Najlepšie slúchadlá s mikrofónom na elimináciu hluku
Manžel pracuje z domu, keď telefonuje s kolegami tak mu kolegovci často hovoria že počujú našu dcéru ktorá behá za zavretými dverami, poraďte prosím slúchadla s mikrofónom ktoré by tieto zvuky odstraňovali a ta druha strana nech počuje len manžela, snáď nájdem take do 200 euro, ďakujem
Hľadaj slúchadlá s ANC funkciou. Mali by pomôcť eliminovať okolité zvuky, mne moje tlmia výborne, mám jabra evolve 2 55, nie sú super kvalitné ale pre pracovné potreby v pohode.
ja som verna hyperX, ale je kopu takych znaciek, gamerske su super na toto, co pozadujes :D
Jabra evolve 75 tlmi skvele alebo aj ten vyssie spomenuty rad 55 je dobry.
Zamestnavatel mu neposkytuje headset?
@nafka0483 75 som mala pár rokov, boli skvelé! 55 sú slabšie ale ľahšie a pre prácu fakt stačia.
@dally55 To čo stvára, keď je ju počuť cez slúchadlá? Chudáci susedia🙈
@mandarinka555 nic nestvara, precitaj si este raz a dokladne autorkin prispevok…
@mandarinka555
@vorkola úprimne, ak nemáte žiadne skúsenosti, ako môžte komentovať a usmerňovať aby si prevychovali dieťa? Ak napríklad ten chlapík nemá žiadne slúchadlé, ale využíva iba integrované v notebooku, je počuť absolútne všetko. Aj šuchot znie ako búchanie.
@vorkola
@mandarinka555
Asi nemate skusenost s pracou a videohovormi na home office, alebo ano?
Jabra evolve sú perfektné .
Samozrejme headset od zamestnávateľa ma, jabra evolve, presný typ už nepamätám, ale asi musím zistiť a možno skúsiť tu 65, 75, čo tu boli spomenuté. Dcérku počuť len keď kričí, samozrejme pri klasických hrách nie. Dakujem
A hlavne skontrolujte či má to ANC zapnuté, nie je to vždy automatika, zapína sa ručne niekedy.
Ak som to správne pochopila, tak ide predovšetkým o mikrofón, ktorý odizoluje okolité zvuky a vyzobne len manželov hlas, slúchadlá sú v tomto prípade tak nejako jedno...
Myslím, že tieto sú fajn. https://m.alza.sk/xbox-wireless-headset-d126206...

moj nazor... ak mas raz mikrofon tak je pocut vsetko okolo, takze ak je dcera taka hlucka naucite ju stisit sa ked mangel telefonuje