icon

Kúria vám už v bytoch?

sissahh
31. aug 2021

Dievčatá kúria Vám už na bytoch ? Ak nie máte teplo ?

Strana
z2
surama
31. aug 2021

@drahomirrra Nie je to o byte a o dome. Ved ked ste kupovali byt, tak ste neriesili poschodie, zateplenie panelaku, orientaciu, stare/nove radiatory atd? Studene byty su vzdy lacnejsie ako teple.

Moji rodicia a svokrovci byvaju v dome a uz asi mesiac kuria, lebo maju zimu. K nam velakrat, ked dojdu na jar alebo jesen, tak sa cuduju, ze preco otvaram okno a nevypnem radiator, ked je teplo a pritom radiator ani nejde,lebo polku bytu nam slnko prehreje.

eeffka
31. aug 2021

@sissahh ake dane? Dodavatelia tepla su sukromne osoby a taktiez kazdy sa moze odpojit od central vykurovania a mat svoj zdroj, stoji to peniaze a starosti, plus ja mam zatepleny byt napr dobre orientovany, nevidim dovod naco uz kurit, cize dalsi spor aj v bloku...
V kancli sme 4 ja v tricku 2 v svetri ,jedna uz ma aj tielko 🤦‍♀️

damiana1992
31. aug 2021

u nás nie, my mame neuveriteľnu zimu v zime alebo aj teraz, pod nami sú garaze a mame v byte okrem podláh aj dlažbu, takže parádny chlad, ale mame ohrievač ktorý zapíname na noc v izbe

drahomirrra
1. sep 2021

@surama Samozrejme, ze sme riesili, bytovka je komplet zateplena, radiatory sa v ramci kompletnej rekonstrukcie menili a sme stredovy byt. Ale tu na severe je proste zima. A kedze ludia su schopni letiet za spravcom pri eurovom nedoplatku, tak tu sa kurenie len tak lahko nezapne. Zial.

nienna
1. sep 2021

U nás v Poprade už 2 dni kúria. Vonku je zima, ale v bytoch mame pomerne teplo aj bez kúrenia 🤷 ja radiátor ani nezapínam...

karamellka1
1. sep 2021

@sissahh áno od včera kúria

surama
1. sep 2021

@drahomirrra Jaj, ked byvas na severe, tak ano, tam mate chladnejsie. Tak aspon, ze pojdete do domu a prikuris si podla potreby.

chadkroeger
3. sep 2021

@ajko2011 ten biokrb vie pekne vykúriť?

ajko2011
3. sep 2021

@chadkroeger my ho máme v 3i byte a najteplejšie je samozrejme tam kde je, ale vykúri. Nie je zima. Ale zase s ním nekúrime celé dni. Len keď je chladnejšie vonku a v byte nekúria alebo len tak pre atmosféru.😂

kvetinka75
3. sep 2021

nekúria, ešte to nepotrebujeme u nás ,

chadkroeger
3. sep 2021

@ajko2011 my sme akurát včera s manželom po jednom pokukovali, chceli by sme si ho dať do obývačky 🙂 tak ma to zaujímalo. Samozrejme, že to nie je také kúrenie ako pri radiátoroch ale či cítiť trochu rozdiel.

ajko2011
3. sep 2021

@chadkroeger cítiť rozdiel 🙂

Strana
z2