icon

Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?

mariner10
14. apr 2024

Dobrý deň, mám otázku mávate po otvorení myčky vnútry takýto kondenz? Fotky sú fotené na rôznych programoch s rozličným časom otvorenia od ukončenia umývania. Neviem či to mám reklamovať alebo je to normálne. Doslova však musím hneď po umytí letieť pootvoriť dvierka inak je tam všade takýto kondenz a už nedosuší.. Značka Mora
Ďakujem za každý názor 🙂

Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?Prečo zostáva kondenz v umývačke Mora?
viestta
14. apr 2024

Pouzivas aj lestidlo?

mariner10
autor
14. apr 2024

@viestta ahoj ano lestidlo somat a tablety finish

viestta
14. apr 2024

@mariner10 a riady mas suche? Plastove je normalne, ze ostanu vlhke, ale kovove, porcelan, sklo

mariner10
autor
14. apr 2024

@viestta taniere ano aj hrnce. Ale pokial ju hned neotvorim tak je to jedno. Vsimnite si steny mycky. Aj na kosoch a hornej stene kvaple, akonahle niecim pohnem mozem utierat. preto sa pytam, mama takto vodu na stenach mycky nema

candii
14. apr 2024

Mne to moja mycka nerobí - Zn. Sharp

rakywanda
14. apr 2024

Mala som Whirlpool, teraz Bosch, nikdy sa mi to nestalo.

minenkak
14. apr 2024

@mariner10 my to máme tak isto,večer dám umyvat ráno muž keď vyberá umyvačku je rovnako vlhká ale riady sú suché

lakebabe
14. apr 2024

@mariner10 naša sa po dofukani sama otvori tak mam všetko suché. Ale predtým ta stara bola taka klasická a neotvorila sa ale tiež bol riad suchý aj keď sme ju otvorili až na drihy den

ildiko36
14. apr 2024

@mariner10 ked používaš finisch tabletku a puštaš to na kratkom programe to tak vyzera ako ti maš.Somat je lepšie ale najlepšie su tabletky jar, vsetko mam krasne leskle a vysušene i na hodinovom programe.

lakebabe
14. apr 2024

@ildiko36 inak tieto Kapsule iste používam aj ja tak to možno je aj nimi

ildiko36
15. apr 2024

@lakebabe mne sa to robylo od finischu, som to vyhodila, od toho čo som poslala fotku mam dobre, skus zadať iny program a uvydiš či sa to zlepší, ja lestidlo ani nedavam a vsetko sa leskne a nove

alexanderkovacs
16. apr 2024

@mariner10 nechapem co je na tom cudne. Na konci umyvania riadu je tam min 20 min tepla para . A predtym striekalo vsade vodu . Samozrejme ze subtam kvapky. Po umyvani treba orvorit dvere, aj navode je napisane. Ked nechcete sa o to satarat trebalo kupit s automatickym otvaranim.

mariner10
autor
17. apr 2024

@alexanderkovacs toto nie je moj problem ale dakujem za odpoved. Vyrobca mi odporucil kontaktovat ich servis, takze asi tak normalne to nie je. Mne je jasne ako funguje umyvacka ale nikto zo znamych nema tolko vody co ja.

mariner10
autor
17. apr 2024

@ildiko36 kupila som tablety aj lestidlo jar tak uvidime. V kazdom pripade vyrobca ma odporucil na servis. S malou dusickou ale dufam ze vymena tabletiek pomoze a nemusim servis objednavat. :D

mariner10
autor
17. apr 2024

@lakebabe ja keby ju otvorim na druhy den tak vsade voda kvaple hrdza :D

lakebabe
17. apr 2024

@mariner10 pána tak to potom neviem mam fakt takú starsiu na chate klasickú nie vstávanu a bežné ju zapnem a otvorím až o pár dní keď prídem a všetko suche😄 to bude nejaká vada. Doma vstávana ma senzor ta sa otvorí sama po dofukani ale vážne skus tu jar

floren
17. apr 2024

@mariner10 používam finish a v pohode,všetko suché. Lestidlo a soľ z dm. Mne jar smrdi

maxalla
17. apr 2024

pouzivam finish, takyto kondenz nemam. Obcas mam nejake kvapky na hrncoch, ale nie vzdy, asi ak ich zle ulozim. Neviem ako tie kratke programy, najkratsi u mna je cca 2,5 h...