Má zmysel kúpiť kávovar Dolce Gusto?
Ahojte chcem sa poradiť mate niektora kávovar dolce gusto?
Chceli by sme si kúpiť na vianoce ale zas nechcem ten najdrahší kávovar chcela by som si tam robiť čokoládu, kapucíno aj niečo pre deti
Tak či sa to oplatí a uz sa potom k tomu dokupuju len tie kapsule?
Ďakujem pekne nevyznam sa v tom vôbec
A môžte mi napísať aj ake mate vy, či to sú všetky rovnaké? Ďakujem mooooc
mne to chutí,ale nekúpila by som si to,lebo tie kapsule sú strašne drahé pre mňa a potom ten odpad z toho🙄
@anonym_autor Dolce Gusto za mna robí slabšie kávy nie výrazné chuťovo. Ja by som skôr odporúčila Tassimo kávovary. Kapsule aj tak vychádzajú podobne cenovo. Viem len že nespresso sa dajú vyhodnejsie kúpit kapsule viac v balení za priatelnú cenu.
@maddie1711 neviem na základe čoho píšeš to čo píšeš - máš nejaké zdroje ktoré tvrdia že v kapsuliach nie káva alebo čokoláda?
@biba_18 ja netvrdím že tam nie je. Ale keď vieš ako chuti dobrá káva alebo čokoláda nikdy v živote nepovieš že dolce gusto alebo akýkoľvek kapsulovy kávovar ju spraví. Skus si niekedy otvoriť tu kapsulu pred použitím, toto čo v nej je skôr pripomína bordel zo zeme ako kávu.
Nie.
Podľa mňa to nie je akože katastrofa (ale ja vypijem aj obyčajnú instantnú kávu z Tesca, preliatu mliekom 🙈), ale ja som svoj darovala.
Dostala som ho od našich na Vianoce dávnejšie, a nejak nás to nebavilo.. raz mi niekto hovoril, že sa dajú kúpiť také fake kapsule v Mountfielde, po Vianociach boli v megazlave, tak sme si nakúpili a nebolo to ono, dokonca nie vždy sedeli dobre do toho stroja.
Nikdy som napr. nepochopila význam takého cappuccina, lebo si kúpiš krabičku, v ktorej máš len polovicu kávy, druhá polka je sušené mlieko. Na jednu kávu spotrebujes 2 kapsule, najprv dáš mlieko, potom dáš kapsulu s kávou. Za tú istú cenu máš krabičku mliečnej kávy, v ktorej máš zmiešané kávu s mliekom, čiže výsledok je ten istý, len to nemáš pekne oddelené vizuálne (čo aj tak hneď pomiesas), ale raz toľko šálok kávy. Lebo keď si už idem dávať poriadne cappuccino, tak skôr v kaviarni, toto zo stroja je proste práškové mlieko.
@anonym_autor Je to umel8na. Kúp stroj ktorý ti ju zomelie, a pekne podá. Pred a po podávaní kavy sam sa premyje. Ako nas. Delongue. Plastové kelimky vyhoď z hlavy
Určite dosetri a Kúp si poriadny kávovar, kde dáš kávu, ktorú ti zomelie, v dnešnej dobe sú už stroje kde jedným tlačidlom spraví stoj aj latte, cappuccino a iné , pridávaš len mlieko , hlavne vieš čo piješ. Za mňa cena kapsúl nezodpovedá kvalite. Darovala som ho a teraz máme už 4r. Kávovar Philips a ochutnali sme nespočetné množstvo káv.
@anonym_autor ja mám Tassimo. Kúpila som si aj eko kapsulu do ktorej sa dá káva vložiť opakovane. Robíme si na ňom kapučíno, čokoládu a bezkofeínovú kávu. Muž je kávičkár a jemu sa zdá káva z kapsulových kávovarov slabšia.
Mali sme v praci, celkom DG kava chutila vsetkym.Ale ak si riadna kavickarka, tak ti to stacit nebude. Pre deti je to mozno zaujimave, len nezdrave.
Uvazujem o kupe kavovaru domov, ale urcite DeLonghi.
Len poznamocka ku kapsuliam, jednu som otvorila....a je tam riadna kava.
Určite dosetri a Kúp si poriadny kávovar, kde dáš kávu, ktorú ti zomelie, v dnešnej dobe sú už stroje kde jedným tlačidlom spraví stoj aj latte, cappuccino a iné , pridávaš len mlieko , hlavne vieš čo piješ. Za mňa cena kapsúl nezodpovedá kvalite. Darovala som ho a teraz máme už 4r. Kávovar Philips a ochutnali sme nespočetné množstvo káv.
@adinek My máme aj kavovar aj dolce gusto a u nás sa používa väčšinou DG a nedame dopustiť. Kvôli tomu, že väčšinou máme radi viac mliekové našľahané a flat white u nás ide najviac. Syn veľmi rozmýšľal čo si kúpia do bytu a zvíťazil práve DG kvôli tým mliekovým kávam,capuccino majú radi a napríklad Nespresso je viac o klasických kavach.A najlepší výber kapsul aj náhrad. Komu čo vyhovuje. My yo máme všetci v rodine a veľa využívame.
@anonym_autor

@anonym_74628e fiiiha, díky ... majú aj slovenskú stránku ...