Máte čističku? Prehľad bezpečných prípravkov
Ahojte , má niektorá z vas čističku ?
Prvý kar v živote ju budeme mať , a počula som o tom ale aj čítala som že niektoré prípravky sa používať nemôžu aby sa nezničili či nezabili baktérie v čističke .
No a čo tým konkrétne myslia ? Nesmie sa používať len savo, alebo celkovo nejaké produkty ktoré som používala ešte predtým než som čističku mala?
@mamamasama Ďakujem, že si mi odpísala , a to je nejaká stránka kde sa dajú objednať tieto veci alebo si viem kúpiť aj v meste ? 😅😊
Čo ja viem,nám vraveli,že môžem používať všetko bez obsahu chlóru.....(Preto to savo ) Treba čítať etikety....
A prať tak Max 2-3varky denne ,prestridat s umývačkou (aby v 1 deň nešla aj práčka 3 várky a k tomu ešte aj umývačka atď. .)aby to nebolo také nárazové....
Pekne si to rozložiť aby to mali tie baktérie čas "predýchať"...
@fantaghiro21 ahaaa super , ďakujem ti 😊
Kúpiš aj v Kauflande. A naozaj odporúčam tie eko veci, lebo ak ich nepoužiješ, toho smradu sa dlho nezbavíš. Čistička zvládne zubnú pastu, šampón a pod.,ale rozhodne sa ti neodvdačí po umývačke, práčke a pod. Potom treba kupovať nové baktérie a oživovať ju.
@mamamasama chápem , ďakujem za radu 😊

Máme čističku. Všetko musí byť eko. Od prostriedku na riad, cez prací prášok až po prostriedky na čistenie záchodov. Inak zabiješ baktérie a budeš mať z toho žumpu.