icon

Machový obraz z Aliexpressu

20. sep 2023

Ahoj skúšali ste mach z Ali? A aké lepidlo kúpiť? Neopadava to?

avonladyba
20. sep 2023

To je živý mach?

avonladyba
20. sep 2023

Tiež by ma to zaujimalo.

rebrambora
20. sep 2023

Mas tam napisany z akeho materialu to je? Predpokladam plast. Tak podla toho kde to chces nalepit vybrat lepidlo.

autor
20. sep 2023

@avonladyba netuším, no z Ali to asi živé nebude. Tak či patexovu pištoľ alebo čo netuším. Super by bolo, keby sa nám ozvala nejaká kočka, ktorá už robila s tým a aj foto by potešila

jumama
20. sep 2023

Tie machy su "stabilizovane" - to ze maju rozne farby nie je uplne prirodne, farbia sa potravinarskym fabivom. Nie su ani vysusene, ale ani zive, netreba to polievat, ale zaroven sa to ani nedroli, je to take pruzne na omak. Vraj sa to robi tak ze sa ten mach namoci do glycerinu a vody a potom vysusi, z toho glycerinu ziska pruznost.

Mala som z sk obchodu Machovna mach, a aj ten trochu farbil prsty, cize asi sa to farbivo prida to toho stabilizacneho roztoku... tak nejako si to predstavujem.

Ved ak to ma na Ali dobre recenzie, verila by som im... skuste vybrat take, kde to ma vela recenzii. V Machovni mali na to taky svoj vlastny lep, asi bol zarabany, lebo dost rychlo to schlo, ale moze sa to aj lepiacou pistolou, len ono sa to ma do toho lepu pritlacat a to si mozete popalit trosku prsty. Disperzne lepidlo nebolo na to dobre, to pomaly schne a ten mach tam potom nedrzi tak tvar ako potrebujete po chumacikoch pomaly pridavat. To ich lepidlo bolo take kasovite, dala sa hrubsia vrstva a do toho sa ten mach vtlacal po chumacikoch. A to ich lepidlo uschlo na bielo, takze potom ak som nedala pozor a ulapkala to, bolo vidiet. Ale lepila som to aj tou pistolou, len teda pozor na prsty 🙂

basulaak
Autor odpoveď zmazal