icon

Najlepší tyčový vysávač pre alergikov s možnosťou umývania

tulup
16. nov 2025

Premýšľam nad kúpou tyčového vysávača. Poradíte prosím? S ktorým ste spokojné ? Chcela by som, aby bol vhodný hlavne pre alergikov a nebolo by zlé rovno aj s možnosťou umývania podlahy. Na každodenné používanie. Čiže niečo čo fakt vydrží a stojí za to.

klarissa25
16. nov 2025

Ja mam rowentu 14.60 a som max spokojna

martina21
16. nov 2025

Pridam sa do diskusie, zhorel mi klasicky vysavac a rozmyslam nad tycovym, len moj rozpocet je max 200€.. mate niektora do tejto sumy, ste spokojne?

aurelia2000
16. nov 2025

Ja mám uz 3 roky Siguro, vtedy stál cca 150€, teraz je asi lacnejší. Je to pohodlné na také denné rýchle povysavanie - nemusím sa otravovať veľkou metlou a potom malá metlickou+lopatkou, už to ani nepouzivam, max na balkóne. Ale raz týždenne vysavam všetko klasickým, ten má úplne iný ťah. Otec má Rowentu, čo aj umýva a nerád ju používa, musím si ju požičať a zistiť prečo.
Za 200 kúpiš aj tyčový Siguro, aj klasický Electrolux k tomu a máš vystarane.

norika23
16. nov 2025

Philips series 3000, aj s mopom, som maximalne spokojna.

maca1984
16. nov 2025

Philips series 8000 aqua.
Za mňa, pecka

adabise683
16. nov 2025
@martina21

Pridam sa do diskusie, zhorel mi klasicky vysavac a rozmyslam nad tycovym, len moj rozpocet je max 200€.. mate niektora do tejto sumy, ste spokojne?

@martina21 kamoska je spokojna s Etou ale citala som dobre recenzie aj na Teslu ...tiez nejaky potrebujem a neviem sa nejak rozhodnut...take fajnove su velmi drahe (teda pre mna) ... tam asi risknem nejaky tiez do tych 200 eur a snad bude ok ...ale este nemam vybrate

tulup
autor
17. nov 2025

Ďakujem zatiaľ za názory .. tiež som už pozerala hlavne ten Philips 3000 ..teraz je aj za celkom prijateľnú cenu...