icon

Malý pozemok a dom

22. mar 2023

Žienky, ako by ste riešili moju situáciu.. kupujeme s mm dom, je v našom okolí najbližšie a je aj za dobrú cenu.. ale som smutná pretože je tam fakt maly pozemok neviem si predstaviť dať tam bazén, nejaké posedenie a možno trampolínu ako to riešite keď máte malý pozemok? Ďakujem

Strana
z3
marca12
22. mar 2023

Nenarobis nic,ak nemas na iny dom s pozemkom. Niecoho sa budes musiet vzdat. Bez trampoliny sa da zit. Ja by som sa tam snazila mat hlavne bazen.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. mar 2023

@missdiva ja som nepovedala ze niekto iný si ju ma dat... ja som povedala iba, že my ju pravdepodobne mat budeme. Je to tu úplne bežná vec v našej lokalite. Dizajnovy dom mozes mat aj bez toho, ze budeš musieť takéto veci, ako neustále čistenie, riešiť, stačí najskôr trosku premýšľať a urobiť to aj prakticky. A nie čistenie kade sa so zaprskanymi oknami, plesňou atď v takomto priestore porovnať nedá. Ani investícia. A pripadne odstránenie už vôbec nie.
Vie si dat aj bazén, ale logicky nemusí ho mat nalepeny na dome, ani plote. A nemusí byť ani celoročný. Ale môže. Dokonca si ho môže normálne pristaviť k domu keď už a bude mať celoročný v interiéri. Kadečo sa dá.
Je na každom ako si urobí, ako si bude svoje dni vo vlastnom dome tráviť🙂 len treba veci z každého smeru zvážiť.

ahhola
23. mar 2023

Dá sa... ⛱️

betulinka1
23. mar 2023

Neboj to tam das vsetko co potrebujes. Trampolínu by som dala do rohu pozemku, Ved nemusis kupovat 2 metrovú, bazen tiez najdes, ze sa zmestis do 15m2, este stale vies dat pekne posedenie, aj kvietky a tráva sa ti zmesti. Trosku sa pohraj s priestorom, pripradne normalne zo záhradným architektom.

petulda333
23. mar 2023

U nás v jednej dedine,postavili niekoľko rovnakých domov za sebou. Plochu za domom majú cca 10x4m. Veľmi málo. V živote by som taký dom nekúpila a stojí neskutočné peniaze. Vy máte 10x10, no skús si sama urobiť návrh na panieri a uvidíš. Ak nemáte financie na väčší,tak veľa nevymyslis. My máme pozemok cca 3800m2 a je to na nervy

beky223
23. mar 2023

Ja by som sa asi radšej poobzerala po vírivke 😊

Strana
z3