icon

Má niekto skúsenosti s kobercom Casablanca?

julkaaa1
11. jan 2025

Ahojte mate niektorá skusenost s týmto kobercom ? zatiaľ mam len jednu recenziu zo stránky Naj koberce budem vďačná za ďalšie

Má niekto skúsenosti s kobercom Casablanca?Má niekto skúsenosti s kobercom Casablanca?
vanilkovazmrzka
11. jan 2025

Rozmyslam ze aka recenzia sa da dat na koberec. Je obdlznikovy, je biely, je to koberec.

stanulienkat
11. jan 2025

@vanilkovazmrzka 😂😂

julkaaa1
autor
11. jan 2025

Ach ...
Niekedy rozmýšľam dva razy ci sa mam niečo spýtať...asi normálna jednu mam jedna pani mi povedala ze jej prišiel dva krát poškodený tak som chcela vedieť ci ma.niekto podobnú skusenost

zuzanaete
11. jan 2025

@vanilkovazmrzka Toto by som si presne aj ja myslela, kym sme nekupili posledny koberec. Ak by som teraz videla, ze autorka sa pyta na ten nas, tak by som napisala, ze v ziadnom pripade nekupovat. Nekvalita koberca sa prejavila po chvile pouzivania a z obrazku to nie je mozne zistit. A v zivote by ma nenapadlo, ze toto bude koberec robit.

julkaaa1
autor
11. jan 2025

@zuzanaete presne preto sa pýtam lebo tiež mi jedna zienka napísala ze koberec na ktorý sa pýtam prišiel najprv poškodený a potom keď reklamovala tak zas prišiel rozpárany nepotrebujem niečo kúpiť a potom to hneď vraciat