Mikrovlnka voľne stojaca na linke
Mate volne stojacu mikrovlnku na linke v novej kuchynskej linke alebo budem jedna z mala? Vyhovuje mi to takto viac ale zaroven to nieje moderne a nieco mi hovori ze by som to mala mat vstavane tak ako to maju vsetci aby som nevycnievala z radu a a aby navstevy nepozerali ze mame novy domcek a mikrovlnku polozenu na linke.
Návšteve je hlboko v paži kde máš mikrovlnku.
a čo povieš tým, pre ktorých je mikrovlnka najväčší postrach a nikdy by ju nemali doma? Vyšmaríš ju z okna?
Máme ju na chladničke a je mi jedno kto si o tom čo myslí
Mam ju na linke a netrapi ma co si kto mysli o tom aku mam, kde ju mam a aj to, ze vobec nejaku mam. Moja kuchyna, moje rozhodnutie. Bodka.
"nieco mi hovori ze by som to mala mat vstavane tak ako to maju vsetci aby som nevycnievala z radu..." what?
"nieco mi hovori ze by som to mala mat vstavane tak ako to maju vsetci aby som nevycnievala z radu..." what?
@diewcatqoo uplne neprimerana reakcia. Nesnazte sa mi povedat ze ste sa nikdy s nikym neporovnavala a nesnazila sa byt dobra alebo nieco viac v ociach inych... taky sme my ludia a je to v nas. Stale sa budeme pozerat na to co iny hovoria a ako nas vnimaju. Niekto viac a niekto menej ale kazdy mame tie zaklady spravania rovnake.
@diewcatqoo uplne neprimerana reakcia. Nesnazte sa mi povedat ze ste sa nikdy s nikym neporovnavala a nesnazila sa byt dobra alebo nieco viac v ociach inych... taky sme my ludia a je to v nas. Stale sa budeme pozerat na to co iny hovoria a ako nas vnimaju. Niekto viac a niekto menej ale kazdy mame tie zaklady spravania rovnake.
@anonym_autor nie, prepac, nikdy som sa neporovnavala s inymi, kde maju ulozenu mikrovlnku. Ked u niekoho som na navsteve absolutne si nevsimam, kde ma ulozenu v kuchyni mikrovlnku, kavovar, mycku a pod. Vazne.
Taketo veci si ukladam tam, kde to vyhovuje mne a kde mi to dovoluje priestor. Je mi absolutne jedno, ake su v tomto trendy a kde ma mikrovlnku ulozena vacsina obyvatelstva.
@anonym_autor prepáč, ale mýliš sa. Dospelý, rozumný človek si zariaďuje bývanie ako on sám chce. Vyberá si auto sám, podľa svojich možností.
Nie, nikdy sa neporovnávam, máme na čo máme, zariadené máme podľa toho ako sa nám páči, cestujeme tam kde chceme my..
Nie podľa toho čo má Jožo, Mara od vedľa.
Ani netuším kto má kde mikrovlnku, daj si ju kde ti vyhovuje.
@anonym_autor ved ak ti nebude zavadzat, tak preco nie... vstavane sa to robi preto, aby to bolo jednat esteticke (ziadne volne miesto okolo apod) a ucelovo ulozene... ale kazdemu ako vyhovuje.
Kde má kto mikrovlnku (alebo hocičo iné), by ma zaujímalo len v prípade, že by som ju potrebovala použiť. Bývanie si zariaďujem tak, aby vyhovovalo mne. Nedám si niečo mne nevyhovujúcim spôsobom len preto, že sa to tak teraz robí.
Netuším kde majú moji známi položené mikrovlnné rúry a keby boli voľné položené nemyslím si o nich nič a je my absolútne fuk čo si o mne myslia iný že ju mám voľné položené
@anonym_autor
Ked sme menili kuchynu tak sme dali vsetky spotrebice nove aby sa spolu hodili takze aj stara kremova mikrovlnka bola nahradena multifunkcnou nerezovou
@anonym_autor mám to tak a je mi totálne fuk, či je to moderné. U nás iná možnosť nebola, len ju dať do výšky učí, ako má síce vúčšina, ale ja to bytostne neznášam ťahať horúcu polievku z takej výšky. Okrem toho ja som kuchyňu poňala ako meisto, kde nám je ako rodine fajn, nie ako výstavnú sieň. Čo si myslia návštevy ma nikdy netrápilo, aj keby som tú miktovlnku mala vedľa televízora, je to moje vec. Okrem toho, návštevy vláčim do kuchyne len výnimočne, našťastie neurobila som tú blbosť, že mám kuchyňu spojenú s obývačkou
My máme mikrovlnku na umývačke vedľa chladničky.
