icon

Mikrovlnka voľne stojaca na linke

14. sep 2025

Mate volne stojacu mikrovlnku na linke v novej kuchynskej linke alebo budem jedna z mala? Vyhovuje mi to takto viac ale zaroven to nieje moderne a nieco mi hovori ze by som to mala mat vstavane tak ako to maju vsetci aby som nevycnievala z radu a a aby navstevy nepozerali ze mame novy domcek a mikrovlnku polozenu na linke.

Strana
z2
bielasovicka
14. sep 2025

Ja mam vstavanú nad rúrou, ale je mi úplne jedno kto kde ju má, ved je to jeho vec.

biglovemom
14. sep 2025

Asi idem prerabat kuchynu …priatel mam vstavanu ja nie😳🤪

rozculena
14. sep 2025
@maca1984

@rozculena never tomu.
Vedieme si záznamy 😆

@maca1984 kľudne,mne je to u prdele😂

trema
14. sep 2025

ja ju mam na chladnicke 😀 daj si kam chces

kulumulu123
14. sep 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo uplne neprimerana reakcia. Nesnazte sa mi povedat ze ste sa nikdy s nikym neporovnavala a nesnazila sa byt dobra alebo nieco viac v ociach inych... taky sme my ludia a je to v nas. Stale sa budeme pozerat na to co iny hovoria a ako nas vnimaju. Niekto viac a niekto menej ale kazdy mame tie zaklady spravania rovnake.

@anonym_autor úprimne??? Mam takmer 50r a nikdy ozaj nikdy ma ani v najmenšom nezaujímalo co si o mojich rozhodnutiach mysli ktokoľvek vrátane najbližšej rodiny a nieto nejaká návšteva ci anonymné ženy na MK.. Skus trosku popracovať na asertivite a sebavedomí a bude aj tebe jedno co si o tvojej mikrovlnke kto pomyslí a život bude zrazu oveľa jednoduchší a uuuuzastne krajší 🌞🍀...
Iba odpoveď na tvoju otázku áno existujú aj ľudia ktorí neriešia kto si o nich co a kedy a prečo pomyslí, nemajú potrebu s nikým súťažiť ci byť lepšími ako oni ❤️

majlo1234
14. sep 2025

Mame vstavanu, ja nemam rada veci na linke. Keby som nemala tuto uchylku, bolo by mi jedno, aka je

anonym_90db3a
14. sep 2025

Na linke??? Len to nie. Určite Ťa opustia všetky kamošky a rodičia Ťa vydedia!! Nerob to.

nevenka
14. sep 2025

My sme prerabali stary dom, v kuchyni mame priestor na vstavanu mikrovlnku, ale mali sme taku volne stojacu, tak sme ju dali do toho otvoru a ok. Nebudem kupovat za 300+ mikrovlnku, ked mi staci aj taka z Lidla, len na ohriatie...😅. Keby aj na linke bola, tak co? Len aby Vam miesto nezaberala. Urobte si podla seba.

anonym_ea2842
14. sep 2025
@anonym_c596ec

@anonym_autor mám to tak a je mi totálne fuk, či je to moderné. U nás iná možnosť nebola, len ju dať do výšky učí, ako má síce vúčšina, ale ja to bytostne neznášam ťahať horúcu polievku z takej výšky. Okrem toho ja som kuchyňu poňala ako meisto, kde nám je ako rodine fajn, nie ako výstavnú sieň. Čo si myslia návštevy ma nikdy netrápilo, aj keby som tú miktovlnku mala vedľa televízora, je to moje vec. Okrem toho, návštevy vláčim do kuchyne len výnimočne, našťastie neurobila som tú blbosť, že mám kuchyňu spojenú s obývačkou

@anonym_c596ec no u nas to bolo to najlepsie, co som mohla spravit, mat spojenu kuchynu s obyvackou. V byte som mala mini kuchynu, a to tak, ze som nedovidela do zbytku bytu, vobec som netusila, co deti robia v obyvacke, ci detskej. Strasne volaco. A navsteva, ani nehovorim. Teraz mam prehlad, vecer pospratavam, pritom kukame s muzom serial, pripadne daco varim a nemusim k tomu behat. Pred Vianocami robim perniky, a stale som s rodinou, spolu. Perfekne je to. Ale kazdemu ako vyhovuje, len ja chcem povedat, ze blbost to nemusi byt.

