icon

Najlepšie obédare a termotašky pre deti s intoleranciami

zuzada29
26. aug 2025

Mamicky, ktoré nosíte detom do skoly a skolky komplet jedlo z dovodu roznych intolerancii, aký máte odskúšaný obedar, alebo termotasku s nadobkami?

riskoh
26. aug 2025

Obedar z nerezu

zuzada29
autor
26. aug 2025
@riskoh

Obedar z nerezu

@riskoh to ano, ale ci nemate na mysli aj konkrétny typ. Bežné obedáre sú obrovské, a take dieťa spapá oveľa menej. Budem nosiť obrovský obedár s jedlo na dne každej misky.

sharka174
26. aug 2025
@zuzada29

@riskoh to ano, ale ci nemate na mysli aj konkrétny typ. Bežné obedáre sú obrovské, a take dieťa spapá oveľa menej. Budem nosiť obrovský obedár s jedlo na dne každej misky.

@zuzada29 ahoj. škôlkarke som kupila sklenené nadobky s tesnením ,2-decove v pepcu ..do škôlky som preniesla v termotaške a tam to hneď dávali do chladničky

stormie
26. aug 2025
@zuzada29

@zuzada29 ja sa sem pripnem.
Toto som uz riesila, synovi sme nosili cca rok stravu do skolky a podla kadejakych komentarov/rencenzii som vybrala termosku ale aj ked sme obed rano zohriali/cerstvo navarili na obed to uz bolo vlazne, tak mu to museli aj tak prihrievat. Potom uz skolka vedela zabezpecit aj takuto stravu ale ked nastupi do skoly tak sme tam kde sme boli - skolska jedalen nie je na alergie vobec pripravena, maximalne tak mikrovlnka ale to nechcem a je otazne ako by aj jedlo vydrzalo, lebo chladnicku k dospoziicii nemaju …
Takze mne by mi pomohli rady ohladom termosky na jedlo kde to naozaj vydrzi teple

anonym_2bf823
26. aug 2025

@stormie 5 hodín teplé jedlo v termoske sa nepokazí?

veltraud
26. aug 2025

Naj termosky z ikea, nerezove. Stoja par e. Rano dam do nich teple jedlo (pretym ju vyhrejem vriacou vodou) a na obed jem velmu teple.

stormie
26. aug 2025
@veltraud

Naj termosky z ikea, nerezove. Stoja par e. Rano dam do nich teple jedlo (pretym ju vyhrejem vriacou vodou) a na obed jem velmu teple.

@veltraud vies mi prosim napisa nazov alebo rovno link? Dakujem

veltraud
26. aug 2025
@stormie

@veltraud vies mi prosim napisa nazov alebo rovno link? Dakujem

stormie
26. aug 2025
@anonym_2bf823

@stormie 5 hodín teplé jedlo v termoske sa nepokazí?

@anonym_2bf823 nepokazilo sa a inu moznost ani nemam ak nechcem aby dieta jedlo 5x tyzdenne jedlo ohrievane v mikrovlnke (to je na inu temu ale ja miktorvlnku nepouzivam ani doma). Ak to tebe nevadi, tak v skolke by ti mali jedlo vediet uschovat v chladnicke, to mozes nalozit do hocicoho (plastove/sklenene dozy) a nemusis riwsit ziadnu speci dozu alebo termotasku