Máme kúpiť spotrebiče teraz alebo čakať?
Ahojte ,
mame doma takú menšiu diskusiu už pár dni
ja chcem kúpiť nové spotrebiče varnú dosku a rúru tento rok
manžel chce počkať na výpredaj 2025
avšak daň pojde hore
myslíte že máme kupiť teraz tiež v akcii alebo počkať na akciu po novom roku ako to býva vždy avšak ked tá daň pojde hore tak či sa to odrazí aj na zľavách
j
To nevadi, môžete vychytať zľavu 30% a to je výhodnejšia cena aj s vyšším DPH. Aj my budeme chladničku aj rúru a varnú dosku a tiež čakáme na výpredaj po sviatkoch
@sisska96 a už máte značku vybratú ? ja zvažujem aeg a electrolux
Zatiaľ nie, rozmýšlame že možno gorenje ale uvidíme čo bude v dobrej cene. Nedávno nám povedali, že je to úplne jedno aká značka, v dnešnej dobe nič nevydrží 10 rokov. po 5 rokoch budú aj tak problémy... takže asi čo bude v dobrej cene
Raz som v januári kúpila televízor bez zľavy a bol lacnejší ako so zľavou pred Vianocami 😅😅😅
moja skusenost zas vravi, ze to co chcem ja v zlave nebyva. Zasadne uz necakam na vypredaje.
Jeden tip, uz dvakrat som jednemu eshopu pisala ze chcem kupit to a to, ci mi spravia cenu a spravili. Brali sme ruru, varnu dosku a tusim umyvacku, nejaku zlavu naviac dali, poskusaj
@lija22 ja som teraz zhanala sijaci stroj, kombi over/coverlock, konkretnu znacku a vsade take palky. Nakoniec mi napisal 1 pan, co ma obchod s tymito strojmi, ze mi vie dat zlavu 2000 ceskych korun. Nakoniec to bolo okolo black friday a zlava bola 4000. Takze sa oplatilo pytat sa kde kade 😆. Aj tak bol drahy pekelne ten stroj, caka v krabici, pod stromcek dostanem 🙂.
@saxana000 my teraz meníme v práci komplet všetky cenovky a ver, že len o 3 % nejdu ceny hore, ale oveľa viac
My sme kupovali teraz. Práčku, indukciu aj rúru. 🤷♀️
Kupovala som Electrolux/aeg spotrebice v rámci Black Friday, ale mala som to dlhodobo odsledovane. No ale tiež neviem či som nemala radšej počkat, alebo naopak kúpiť viac
Okay ruší predajne, možno bude výpredaj.
@marhulka13 jasne ze po novom roku zase vsetko pojde hore ale autorka sa pytala ci je lepsie kupit teraz alebo pockat.z mojej skusenosti su po sviatkoch ceny ovela ovela ovela lepsie. preto si osobne myslim ze aj ked zdvihnu dan ta akcia bude stale vyhodnejsia ako cena teraz pred vianocami..
Ja by som to vobec neriesila. spotrebice nekupujem kazdy mesiac ani popredu.ak mi zdochne pracka jednoducho nejdem riesit ci bude stat 450 alebo 490 proste ju pojdem kupit lebo ju potrebujem.
Ak ale niekto zariaduje byt alebo doma a potrebu nakupit spotrebice nakomplet bavime sa o cene niekolko tisic a tam uz si treba trosku rozmysliet a rozpocitat co sa mi viac oplati.
@saxana000 presne ako pišes , neriešila by som to ale zistili sme že musime ešte vymalovat a to bude stat 4t
takže každe ušetrene euro je fajn

Vzdy boli najlepsie ceny po sviatkoch aj ked sa dan zvysi.zalezi na konkretnej zlave.pri 500e spotrebici je zvysena dan 15e ale zlava moze byt aj 50-70e stale sa to teda oplati..zalezi co chcete kupit a za aku cenu