Kuchynská linka na mieru - cena u stolára
Máte tu niekto skúsenosti viete mi približne povedať kolko môže vyjsť takáto veľká linka u stolára ?

Ja som už pred 8 rokmi platila za niečo podobné 5,5 tisíc bez spotrebičov. Ono veľmi záleží aj aký vyberieš materiál, kovanie a pod
10000€
my mame dlhsiu a tri rady skriniek a stala nas minuly rok cca 7000-8000 bez spotrebicov. dost zavisi aj od toho, co chces mat vnutri, ci len policky (lacnejsia verzia), alebo zasuvky, drziak na kos, taky ten otocny system v rohu...
podľa toho aké kovania, či lakovaná a pod. moja konkrétne by v tej zostave na foto stála okolo 15 tisíc…
počítam šuflíky a push otváranie a na spodku otváranie cez lištu, podsvietenie led…
Naša bola robená v roku 2020 o trosku vyššia (3m stropy) s top vybavením okolo 18 tisíc sme platili. Ale z fotky koľko stala táto ťažko povedať, keď nevieme z čoho je.
Všetko je od materiálu, spotrebičov. Mozes mať umývačku za 350 aj za 470 €....nam kuchyňu robil sused. Pošlem ti ho? Odkiaľ si?
ja som si dala robiť niečo podobné avšak plus sklo, vysuvny system , kvalitnú dosku , kovanie špeci , povrch čo nezanezachava odtlačky..
takže tato tak 6-7-8 tis zaleži od oblasti a parametrov
Pošli mi súkromnú správu, v nej rozmery, spotrebiče, ktoré chces zabudovať a aké farby chceš, pošlem ti cenovú ponuku. Pracujem v kuchynskom štúdiu. Cez víkend budem v práci, spracujem ti to.
Muž je stolár,ak chces naceni
Podľa fotky cca 3000-4000e záleží podľa materiálov aký si vyberiete. Kľudne sa ozvite pre viac informacii
Dobry den,v Kosiciach by som vam taku linku zrealizoval velmi zhruba za 5000-7000€,samozrejme podla vybranych materialov 🙂
Prajem vam vsetko dobre,
Bob Trend Nabytok

To ti nikto nepovie cenu takto od okam.Ani stolár..