Máte vysávač Dyson Gen5detect Absolute?
Máte niekto? Ste spokojne? V čom vám najviac vyhovuje?

My mame presne ten na obrazku a som velmi spokojna, ta svietiaca hlavica je super, najradsej vysavam po tme 😂 berie vsetko na prve prejdenie, nemusim sa natahovat s kablom a ta nadoba na povysavany odpad fakt relativne dlho vydrzi (netreba to kazdu chvilu cistit).
Ak by som si ale teraz kupivala dyson, tak uz kupim ten s mopom.
Ja som celkovo s tou znackou spikojna, mame doma fen od nich a aj airwrap. Poskulujem aj po cisticke vzduchu, ked nasa dosluzi.
@milanemila ja mam Philips ale odkedy ho mam, tiez vysavam najma po tme 🤣
a odkedy ho mam a vidim obsah nadrzky, kukam jak puk, kolko bordelu doma mame.. a to vysavam pomaly kazdy den 🙊🙈🙉
@milanemila s mopom je?? Tak to chcem rovno taký
Na ten s mopom nie su nejak dobre recenzie. Ja osobne si pockam dokial svoj “prototyp” vylepsia o rok/dva. Ale ako ti
@milanemila vyssie pise, tento vysavac je skvely a stoji za tie peniaze. Su dni kedy ho aj 5x pouzijem na rychle vysavanie, a to by som s normalnym vysavacom, alebo dakym malo vykonnym isto nerobila.. ak mozes, kup si ho 👍
Za mňa úplná hovädzina aj keď ma tu asi zožerú zažíva... Ale ja som človek ktorý neznáša polovičaté roboty a upratovanie detto...
Úprimne??? Ak nebýva v nejakej mikro garzonke tak....
-ak chceš poriadne povysavat musíš na tomto zázraku zapnúť turbo ale...
-ak zapneš turbobbaterka ti vydrží iba ozaj chvíľku povysavat možno jednu izbu aj to v prípade ze nemáš žiadne obmedzenia v štýle koberčeky a pod na podlahe ale iba čisto parkety/dlažba...
-môžeš vystavať aj na eko programe ale nečakaj žiadny výsledok skôr iba rozmetas prach po podlahe....
Takže za mňa upna zbytočnosť a vyhodené peniaze... Ale to som ja... Ak si potrpí na ciste podlahy po pár použitiach ta z tohoto zázraku klepne šľak...
A teraz sa kľudne do mňa pustite ale áno mam tento zázrak odskúšaný a nie neprosím ani zadarmo... Úprimne ak si kúpiš metlu a lopatku poupratujes lepšie...
Ja mam Dyson V11 a naj investicia, vezmes do ruky a povysavas. Ziadne kable a pod.
@denden77 presne😂 úplne sa v tom vyžívam keď je tma, vidím tú špinu a môžem ju povysávať.
Mam dyson v15. Maximálna spokojnosť.
@kulumulu123 nezeriem ta zaziva ani sa do teba nepustam. Uplne uprimne ma prekvapuje tvoja zla skusenost. Baterka na turbe mi okolo 20min vydrzi, na strednom vykone (automatickom) okolo 40min a povysava fajne, nerozmeta prach. Jedine co, tak cerealie, co deti rozsypu na zem.. s velkymi kusmi si neporadi az tak dobre. Premyslam, ci si nemala nejaky chybny model, alebo tak 🧐 Co pouzivas ty?
@kulumulu123 jezin ja ze som sama🤣. A presne tak ani zadarmo
Ja pouzivam ten stredny vykon a povysavam na jedno nabitie cely byt 100m, kupelne nepocitam, to robim zvlast 🤷🏼♀️ ale tak asi s nicim nebudu nikdy spokojni vsetci. Mne zas kamoska, kt ho mala pred nami hovorila ako negativum, ze jej je tazky pri vysavani, ale zas mne sa vobec nezda, takze je to relativne. U nas ho skusili 2 kamosky, sesternica a moja mama a uz ho maju vsetky 4 doma 😂
Ak by som kupovala vysávač tak dyson ale s mopom určite. Ešte mám starý vysávač a ako noo som kúpila kercher ale tento 2 v 1 mi príde praktickejší a lepší.
Ahojte, ja som mala z AT 2x dyson, jeden krat taky parquett a druhykrat typ allergy. S oboma som bola nadmieru spokojna. Vtedy u nas dyson nebol dostupny.
Pri stahovani do domu, dyson sa pokazil kupila som Bissel 2in1, vysava, mopuje a susi v 1 kroku, pozrela som si aj testy bissel porazil dyson. Ten bissel za mna je 0 bodov, dyson je vo vsetkom lepsi a krajsie vysava ako ten bissel. Chcela som s tym bisselom usporit, nestoji 700 ale len 250 euro, ale skor som vyhodila 250 eur.
Teraz som kupila susicku, a sporim si na dyson presne tento typ, na ktory sa pytas, uz v zivote si iny vysavac nekupim, naucila som sa, aby som nesporila na kvalitnych veciach.
Ked si mala dyson, uz iny nebudes chciet. To je ako po mercedese si kupit škoda fabia.

Tento dyson som si chcela vypytatod jeziska, ale mam podobny, len xiaomi. Mne sa paci, ze to len vezmes a vysavas, nemusis sa natahovat s kablami. Len vezmes a ides