icon

Môže Bissell tepovač efektívne čistiť dlažbu?

zuzkavapka
17. nov 2023

Ahojte uvazujem nad tymto tepovacom na koberce
https://www.bissell.sk/bissell-revolution-prohe...
ale chcem ho vyuzivat na cistenie dlazby. Prexo tak uvazujem, ma kefky, nie "hunaty" valcek. preto si myslim ze lepsie vycisti dlazbu od necistot stylu zaschnute jabĺčko a vsetko mozne co maleym detom spadne z ruky a nevsimnem si to...lebo ano bezove jablko na bezovej podlahe nie vzdy vidim.

co si o tom myslite, ma niekto s tym skusenosti?

dadis
17. nov 2023

@zuzkavapka Co ti ja viem 🤨 podla mna zbytoce nieco take kupovat na podlahy....este sa mi nestalo, ze nejde nieco utriet mopom 🤷‍♀️

zuzkavapka
autor
18. nov 2023

@dadis moj postup teraz je s kefou s rukovatou šurujem.podlahu, potom pretieram s vileda mopom a potom este raz uplne docista. jasne da sa vsetko s mopom umyt nehovorim ze nie, len som si chcela uľahčiť a urychlit pracu. preto ta otazka

dadis
18. nov 2023

@zuzkavapka Boze a to ako casto tu zem umyvas?? Ja umyvam 1-2x tyzdenne a viledou...nikdy mi netrebalo kefu pouzit..

zuzkavapka
autor
18. nov 2023

@dadis vysavam kazdy den 2- 3x a zmyvam raz tyzdenne, mam male deti a vela varime

evinka400
18. nov 2023

@zuzkavapka ak je na koberce a chces ho pouzivat na dlazku, kefky sa ti znicia a prestanu plnit funkciu.

dadis
18. nov 2023

@zuzkavapka vysavas kazdy den 2-3x? 😳

zuzkavapka
autor
18. nov 2023

@dadis ano kuchynu hlavne a dlazbu v predsieni, a kuchynu. co mam na poschodi nie tak casto ale dole co je kuchyna to musim...ved sa to roznesie

zuzkavapka
autor
18. nov 2023

@evinka400 hm to mi nenapadlo, lebo kepky praveze vyzerajú pevnejsie ako valcek... ale nasla som uz od nich vysavac s valcekom a dokonca parnou funkciou..takze asi mame vitaza

evinka400
18. nov 2023

@zuzkavapka tak super, presne to som ti chcela navrhnut 😉