oblecenie99
14. sep 2025

Je nejaka mikrovlnkova móda, ktorú som zmeškala?
Sranda, že som bola 6 rokov vlastnickou bytu, v ktorom bola kuchynská linka so zabudovanou mikrovlnkou a ja som si to uvedomila až teraz 😂 (byť sme kupovali už takto, to preto...).
Ináč, teraz ju mám na linke a páči sa mi takto viac, lebo táto je menšia, praktickejšia a kúpila som nad ňu taký čierny kovový regál na ďalšie drobnosti so šupackeho "proli" Lidlu 😁

Autorka, kľudne ako ti viac vyhovuje. Tá zabudovaná má výhodu, že ti nezaberá miesto na linke. Mne tak trochu vadí veľa veci na linke.

anonym_a27cc1
14. sep 2025

Normálne teraz rozmýšľam, že kde ju má kto. No viem len, že naši ju nemajú zabudovanú a to majú novú, modernú linku.😂 Ja ju mám zabudovanú. Predtým som mala na linke a za mňa je praktickejšia zabudovaná. A inač predtým, ako som si dávala robiť linku som sa bola na pár pozrieť, ako inšpiráciu. Ale riešila som hlavne praktické veci čo si dali a nie aby som sa s nimi mohla porovnávať. Vlastne, ani nemôžem. Väčšina z nich má linku ako leticko a ja len taký kamrlik, 😂ale spávam kvôli tomu kľudne a necítim sa menejcenna. Takže, daj si čo tebe páči.

anonym_a4b58e
14. sep 2025

@anonym_autor Ty máš starosti...každému je jedno, kde máš mikrovlnku, aj keby si ju mala na botníku! Ženy, to fakt vám už takto zadrbáva?

anonym_a4b58e
14. sep 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo uplne neprimerana reakcia. Nesnazte sa mi povedat ze ste sa nikdy s nikym neporovnavala a nesnazila sa byt dobra alebo nieco viac v ociach inych... taky sme my ludia a je to v nas. Stale sa budeme pozerat na to co iny hovoria a ako nas vnimaju. Niekto viac a niekto menej ale kazdy mame tie zaklady spravania rovnake.

@anonym_autor Stále sa budeme pozerať, ako nás ľudia vnímajú? Je mi u riti, ako ma ľudia vnímajú🙈 Ty budeš z tých jednoduchších vidieckych babeniek, ktoré sa boja, čo povie svokra? Chorá doba toto😢

frflos_nespokojny
14. sep 2025

mikrovlnka na linke zabera pracovne miesto a pokial tebe to nevadi, tak sa tam moze nachadzat aj telka. ludia maju rozne serepeticky nalozene na pracovnej doske. vstavana mikrovlnka je samozrejme ina cenova trieda a k nej treba priratat aj skrinku, ale ak mas spajzu, tak ju daj na policku a navstevu nebude rusit jej pritomnost 😉

maja249
15. sep 2025

@anonym_autor ja práveže potrebujem vyčnievať z radu a kto si čo myslí, kde budem mať mikrovlnku mi je u zádele, aj keby som ju mala v spálni namiesto vankúša...he...he...he. Moderné cool in a trendy nech si riešia vo svojom dome, aj tak to nikoho okrem nich nezaujíma.

earlgrey
15. sep 2025
@minenkaa

My nemáme mikrovlnku,vytrcame z radu?

@minenkaa ani ja nemám 🤣 a teraz sa cítim úplne trápne, že všetci majú...škoda, že dnes obchody sú zatvorené...hneď by som bežala kúpiť

226lenka
15. sep 2025

Mama ma v byte, odkedy sa do toho bytu presťahovala a to už je veľmi veľa rokov, mikrovlnku na chodbe, položenú na komore s topánkami a chladnicku tiež má na chodbe. V kuchyni na kuchynskej doske nechcela mať aby jej nezaoberala miesto a mala totálne na háku čo si o tom myslia iní.

anonym_c596ec
15. sep 2025
@anonym_ea2842

@anonym_c596ec no u nas to bolo to najlepsie, co som mohla spravit, mat spojenu kuchynu s obyvackou. V byte som mala mini kuchynu, a to tak, ze som nedovidela do zbytku bytu, vobec som netusila, co deti robia v obyvacke, ci detskej. Strasne volaco. A navsteva, ani nehovorim. Teraz mam prehlad, vecer pospratavam, pritom kukame s muzom serial, pripadne daco varim a nemusim k tomu behat. Pred Vianocami robim perniky, a stale som s rodinou, spolu. Perfekne je to. Ale kazdemu ako vyhovuje, len ja chcem povedat, ze blbost to nemusi byt.

