamatam co, ale chcela som kupit nahradny diel a tipek na pokladni mi ho dal zadarmo

@tvyks ja mam linku z MM, tu najlacnejsiu aku len mali 😀 jednu sadu mame uz osmy rok, dalsie sme dokupovali neskor a maju uz pat rokov. Ja som spokojna. Samozrejme, ze to nie je zazrak, dvierka treba sem tam podotahovat, ale samovolne sa nenici. Ja som nebola ochotna kupovat drahu linku k malym detom, jedneho dna ju mozno vymenime, ale zatial ozaj nepotrebuje. Ale je to aj o prioritach, ja si nepotrpim na drahy nabytok, radsej cestujem. Mam kamosku, co ma linku za 5 tisic, ale na dovolenky nechodia.