icon

Máte podložku v kuchynskej linke pre ochranu skriniek?

25. nov 2025

ahojte baby máte nejakú podložku v kuchynskej linke aby sa vám nezničili skrinky? Ďakujem za rady

madeincssr
25. nov 2025

@anonym_autor aj v Actione kupis za babku take matne polopriehladne rolky gumoplastoveho materialu (s roznou dizajnovou plastickou kresbou), ktore su urcene na povyriezanie do skriniek ci zasuviek. Dobre je, ked maju ten strukturovany povrch na spodnej strane, aby to pod nimi trosku dychalo a neprilepili sa o ten sololit/lamino-drevotriesku zasuvky/skrinky. Podobne maju aj v OBI a inde, ale casto za dvoj-trojnasobnu cenu.

autor
25. nov 2025

aj som ich tam videla, u nás mali také sivé, alebo potom take tvrdšie ako keby plastové, len som nevedela, či sú dobré

rozculena
25. nov 2025

@anonym_autor ja nemám.Nič ošúchané nepozorujem.

viestta
25. nov 2025

Nie, nemam nic, mam laminatove policky, ktore idu bez problemov poumyvat.

kacena4
25. nov 2025

ja mam klasicke linoleum je pevne rovne roky rokuce

inga93
25. nov 2025

@anonym_autor mam toto z mobelixu, spokojnost https://www.moebelix.sk/p/podlozka-do-zasuvky-v...

biba_18
26. nov 2025

tie podložky do šuflíkov sú o tom aby ti veci v šuflíku nelietali, nie kvôli ochrane…
na ochranu ti bude stačiť aj papier ako našim babkám…

anonym_791f63
26. nov 2025

tiež nemám nič, skrinky sú roky ako nové

anonym_c6d104
26. nov 2025

nemám nič, iba v šuflíku s taniermi, lebo sa posúvali pri otváraní a zatváraní. Éra, kedy bola jedna kuchyňa na celý život je dávno za nami ... a teraz sú lepšie materiály, police sa len tak neošúchajú

margotka17
26. nov 2025

@anonym_autor mám, z Tému som si objednala také rolky. Mám v šuflíku na varešky, naberačky aj tam, kde mám rôzne korenia v sacikoch. K sacikom som si z Tému objednala aj také farebné štipce, korenie sa nevysype.

3petka
26. nov 2025

@anonym_autor roky rokúce nič nemám a nemám nič ošúchané.

misanthropicdann
26. nov 2025

@anonym_autor nič nepoužívame a v sulfikoch ani po 7 rokoch nevidieť žiadne škrabance.
Ak by sa aj dáke škrabance po ďalších 7 rokoch objavili je mi to úplne ukradnuté. Pravdepodobne samotná linka už bude mať dáke poškodenia takže škrabance v sufliku ktore na prvy pohľad niesu vidieť ma nebudú trápiť.

bielasovicka
26. nov 2025

Ja v linke nemám nič, a nie sú tam žiadne škrabance ani nič. Ale v potravinovej skrinke mam papier.

malinovka333
26. nov 2025

Ja to mam len tam kde mam hrnce.na jednej policke.z coho sa ti to ma znicit?ani v suflikoch nikde nic nemam.a kuchyna po 5rokoch je ako nova

o_zuzka123456
27. nov 2025

@anonym_autor my sme na starej linke nemali a v šuplíku s nožmi to nedopadlo dobre, ale zas nie každý má nože v šuplíku.

natalka13
27. nov 2025

Mam ako kde, nie kvoli ochrane. Napr. Kde su pohare nemam aby sa klzali.