@anonym_ea2842 je to vec názoru, ja už malé deti nemám, takže dozor nad nimi odpadá, nám by vadilo keď jeden pozerá TV a druhý napríklad mixuje, strúha niečo na robote ten hluk a ja keď varím, pečiem, čo robím rada, mám pri tom pustenú hudbu, zbytok rodiny chce pozerať futbal a potom by mi prekážalo aj to, že prídem domov z práce, u nás návšteva, ja sa chcem najesť, v kuchyni spojenej s obývačkou by mi to bolo také divné sa nepchávať.

anonym_c596ec
15. sep 2025
@frflos_nespokojny

mikrovlnka na linke zabera pracovne miesto a pokial tebe to nevadi, tak sa tam moze nachadzat aj telka. ludia maju rozne serepeticky nalozene na pracovnej doske. vstavana mikrovlnka je samozrejme ina cenova trieda a k nej treba priratat aj skrinku, ale ak mas spajzu, tak ju daj na policku a navstevu nebude rusit jej pritomnost 😉

@frflos_nespokojny ak má niekto kuchynskú linku do U, ktorá má pracovnú plochu 3,5m, zaberá málo.

maya_hi
15. sep 2025

@anonym_autor ja ani mikrovlnku nemám 😅 je to tvoj dom. Ostatní nech si u seba urobia ako chcú 😏

margotka17
15. sep 2025

@anonym_autor máme ju na linke, linka je nová a vôbec mi to nevadí. Už som rozmýšľala, že ju odložím do špajze, lebo ju takmer nepoužívame.

vladuska20
15. sep 2025

Zrut elektriny ani nemame,ohrievame jedlo na plyne.A teda ist s davom,a porovnavat sa a vecne s niekym superit ma v zivote ani nenapadlo,robia to skor nestastni ludia.Stastni sa neporovnavaju s nikym,ziju si svoj zivot bez zasahu,co povedia tamti.

maja249
16. sep 2025
@anonym_c596ec

@anonym_ea2842 je to vec názoru, ja už malé deti nemám, takže dozor nad nimi odpadá, nám by vadilo keď jeden pozerá TV a druhý napríklad mixuje, strúha niečo na robote ten hluk a ja keď varím, pečiem, čo robím rada, mám pri tom pustenú hudbu, zbytok rodiny chce pozerať futbal a potom by mi prekážalo aj to, že prídem domov z práce, u nás návšteva, ja sa chcem najesť, v kuchyni spojenej s obývačkou by mi to bolo také divné sa nepchávať.

@anonym_c596ec asi som konzerva, ale tomuto trendu kuchyne v obývačke alebo obývačke v kuchyni som nikdy neprišla na chuť, nikdy ma netrápili moderné trendy. Mám veľkú samostatnú kuchyňu, všetky veci po ruke, s jedálenským stolom a kresloidnými stoličkami, dokonca s televízorom a music boxom a uprostred kuchyne môžem aj tancovať...a nič mi ku šťastiu nechýba.

banalu
16. sep 2025

@anonym_autor ja nemam mikrovlnku vobec, dala som si ale spravit jednu zatvaratelnu skrinku na rozmer vstavanej mikrovlnky, ak by som si to rozmyslela... Byva v nej kavovar 😂
A robis si dom pre seba, nie pre navstevy 😉

princezna_bosorka
17. sep 2025

@anonym_autor preco riesis, co si o tvojej kuchyni myslia navstevy. (ja sa napr vacsinou divim, ze taku zbytocnost, akoju je mikrovlnka, ludia chcu aj do malych kuchyn...).

alexanderkovacs
19. sep 2025

@anonym_autor mam na libke . Ani som nechcel stavanu.

oblecenie99
19. sep 2025

Autorka, ako si sa napokon rozhodla? 🙂

Strana
z2