icon

L-kové obojstranné rohové sedacie súpravy

liiiiii
4. mar 2021

Ahojte.
Chcem sa opýtať, má niekto L-kovú sedačku s tým, že si vie kedykoľvek prehodiť strany?
Vďaka za odpovede 🙂

natassha1
9. nov 2021

inak to je fajn, ze su takto dlhsie otvoreni, aj s ohladom na pracujucich 🙂 snad si stihneme spravit radost pred sviatkami. @evulincula vy ste ako dlho cakali na dodanie?

evulincula
15. nov 2021

@natassha1 presne tak. ale to je vseobecne fajn, ked myslia vsetky obchody na pracujucich, nemam vacsich nervov a stresov, ked treba odniekial utekat aby som obchod stihla, lebo ho zavru ja neviem o 16tej. to ma clovek kedy stihnut, ked je este velka premavka? no tak toto si presne nepamatam, ale tak tie dodacie doby sa lisia podla toho, ze aky povod ma ta sedacka 🙂

natassha1
19. nov 2021

@evulincula lisia sa podla povodu aky sedacka ma? to myslis ako? no ale inak v tom pripade to moze byt kludne aj tak, ze zrejme ked som sa tak neskorsie spamatala do sviatkov mi asi nestihne prist ci?

evulincula
22. nov 2021

@natassha1 no ved podla materialu a vyroby a tak celkovo, ci ti to pride z Ceska, Talianska alebo napriklad Nemecka vies ako 🙂 no tak to mi je tazko povedat, jedine ze by si sa zbehla do predajne opytat ake maju na sklade. oni skladom drzia tie ziadane sedacky 🙂 ale zase keby ti aj prisla nahodou neskor, aspon sa mozes na nu tesit no nie? 🙂

renirv
26. nov 2021

@natassha1 a aku mas asi predstavu? lebo teraz co si vsimam dost idu bud lkove alebo uckove ako podla toho aku velku mas asi obyvacku, co by sa ti zmestilo.

natassha1
30. nov 2021

@evulincula aha chapem, ale ved nevadi, tak by som na nu pockala 🙂 presne tak, na dobre sa oplati pockat 🙂
@renirv vies co akoze v principe to nemam presne stanovene, pacia sa mi Lkove ale kludne ked by to bola aj nejaka kombinacia ze 3+2 alebo tak, vedela by som to nejako zariadit doma 🙂

renirv
2. dec 2021

@natassha1 tak to sa viete celkom flexibilne prisposobit, to nema tak vela ludi, ako myslim tolko priestoru na sedacku, ze si ju mozu dat vlastne hocijako. a aj ste nejako pokrocili? nasli ste taku, ktora by sa vam pozdavala?

hapkova
6. dec 2021

@natassha1 ono je to celkom dilema, viem o com hovorim. Lebo teda mam pocit, ze sa mi paci z kazdeho typu aj z kazdej farby nejaka a neviem sa rozhodnut. Vy mate nejaky plan, ze podla coho ju vybrat, ked ste tiez taki flexibilni? 🙂

natassha1
14. dec 2021

@renirv vies co este zatial nie 🙂 nejako to netlacime, lebo si myslim, ze ta spravna si nas pocka vies ako 🙂 ale hej vlastne je to super ze nie sme nejako velmi limitovani velkostou.
@hapkova no ako co sme tak zbezne na nete pozerali a hladali inspiraciu, tak sa mi pacili aj take v neutralnej farbe aj take vo vyraznej. tak ale neviem ze podla coho sa riadit. co by ste mi poradili?

renirv
17. dec 2021

to je super ale tak zase asi to nechcete vyberat ze pol roka alebo co ci? to poznam aj takych ludi sa rozhodovali neviem ako dlho a pritom podla mna ked ma clovek predstavu, tak sa da vybrat kludne aj hned nejaka 🙂

hapkova
20. dec 2021

No co ti take poradit, ak nevies jedine behat a hladat a skusat 🙂 Sama tak najlepsie zistis aky material sa ti paci, potom aka farba a velkost 🙂 Lebo aj ked na nete je vela inspiracie, stale je to len na obrazku, takze treba aj osobne chodit pozerat 🙂

renirv
3. jan 2022

@hapkova a vy mate sedacku, ktoru ste kupovali teraz niekedy nedavno? lebo ono je toho vela na trhu a mam praveze pocit, ze v niektorych predajniach je to na jedno kopyto. vam sa teda podarilo aku vybrat? ked si pisala aj o farbe a aky material a podobne 🙂

hapkova
7. jan 2022

@renirv vies co my ich mame viac vyhliadnutych a neviem sa rozhybat aby sme si konecne nejaku vybrali 🙂 A vies co je zaujimave? Ze keby boli aspon podobne ale nam sa paci kazda ina aj farbou aj typovo 🙂

sipopa
11. jan 2022

@hapkova a aj ste boli pozerat v predajniach alebo cerpate z netu inspiraciu? 🙂 tak alebo si strihnite a ten kto vyhra tak taka sa kupi 🙂 ale nie zartujem, no a teda medzi ktorymi sa rozhodujete?