"Domček" 🙄🙄
@anonym_autor ja som asi čierna ovca, alebo ma vždy bavilo plávať proti prúdu, ale mnňa skutočne nikdy nezaujímalo, prečo by som mala mať niečo tak, ako niekto iný, kto žije iným spôsobom života. Na návštevy chodím minimálne, ani u nás si nejako kľučky nepodávajú, netvrdím,že nechodia vôbec, ale stretávam sa len s ľuďmi, s ktorými mi je fajn a tí ma berú takú, aká som. A mne osobne sa viac páči, ak má domácnosť pečať majiteľa a nie že má každý kreslo z Ikei, lebo je to práve in. Ak chce mať niekto v obývačke hojdaciu sieť, je to jeho vec. A som nevedela, že tým, že budem mať mikrovlnku v novom domčeku vstavanú, budem niečo viac. Normálne začnem nad tým uvažovať, veď to je ako by som ďaľšiu VŠ skončila

Ani netuším kto má kde mikrovlnku, daj si ju kde ti vyhovuje.
@januska12323 sorry, ale ty si to nezapisuješ, keď k niekomu prídeš? 😂
@anonym_autor nám teraz vyrábajú kuchynskú linku. Dala som si všetky spotrebiče vstavané okrem mikrovlnky. Tá bude na linke
@anonym_autor Úplne ťa chápem, chceš to mať pekné. Krajšie je to určite vstavané, ale ak máš deti, ktoré sa už začínajú obsluhovať aj sami, tak vstavaná mikrovlnka a ešte aj vysoko nie je pre nich dobrá. Je tam veľké riziko popálenín sa s horúcim jedlom. Ale ak ju budete využívať už iba dospelí, za mňa je to krajšie vstavané, ak máš aj ostatné spotrebiče vstavané..
Mne by chýbalo to miesto na linke, kde je položená. Tak som mala v starej kuchyni a v novej som to nechcela. Keď tak, tak pripevniť niekde pod vrchné skrinky, aby miesto na linke bolo voľné.
Mam vstavanu, za mna lepsie, nezavadzia na linke. Ale ak mas velku linku, tak je to jedno
@anonym_autor Uplne zly pristup. Ano,ked slm bola mlada,pozerala som na to,co povedia ini,lebo ma tak vychovali. Dnes mi je uz naozaj jedno,kto si,co mysli. Nauc sa to aj ty. Z estetickeho hladiska je fajn mat vstavanu mikrovlnku. Na linke by mi zavadzala. My ju mame na chladnicke,lebo ju pouzivame iba minimalne. Ak by som ju pouzivala casto,tak ju dam vstavanu. Paci sa mi to tak viacej.
My nemáme mikrovlnku,vytrcame z radu?
@anonym_autor Pane bože, dievča koľko máš rokov? Si svopravna? Silno o tom pochybujem. Dať si vstavanu mikrovlnku len preto, že to tak má každý, aj keď ti to nevyhovuje? To je iný level stupidity toto. Ozaj ste niektoré silno mentálne poddimenzované. O čo ti ide, aby to vyhovovalo tebe, alebo návštevám, kokso normálne nechápem. Keď bude moderné mať hovno na hlave, tak si ho tam dáš, aj keď ti to bude smrdiet a bude ti to nepríjemné.
@anonym_autor Dievča nehnevaj sa, ale ty si mentálne poddimenzovana. Riešiť také ... ako kde dať mikrovlnnlku, aby bola návšteva spokojná..😅😅 Silná káva toto. Tebe lepšie vyhovuje nevstavana , ale čo povedia ostatní !!! 😅😅😅 A nie , nie sme všetci takí zaostali, že sa riadime nazormi ostatných, a ešte na úkor seba2, veľmi sa mýliš. Neprojektuj svoje komplexy na ostatných
Ja mikrovlnku ani nemam 😂😂😂 to som este len out
@anonym_autor mne je úplne u prdele,kde má kto mikrovlnku,neporovnávam sa s nikým v ničom.A tiež som presvedčená,že moja mikrovlnka absolútne nikoho nezaujíma
nemusis mat vstavanu, vela ludom vyhovuje volne stojaca. NIektori si daju urobit napr. policu do novej kuchyne, specialne na mikrovlnku.
Ja osobne mam vstavanu a na to kolko ju pouzivame, su to vyhodene peniaze :D okrem toho nei kazdy ju vie "vstavat" v dobrej vyske.. vysoko je zle, nizko je zle... ta vyska pracovnej plochy alebo trochu vyssie je tak akurat.
nerozhoduj sa podla inych, daj si plusy minusy, co ti vyhovuje a co nie... pri malej pracovnej ploche by som isla do tej police, lebo zase zabera ta mikro miesto.. pri velkej si ju daj ako tebe sa paci.

Máme ju položenú na linke.Je mi fuk kto si čo myslí, je to naše bývanie a kuch.linku a všetko v nej som so stolárom navrhovala tak, aby to vyhovovalo mne, lebo ja v nej trávim najviac času.