Máte a používate teplovzdušnú fritézu?
Chcela by som sa spýtať, či ju máte a čo v nej robíte. Či to nie je len ďalší ležiak do špajze.
Robim v nej hranolky, pečene zemiaky, pečenú zeleninu, mäso, lososa.
Ja som ju uz chvalila v par diskusiach,u nas skvely pomocnik.Akurat dnes som tam robila kuracie stehna.Bezne robime rozne placky,fasirky,zapekam tortily, robim tam krutony,hranolky,zemiaky oecene,gnocchi,ryby,cicer peceny,zeleninku pecenu,uz som aj maly chlebik tam upiekla ci mafinky.Vyuziva sa u nas 5-6x v tyzdni...
ahoj, ja v nej varim velmi casto, je to jeden z najpouzivanejsich spotrebicov u nas. Je to asi najrychlejsi a najzdravsi sposob pripravy jedal. Robime v tom pomerne vela druhov jedal, na nete najdes kopu receptov.
Využívame často. Zemiaky, mäsko, čipsy a aj zeleninové karbonátky - recepty priamo na fritezu si kukni na nete a podľa toho kupuj. Ja mam z Lidla a aj sa mi dobre umyva.
U nas sa pouziva takmer denne. Super vec. Hranolky, losos aj ina ryba, zemiaky, fasirky, rozne placky, zapekane chlebiky…
tiez mam a pouzivam ...trubu zapnem minimalne .. hlavne si v tom vie aj dcera dorobit pizzu ,hranolky a take lahsie veci ked som moc leniva ci chora tak mi to pomoze s nou
Pouzivam aspon raz tyzdenne
Ďakujem za odpovede. Robíte tam trebárs aj mäso pečené vcelku? A keď robíte placky tak ako? Neviem si to predstaviť, to po jednej alebo ako?
Mne sa zmestia 4 placky velkosti dlane (mrazene, to tenke by nedrzalo) alebo nieco tak 1cm hrubsie drzi pokope.
Ja len male odporúčanie, kup si veľkú a najmä digitálnu a ešte s priehľadným oknom, nech ju nemusis stále otvarat
@tramtada31 mám vybratý klarstein 5,3 l. Myslíš že to stačí?
Ahoj,mám klarstein 5,3l.varim v tom pre seba ale len.som veľmi spokojná.denne ide min.2x.vsetko v tom robím.omelety,pizze,mleté mäso,zemiaky, pečená zelenina, no asi úplne všetko .
U nas tiez ide casto. Ona je to v podstate nielen friteza, ale aj mala rura.
Šla o dom ďalej. Prišlo mi to ako pečené v rúre, to už rovno šupnem do rúry, viac sa I zmestí ako do fritézy.

Toto zaujima aj mna