icon

Máte čističku? Prehľad bezpečných prípravkov

24. okt 2024

Ahojte , má niektorá z vas čističku ?
Prvý kar v živote ju budeme mať , a počula som o tom ale aj čítala som že niektoré prípravky sa používať nemôžu aby sa nezničili či nezabili baktérie v čističke .
No a čo tým konkrétne myslia ? Nesmie sa používať len savo, alebo celkovo nejaké produkty ktoré som používala ešte predtým než som čističku mala?

mamamasama
24. okt 2024

Máme čističku. Všetko musí byť eko. Od prostriedku na riad, cez prací prášok až po prostriedky na čistenie záchodov. Inak zabiješ baktérie a budeš mať z toho žumpu.

autor
24. okt 2024

@mamamasama Ďakujem, že si mi odpísala , a to je nejaká stránka kde sa dajú objednať tieto veci alebo si viem kúpiť aj v meste ? 😅😊

fantaghiro21
24. okt 2024

Čo ja viem,nám vraveli,že môžem používať všetko bez obsahu chlóru.....(Preto to savo ) Treba čítať etikety....
A prať tak Max 2-3varky denne ,prestridat s umývačkou (aby v 1 deň nešla aj práčka 3 várky a k tomu ešte aj umývačka atď. .)aby to nebolo také nárazové....
Pekne si to rozložiť aby to mali tie baktérie čas "predýchať"...

autor
24. okt 2024

@fantaghiro21 ahaaa super , ďakujem ti 😊

mamamasama
24. okt 2024

Kúpiš aj v Kauflande. A naozaj odporúčam tie eko veci, lebo ak ich nepoužiješ, toho smradu sa dlho nezbavíš. Čistička zvládne zubnú pastu, šampón a pod.,ale rozhodne sa ti neodvdačí po umývačke, práčke a pod. Potom treba kupovať nové baktérie a oživovať ju.

autor
24. okt 2024

@mamamasama chápem , ďakujem za radu 😊