icon

Kúpa bytu na 5. poschodí bez výťahu: Vadilo by vám to?

29. júl 2025

Ahojte,
chcem si kúpiť byt v meste neďaleko centra na piatom podlaží a nie je tam výťah. Byt je veľký a komplet prerobený. Dcérka je už štvrtáčka. Bývali by sme tam len my dve. Vadilo by vám že tam nie je výťah?
Vopred vďaka za váš názor.

Strana
z3
anonym_81a979
2. aug 2025

My bývame v 4 poschodovom paneláku bez výťahu. Bývajú tu väčšinou dôchodcovia a je to o zvyku … samozrejme keď sú zdravotne problémy je to horšie ale to sa ti môže stať všade, aj keď vystúpiš z výťahu ešte tam sú schody …. Za mňa to taká neskutočná tragédia ako je tu opisované nieje. Tu denne chodia 80 roční ľudia hore dole … žeby sa nevedeli predať byty na 3 poschodí 🤣 to práve naopak … alebo 2 poschodie nevie “zdolavat” mladý človek, návštevy lapali po dychu 🤣 tak to potom neviem, čo bežne robíte v bežnom živote .. tam bude problem niekde inde …

anonym_8b17a3
2. aug 2025

Toľko pohodlných ľudí som dávno nevidela pokope🙄

henka123123
2. aug 2025

Nie ani zdarma...staci uraz jednej z vas a jak budete slapat na 5te? Nakupy na 5te nosit? Atd..nie..max prve bez vytahu.

3petka
2. aug 2025
@anonym_8b17a3

Toľko pohodlných ľudí som dávno nevidela pokope🙄

@anonym_8b17a3 ak má človek dať kopec peňazí za nepohodlnú vec tak načo mu je… či?

sense
2. aug 2025

Kým je človek mladý a zdravý to problém nemusí byť, časom sa to môže ale problémom stat. chodím zásadne peso, z garáže či pivnice sú to 4poschodia. Keď som bola po uraze s chrbticou som ale bola vďačná za vytah

gondyo
3. aug 2025

Kamarátka býva na 6 poschodí bez výťahu, tiež nadstavba,musím sa vydýchať na trojke aby som vyšla hore, oni to neriešia vôbec, je to o zvyku,keď má človek kondičku nič to nie je, vedľa aj pod nimi bývajú dôchodcovia a zvládajú to..mám pocit, že ľudia veľmi spohodlneli, všade sa vozia autom, už je to nepredstaviteľné vyjsť pešo na vyššie poschodia.

romino
8. aug 2025

Ja byvam na 3. poschodi bez vytahu. To na schodoch predbehnem, aj s nakupom, mladsieho suseda co bol pofajcit pred bytovkou, on len tak naprazdno 😄
Kym je kondicia ...vsetko ok aj bez vytahu. Som to kupoval pred cca 20 rokmi, zatial to nevnimam ako nevyhodu.
Klop klop na drevo, nech to tak co najdlhsie vydrzi.

Strana
z3