icon

Meníte každý deň doma uteráky?

15. sep 2022

Dievcata, asi blba otazka, ale menite kazdy den uteraky? Mne to pride fakt zbytocne, ine by som nerobila, len prala uteraky, ale moj muz mi tvrdi, ze vraj je to normalne a vsade sa to tak robi…
Tak som zvedava na vase odpovede

martinka13
15. sep 2022

1x týždenne spoločne. Osušky mame každý svoju samozrejme. Tiež tak 1x do týždňa

viestta
15. sep 2022

@nikyball nie. Síce teraz už používame mikrofazove, tie sú mäkké a savé za každých okolností, ale keď sme používali froté tak asi raz za 3 mesiace som ich prala na vysokú teplotu, nikdy som na nich nepoužívala aviváž ale ocot a vždy boli hebké a savé.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
anonymous87
15. sep 2022

1-2x do tyzdna. Kazdy mame svoj. Uteraky zehlim

madamcoco
15. sep 2022

cca 2x týždenne.
Veď celé dni sme v práci, škole, škôlke..

zuzka0605
15. sep 2022

kazdy den nie. ja tak 2krat za tyzden.

zuju2
15. sep 2022

Podľa potreby. Keď je špinavý,tak aj po dvoch dňoch,ale väčšinou raz týždenne.

deginko
15. sep 2022

1krat do týždňa

evica17
15. sep 2022

Podľa potreby,mne a deťom asi raz do tyzdna a muž si ako chce vymení. A na ruky ako kedy.

jaga18
15. sep 2022

Uterák na ruky pri umývadle áno, každý deň. Ale osušky a uteráky na vlasy nie. Každému periem osušky a uteráky raz týždenne.

janetinka27
15. sep 2022

menim cca kazde 3 dni. na ruky pri umyvadle castejsie.
ked som bola v anglicku, tam sa vecer deti okupali a uterak isiel hned do prania

miskakyska
15. sep 2022

Byť otrokom v domacnosti,len preto, že vymením uterák v priebehu dňa?👀👀👀no to už je len za robota..😏

mon29
15. sep 2022

Nie, menim kazdemu raz tyzdene..

janka95
15. sep 2022

Ja 2x do týždňa musím. A na ruky asi každý deň mením, hlavne ak bol niekto na návšteve. 😃. Ešte že mám tú sušičku. :D.

biancarv
15. sep 2022

2 krát do týždňa.

vler
15. sep 2022

Nie

melany4
15. sep 2022

Nieje cosi..

slovenka753
15. sep 2022

Uterák na ruky 2c za týždeň ostatné 1x v nedeľu. Podľa mňa každý deň nemení nikto pri zmysloch. Véd to nič iné len prať uteráky by bolo treba.

klaridka
15. sep 2022

Uterák na telo každý druhý deň a na ruky každý deň … (sme 6-ti)

ivana11155
15. sep 2022

Každý má svoj uterák na telo, ten mením 1x za týždeň, vo WC na ruky každý druhý deň

dagmarovita
15. sep 2022

Asi treba zvysit ceny za vodu o 500 %aby ste sa niektore uvedomili, ked menite uteraky za dva dni, vodou treba šetriť sa uvedomte.

babulkomale
15. sep 2022

Ano. Pretoze si casto umyvame ruky a uterak je hned vlhky - cize zivna poda pre bakterie.
Menim aj v kupelni aj na wc, ked pride navsteva, hned dam cisty a ked odide, hodim do prania.
A ked sem zas niekto napise ze meni postelnu bielizen raz za mesiac, tak uz asi fakt hodim tycku.

slovenka753
15. sep 2022

@babulkomale ja mením 1x za mesiac a úplne to stačí. Môžeš ísť grcat 😅

babulkomale
15. sep 2022

@slovenka753 uz aj letiiiiim 😘

sense
15. sep 2022

Každý máme svoj uterák aj osusku a mením raz za týždeň a ani v hotely si nedávame meniť každý deň, do uteráka sa utiera mé čisti nie spinavi

dagmarovita
Autor odpoveď zmazal
miskakyska
15. sep 2022

@dagmarovita nazbieram uterákov plnú práčku a operiem💡
Či myslíš, že ľudia perú jeden uterák kolom dokola každý deň?

ahoj0
15. sep 2022

Ja budem asi tiež chorá… na ruky mením aj niekoľko krát denne a na telo po každom použití. Necitim sa ako otrok.

marzuz89
15. sep 2022

Uteraky na ruky asi 2x za tyzden, pred kazdou navstevou navyse dam nove. Uteraky na telo raz za tyzden. Urcite nie denne 🙈 Ale pri chorobe kazdy den, aj na ruky, aj na telo, aj navliecky na vankuse.

@1mata nebolo by lepsie deti naucit pouzivat svoj uterak? Za mna zaklad hygieny, aj nas 3,5r vie ze na ruky je spolocny, na tvar a usta ma svoj a na telo mame kazdy zvlast zase vyhradne svoj. Neviem si predstavit, ze by si do uteraka, kam si utieram s prepacenim zadok, syn mal utierat usta po umyti po jedle 🤮