icon

Matrac 1+1 za normálnu cenu

6. aug 2023

Hladam.matrac 2ks za normalnu cenu (manzelska poatel ) 90x200 .. prosim nepiste mi take co sa kupuju cez internet ja si ho musim vyskusat a ani take co atoja 400 za kus. Bohuzial nemam na to momentalne. Dakujem.

bibina32
7. aug 2023

My sme kupovali v Sconte, boli sme si vyskúšať. Máme ho 3 roky a sme spokojný.

autor
7. aug 2023

@bibina32 a cena?

hladamematku
7. aug 2023

nuz ak mas kupovat matrac tak tam urcite nesetri treba si nastudovat a popremyslat aku plni matrac a spanok funkciu..ja som dala za matrac 1000 pred mesiacom a povazujem sa za skrblika...a nedam na nu dopustit (s pamatovou penou)

autor
7. aug 2023

@hladamematku keby mam na to tak kupim aj za 1000.. ale tolko penazi nemam.. 🤷‍♀️

andrejka2424
7. aug 2023

Skús Jysk, odtiaľ sme mali 7 rokov, pam.pena, najvyššia rada Gold, kus okolo 230 eur kus stál vtedy v akcii-tie sa tam opakujú.

hladamematku
7. aug 2023

pre jednu osobu ta vide za 400-500 kvalitna, ja rozumiem ze nemas, ale su veci na ktorych netreba setrit..pochopis ked ti odide chrbat, znizi sa ti praceschopnost, kvalita zivota, aj radost zo zivota detto keby si mala nespavost zo zlej matrace

lonely66
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. aug 2023

Autorka, ked nemas peniaze, tak kludne kup lacnejsie, su aj lacne madrace, ktore posluzia tych par rokov, po ktorych sa zo zdravotnych dovodov odporuca vymenit madrac. Vymena madraca sa odporuca po siedmych, najneskor po 10 rokoch kvoli kumulacii roztocov, prachu a ostaneho biologickeho odpadu, ktory sa z nas pocas spanku uvolnuje. Ak najdes pohodlny matrac v nizsej cenovej kategorii, nemusis mat vycitky, ze setris na zdravi.

majulino
7. aug 2023

Pozri rajmatracov alebo morematracov

gabym
7. aug 2023

@viestta no to mi je už len rada, že kúp lacnejší. Čo tým získa? Že ho behom roka vyleží a odíde jej chrbtica a matrac môže vyhodiť.
Autorka kúp drahší matrac, ak ti teda záleží na príjemnom spánku a chceš vstávať ráno bez bolesti chrbtice. Tie drahšie sa dajú kúpiť na splátky. Neviem ako si ok s takouto formou kúpi. Ale určite by som nešla do lacných matracov, nemá to zmysel 😊

viestta
7. aug 2023

@gabym nekazem jej kupit madrac za 60€, ale nemusi kupovat hned 600eurovy

bibina32
7. aug 2023

Cena vychádzala 140e za ks , boli v akcii z 200e.

mima1608
7. aug 2023

My sme kúpili lacné, lebo som lakomá 🙈 keď sa vyležali, tak sme dali vrchný matrac od Dormeo a spíme v kľude ďalej 😁 tie vrchné matrace nevychádzajú zas tak extrémne draho.

terina25
7. aug 2023

@hladamematku ty asi nevies citat,,ze autorka nema 2000 eur za 2 matrace . Ani ja nie. 🤦‍♀️

hladamematku
7. aug 2023

@terina25 preplo ti? Choď si zabehať a neotravuj....

hiro
7. aug 2023

To kde chodite na take ceny? :D Ja som kupoval 90x200 pred par rokmi asi za 27€. Ano, bol nekvalitny - teda stale je ale vsak za tu cenu si ho moze kupit kazdy rok novy 🙂
Potom mame kvalitne, zo 15 rokov a su stale perfektne. Neviem presne kolko stali, mozno 100€/ks.

zuzanka.zuzu
7. aug 2023

my sme narýchlo kúpili v JYSKu taký zabalený v rolke za tuším v akcii 40e (bez akcie 50? 60?) vraj "na rok" a máme ho už ehm... viac ako rok 😀 ale len na víkend. čiže keby na každodenný spánok, tak možno rok-rok a pol vydrží 😉 tieto rolkové sú vraj menej kvalitné ale spí sa nám na nich ako na tých za 1000e, to je jedno, dokým sa nevyležia tak pohoda. ale v jysku nemajú 1+1, tam majú zľavy, treba poskúšať a počkať na 50%, čiže vlastne 1+1 😀

terina25
7. aug 2023

@hladamematku jediny komu preplo si ty. A chod hladat dalej matku 🤪

gabym
7. aug 2023

@terina25 😃😃😃

jolien88
8. aug 2023

Ja som tiež vždy keď som kupovala matrac mala dojem ze nepotrebujem drahý, že je to zbytočné. A potom som počúvala jedného odborníka a pochopila aké je to dôležité. A je pravda ze kupujeme drahé spotrebiče ktoré využívame menej a za ktoré nám nie je dať ľúto aj oveľa viac ale na matraci sa snažíme šetriť a to je chyba. Chápem ze autorka teraz nemá, do budúcna treba na to našetriť, chrbát sa poďakuje v starobe.
https://dennikn.sk/3336579/odbornik-na-matrace-...

hladamematku
Autor odpoveď zmazal
gabym
8. aug 2023
hladamematku
8. aug 2023

@terina25 už toľko nepi a nefetuj prosím ta ved sa strapnujes

hladamematku
8. aug 2023

@gabym omyl sorry 🙂

terina25
8. aug 2023