Máte podložku v kuchynskej linke pre ochranu skriniek?
ahojte baby máte nejakú podložku v kuchynskej linke aby sa vám nezničili skrinky? Ďakujem za rady
aj som ich tam videla, u nás mali také sivé, alebo potom take tvrdšie ako keby plastové, len som nevedela, či sú dobré
@anonym_autor ja nemám.Nič ošúchané nepozorujem.
Nie, nemam nic, mam laminatove policky, ktore idu bez problemov poumyvat.
ja mam klasicke linoleum je pevne rovne roky rokuce
@anonym_autor mam toto z mobelixu, spokojnost https://www.moebelix.sk/p/podlozka-do-zasuvky-v...
tie podložky do šuflíkov sú o tom aby ti veci v šuflíku nelietali, nie kvôli ochrane…
na ochranu ti bude stačiť aj papier ako našim babkám…
tiež nemám nič, skrinky sú roky ako nové
nemám nič, iba v šuflíku s taniermi, lebo sa posúvali pri otváraní a zatváraní. Éra, kedy bola jedna kuchyňa na celý život je dávno za nami ... a teraz sú lepšie materiály, police sa len tak neošúchajú
@anonym_autor mám, z Tému som si objednala také rolky. Mám v šuflíku na varešky, naberačky aj tam, kde mám rôzne korenia v sacikoch. K sacikom som si z Tému objednala aj také farebné štipce, korenie sa nevysype.
@anonym_autor roky rokúce nič nemám a nemám nič ošúchané.
@anonym_autor nič nepoužívame a v sulfikoch ani po 7 rokoch nevidieť žiadne škrabance.
Ak by sa aj dáke škrabance po ďalších 7 rokoch objavili je mi to úplne ukradnuté. Pravdepodobne samotná linka už bude mať dáke poškodenia takže škrabance v sufliku ktore na prvy pohľad niesu vidieť ma nebudú trápiť.
Ja v linke nemám nič, a nie sú tam žiadne škrabance ani nič. Ale v potravinovej skrinke mam papier.
Ja to mam len tam kde mam hrnce.na jednej policke.z coho sa ti to ma znicit?ani v suflikoch nikde nic nemam.a kuchyna po 5rokoch je ako nova
@anonym_autor my sme na starej linke nemali a v šuplíku s nožmi to nedopadlo dobre, ale zas nie každý má nože v šuplíku.
Mam ako kde, nie kvoli ochrane. Napr. Kde su pohare nemam aby sa klzali.

@anonym_autor aj v Actione kupis za babku take matne polopriehladne rolky gumoplastoveho materialu (s roznou dizajnovou plastickou kresbou), ktore su urcene na povyriezanie do skriniek ci zasuviek. Dobre je, ked maju ten strukturovany povrch na spodnej strane, aby to pod nimi trosku dychalo a neprilepili sa o ten sololit/lamino-drevotriesku zasuvky/skrinky. Podobne maju aj v OBI a inde, ale casto za dvoj-trojnasobnu cenu.