L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy
Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂
@natassha1 presne tak. ale to je vseobecne fajn, ked myslia vsetky obchody na pracujucich, nemam vacsich nervov a stresov, ked treba odniekial utekat aby som obchod stihla, lebo ho zavru ja neviem o 16tej. to ma clovek kedy stihnut, ked je este velka premavka? no tak toto si presne nepamatam, ale tak tie dodacie doby sa lisia podla toho, ze aky povod ma ta sedacka 🙂
@evulincula lisia sa podla povodu aky sedacka ma? to myslis ako? no ale inak v tom pripade to moze byt kludne aj tak, ze zrejme ked som sa tak neskorsie spamatala do sviatkov mi asi nestihne prist ci?
@natassha1 no ved podla materialu a vyroby a tak celkovo, ci ti to pride z Ceska, Talianska alebo napriklad Nemecka vies ako 🙂 no tak to mi je tazko povedat, jedine ze by si sa zbehla do predajne opytat ake maju na sklade. oni skladom drzia tie ziadane sedacky 🙂 ale zase keby ti aj prisla nahodou neskor, aspon sa mozes na nu tesit no nie? 🙂
@evulincula aha chapem, ale ved nevadi, tak by som na nu pockala 🙂 presne tak, na dobre sa oplati pockat 🙂
@renirv vies co akoze v principe to nemam presne stanovene, pacia sa mi Lkove ale kludne ked by to bola aj nejaka kombinacia ze 3+2 alebo tak, vedela by som to nejako zariadit doma 🙂
@renirv vies co este zatial nie 🙂 nejako to netlacime, lebo si myslim, ze ta spravna si nas pocka vies ako 🙂 ale hej vlastne je to super ze nie sme nejako velmi limitovani velkostou.
@hapkova no ako co sme tak zbezne na nete pozerali a hladali inspiraciu, tak sa mi pacili aj take v neutralnej farbe aj take vo vyraznej. tak ale neviem ze podla coho sa riadit. co by ste mi poradili?
to je super ale tak zase asi to nechcete vyberat ze pol roka alebo co ci? to poznam aj takych ludi sa rozhodovali neviem ako dlho a pritom podla mna ked ma clovek predstavu, tak sa da vybrat kludne aj hned nejaka 🙂
No co ti take poradit, ak nevies jedine behat a hladat a skusat 🙂 Sama tak najlepsie zistis aky material sa ti paci, potom aka farba a velkost 🙂 Lebo aj ked na nete je vela inspiracie, stale je to len na obrazku, takze treba aj osobne chodit pozerat 🙂
no a v akych predajniach sa vobec oplati pozerat? pripadne co sa tyka doby dodania, neviete ako to byva? ze keby si chcem brat priamo z predajne kus ci je to ok, alebo aj tak na nu budem cakat niekolko tyzdnov? 🙂
@natassha1 vies co, zahliadla som tu, ze niekto spominal top sedacky, tak sme boli pozriet a vybrali sme si takuto 🙂 inak vies co to je asi podla toho vseobecne aku by si si vybrala a odkial. niektori to maju tak nastavene, ze vystavene kusy nepredavaju, alebo niektori predaju so zlavou 🙂
No to vyzera na semis a je krasna 🙂 Taketo sa mi pacia, lebo je to prijemna farba a da sa ladit ku vsetkemu by som povedala 🙂 A tato konkretna tam bola len v tomto tvare L ci by sa dala najst aj v tvare U? 🙂
@renirv no fakt je paradna 🙂 a hlavne takto pre inspiraciu, to dobre padne. co sa tyka Lkovych, aspon teda pre mna su to velmi prakticke sedacky, lebo si k takej vies vybrat aj stol aky chces, ze nie si nejako limitovana priestorom ako keby to je nejaka v tvare U, ze pomaly zo vsetkych stran.
no poviem vam, na dotyk je to ako plysova hracka, takyto pohodlny gauc to je parada 🙂
@hapkova ano presne, je to aspon pre mna tak neutralna farba, ze sa hodi snad ku vsetkemu co mame doma. neviem ci by sa vyraznejsia u nas uchytila :D vies co my sme hladali skor v tvare L.
@natassha1 ano presne ze mame dlhsi stol a pri tejto sa v pohode zmesti 🙂
parada 🙂 a aj vam povedali konkretne pri tejto, kolko budete cakat na dodanie? 🙂 s tym stolom je to pravda, my mame doma Lkovu sedacku a tiez som riesila ze aky k nej doladit :D
Ale super, vdaka za inspiraciu, takto je to fajn vidiet aj na fotke, alebo ze si niekto vyberie, lebo aspon sa aj my snad konecne rozhybeme 🙂 Ked mne sa niekedy tak nechce behat po obchodoch, myslis ze by sa to dalo aj cez web objednat?
a neviem ci si aj pisala prosim ta v ktorej predajni ste boli pozerat? 🙂 reku poviem uz aj ja manzelovi nech ideme, lebo celkom rada by som toto mala vysporiadane. to tam maju ale viacere na vyber ktore sa daju takto na zivo vidiet ci? 🙂

inak to je fajn, ze su takto dlhsie otvoreni, aj s ohladom na pracujucich 🙂 snad si stihneme spravit radost pred sviatkami. @evulincula vy ste ako dlho cakali na dodanie?