icon

Najlepší tyčový vysávač

10. aug 2025

Ahojte, chcela by som od vás poradiť vysávač tyčový. Mala som v minulosti Electrolux, ale nič nevydržal. Už po dvoch minútach prestával vysávať, výkon nebol dobrý.
Máte nejaký typ na naozaj dobrý vysávač? Ďakujem.

domiklik
10. aug 2025

@anonym_autor dyson klasika

anonym_3d0c27
10. aug 2025

@anonym_autor ak chcete skutočne vysavac čo sa aspoň troška vyrovná klasickému tak to je DYSON za nekresťanské peniaze. Ostatné sú len na hrube nečistoty čiže kľudne Electrolux ( ale už nie pokazený ) alebo hociký iný. Mali sme ich veľa, rôzne značky , všetko na jedno kopyto.

guudy
10. aug 2025

Dyson

milanemila
10. aug 2025

Ja som rovnako team dyson…nie vzdy ide iba o vykon, dyson ma perfektne tie hlavice a svetielko. Ja milujem vypnut svetlo a vysavat s nim 😂 a ako bonus odkedy ho mame, tak aj manzel rad vysava :D ano je drahy, ale u nas ide pri malych detoch kazdy den a ja ho milujem.

autor
10. aug 2025

Dobre ženy, takto. Nie nedám za tyčový vysávač ani 300, ani 500 a viac eur.

milanemila
10. aug 2025
@anonym_autor

Dobre ženy, takto. Nie nedám za tyčový vysávač ani 300, ani 500 a viac eur.

@anonym_autor tak potom vobec neries tycovy vysavac, radsej kup dobry klasicky, pretoze pod 300e tycovy vysavac stoji za prd 🤷🏼‍♀️

majus2323
10. aug 2025
@milanemila

@anonym_autor tak potom vobec neries tycovy vysavac, radsej kup dobry klasicky, pretoze pod 300e tycovy vysavac stoji za prd 🤷🏼‍♀️

@milanemila jop, presne tak.

fero0105
10. aug 2025

My máme tento a sme spokojný https://www.planeo.sk/rowenta-rh20c0wo

autor
10. aug 2025
@milanemila

@milanemila dobrý klasický mám. Chcem len niečo na rýchle prejdenie podláh.

zabka79
10. aug 2025

@anonym_autor tak potom sencor, vykon a nizka cena

anonym_d3d7f3
10. aug 2025

Ja mám Electrolux už 6 rokov a stále funguje aj baterka krásne drží. Preblikujú mi už síce led svetielka, ale to už sa po takom čase dalo čakať.

majlo1234
10. aug 2025

Vyskusaj v obchode do ruky. My sme nali electrolux ergo rapido a bol super, lahky a dobre sa vysavalo. Potom ho muz dal mame, a kupil nam vraj lepsiu etu. Ktora je tazka, nabijacka je na hovno a este aj zle manevruje

bolarazjedna
10. aug 2025

@anonym_autor ja mam tento Gorenje už vyše roka a som veľmi spokojná, aj ja som to kúpila na základe recenzií - kamoška ma taký istý.

https://allegro.sk/produkt/vertikalny-vysavac-g...

sajmi
10. aug 2025

https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-rowenta-rh203...
Máme tento, za mňa spokojnosť. Fičí u nás každý deň - máme malé dieťa a psa.

len_nig
10. aug 2025

Tu rowentu Xforce máme teraz a je to najlepší tyčový čo sme mali (mala som predtým 4 rôzne).

domiklik
10. aug 2025
@anonym_autor

@milanemila dobrý klasický mám. Chcem len niečo na rýchle prejdenie podláh.

@anonym_autor pozri hoover hf500. Kupovala som babke, super sa ovláda. My máme doma dyson ale keďpridem k nej a výstavám s nim tak si poviem, ze to vobec za tu cenu nie je pruser.

azha04
10. aug 2025

Tyčový vysávač ETA Moneto. ..... spokojnosť

anonym_a57201
10. aug 2025

Napísala si naozaj dobrý tyčový vysávač a že zaň nedáš 300€. To sa vzájomne vylučuje. Odporúčam teda radšej klasický vysávač. Ja si tiež raz plánujem kúpiť Dyson no momentálne naň 800€ nedám. Tak používam normálny vysávač. Tie ostatné tyčové stoja za prd..

joannita
10. aug 2025
@azha04

Tyčový vysávač ETA Moneto. ..... spokojnosť

@azha04 ako dlho ho máš? Ja som ho mala, 3 x som ho reklamoval, 3 x opravili a o čase zas nešiel. Prestala sa vždy točiť ťa kefa a svietiť perly. Stále tá istá chyba. A na recenziách som čítala presne to isté.

modrahruska
11. aug 2025

Mame bosch, je to za mna najlepsi spotrebic co sme kupili do noveho bytu. Ma velku hlavicu a hore taky odnimatelny mensi vysavac len na pobehanie, pouzivame kazdy den uz dva roky a ide ako hodinky. Ja som spokojna.Velky vysavac taham zo skrine uz len obcas na ozaj velke povysavanie,

parvinka0001
11. aug 2025

Mám etu moneto aquaplus 4-5 rokov spokojná som .

lenkahvh
11. aug 2025

@anonym_autor 170 eur klarstein, tú dennú špinu vytiahne v pohode
Team dyson mávne rukou, ale mne to presne stačí, normálnym vysavam len dvakrát mesačne

majlo1234
11. aug 2025
@lenkahvh

@anonym_autor 170 eur klarstein, tú dennú špinu vytiahne v pohode
Team dyson mávne rukou, ale mne to presne stačí, normálnym vysavam len dvakrát mesačne

@lenkahvh ja nechapem, aku spinu vysavaju zeny doma, ked im nestacia🤣 pravda, nemame doma koberce ani zvierata, mozno vtedy by bolo treba silnejsi vykon, ale na obycajne domace vysavanie je tycovy naj. Na hrubu spinu mame priemyselny🤣