Najlepší robotický vysávač so stieracou funkciou
Ahojte,poradí mi niekto dobrý robotický vysávač ? Ktorý aj mopuje bez šmúh? Ďakujem
Určite taký, ktorý má dva mopovacie hlavice, ktoré sa krútia.. Aby to teda nebola len t handrička, ktorú vysávač len ťahá za sebou. Novšie vysávače už majú funkciu, že senzory detekujú znečistenie mopov, ide do základe, tam si vymení vodu, mopy vyčistí aj vysuší horúcim vzduchom a pokračuje ďalej.. alebo napr. každých 10m2 si chodí čistiť tie mopy...
@sajmonka_1216 a máš aj nejaké typy? Nejaký vyskúšaný? Ďakujem
@tomek555 my sme kupili dreame d20 ultra. Zatial mame len 2 tyzdne ale som nad mieru spokojna
@tomek555 chvalime tu uz dlhsie ten xiaomi (pozri starsie diskusie v tomto roku)
Xiaomi…
@tomek555 Ja mám aktuálne Teslu, ale len stieracú... Chystám sa na Vianoce kúpiť Roborock..
aj v testoch a ytb recenziách je dosť chválený...

Určite taký, ktorý má dva mopovacie hlavice, ktoré sa krútia.. Aby to teda nebola len t handrička, ktorú vysávač len ťahá za sebou. Novšie vysávače už majú funkciu, že senzory detekujú znečistenie mopov, ide do základe, tam si vymení vodu, mopy vyčistí aj vysuší horúcim vzduchom a pokračuje ďalej.. alebo napr. každých 10m2 si chodí čistiť tie mopy...