natassha1
18. jan 2022

no a v akych predajniach sa vobec oplati pozerat? pripadne co sa tyka doby dodania, neviete ako to byva? ze keby si chcem brat priamo z predajne kus ci je to ok, alebo aj tak na nu budem cakat niekolko tyzdnov? 🙂

renirv
19. jan 2022

@natassha1 vies co, zahliadla som tu, ze niekto spominal top sedacky, tak sme boli pozriet a vybrali sme si takuto 🙂 inak vies co to je asi podla toho vseobecne aku by si si vybrala a odkial. niektori to maju tak nastavene, ze vystavene kusy nepredavaju, alebo niektori predaju so zlavou 🙂

sipopa
20. jan 2022

@natassha1 tak to je asi aj podla toho ake sa ti pacia, nemyslim, ze kazda predajna ponuka rovnake sedacky 🙂 a od toho by sa potom mala odlisovat aj doba dodania zrejme, ze niektore by si si mohla hned kupit a pri inych cakat podla vyroby.
@renirv tak ta je krasna 🙂 to je semis? 🙂

hapkova
21. jan 2022

No to vyzera na semis a je krasna 🙂 Taketo sa mi pacia, lebo je to prijemna farba a da sa ladit ku vsetkemu by som povedala 🙂 A tato konkretna tam bola len v tomto tvare L ci by sa dala najst aj v tvare U? 🙂

natassha1
25. jan 2022

@renirv no fakt je paradna 🙂 a hlavne takto pre inspiraciu, to dobre padne. co sa tyka Lkovych, aspon teda pre mna su to velmi prakticke sedacky, lebo si k takej vies vybrat aj stol aky chces, ze nie si nejako limitovana priestorom ako keby to je nejaka v tvare U, ze pomaly zo vsetkych stran.

renirv
28. jan 2022

no poviem vam, na dotyk je to ako plysova hracka, takyto pohodlny gauc to je parada 🙂
@hapkova ano presne, je to aspon pre mna tak neutralna farba, ze sa hodi snad ku vsetkemu co mame doma. neviem ci by sa vyraznejsia u nas uchytila :D vies co my sme hladali skor v tvare L.
@natassha1 ano presne ze mame dlhsi stol a pri tejto sa v pohode zmesti 🙂

sipopa
31. jan 2022

parada 🙂 a aj vam povedali konkretne pri tejto, kolko budete cakat na dodanie? 🙂 s tym stolom je to pravda, my mame doma Lkovu sedacku a tiez som riesila ze aky k nej doladit :D

hapkova
3. feb 2022

Ale super, vdaka za inspiraciu, takto je to fajn vidiet aj na fotke, alebo ze si niekto vyberie, lebo aspon sa aj my snad konecne rozhybeme 🙂 Ked mne sa niekedy tak nechce behat po obchodoch, myslis ze by sa to dalo aj cez web objednat?

natassha1
16. feb 2022

@hapkova a to by si chcela cez net? skor by som si tu danu konkretnu ktora by sa vam pozdavala isla vyskusat do predajne 🙂 neviem teda aspon u mna by to tak bolo, lebo mam rada, si ked tak na nu sadnut a podla toho zistis ze ci nie je moc pevna a podobne.

renirv
18. feb 2022

@sipopa hej hej vieme kolko cca budeme cakat 🙂 ale ved to keby ste si nejaku vybrali tak by ste sa uz na predajni informovali, ze kolko sa na aku caka 🙂
@hapkova maju od vymyslu sveta aj co sa tyka typu aj materialu a podobne 🙂 ale vy sa vazne tak dlhsie rozhodujete co si vsimam :D

sipopa
23. feb 2022

@renirv hej rozumiem 🙂 to ja len tak informacne, ze ci viete kedy vam ju dovezu 🙂 a neviem ci som prehliadla ale aj ste k nej nieco dokupovali? vankuse, taburet a podobne? 🙂

natassha1
1. mar 2022

a neviem ci si aj pisala prosim ta v ktorej predajni ste boli pozerat? 🙂 reku poviem uz aj ja manzelovi nech ideme, lebo celkom rada by som toto mala vysporiadane. to tam maju ale viacere na vyber ktore sa daju takto na zivo vidiet ci? 🙂

renirv
3. mar 2022

@sipopa ano vankuse sme riesili, lebo cela rodina sme take typy, ze cim viac vankusov tym lepsie a to nie len na sedacke ale aj v posteli :D
@natassha1 boli sme pozerat v topsedackach 🙂 jaj vy sa este len rozhodujete? a uz aj viete aky konkretny typ by ste chceli?

hapkova
9. mar 2022

@natassha1 tak to mozme ist spolu pozriet, lebo mam pocit, ze kym sa moj drahy rozhybe aby sme isli nejaku vybrat, tak budu Vianoc zase. A ked ste aj pisali, ze doprava, vynaska a pripadne montaz je zdarma, tak to by som si ju mohla prist vybrat a kupit aj sama 🙂

sipopa
15. mar 2022

@hapkova tak potom ked tak posli fotky ze nad akym sa rozhodujes, to by ma celkom zaujimalo. lebo mam pocit ze sa dlho rozhodujete, takze pri najmensom to bude taka sedacka co bude za vas aj upratovat ak mi rozumies :D

natassha1
17. mar 2022

@renirv super dakujem 🙂 hej hej rozhodujeme, teda ja by som sa osobne asi aj skor len moj drahy na to asi potrebuje naladu alebo ja neviem co :D a pritom mam pocit ze to nie je az take narocne, jednoducho prides pozriet vyskusas a bud beries alebo nie 🙂