Detské mikrofóny

bodka5
21. okt 2015

Ahojte, prosím vás aké máte skúsenosti s tými detskými mikrofónmi na stojane? Fungujú len s melódiami, ktoré sú tam uložené alebo aj ako "bežný" mikrofón a dieťa si môže spievať na čo má chuť, napr. aj bez hudby? A mikrofón bude plniť len funkciu zosilnenia hlasu..? Hľadám pre malú niečo ako je na foto, ale neviem, čo od takého mikrofónu môžem čakať...Vďaka za každú radu 🙂

katkaking
21. okt 2015

To aj mna celkom zayjima. V draciku v katalogu su dva, tiez sa neviem rozhodnut ktory a co od nich ocakavat 😀

bodka5
autor
21. okt 2015

@katkaking Tak snáď nám niekto poradí 😀

katkaking
21. okt 2015

@bodka5 snad, ja nikoho nepoznam kto to kupoval detom 😀

katkaking
23. okt 2015

Tak nic, nik neporadil ☹

yyyyanula
23. okt 2015

Ja mám skúsenosť konkrétne s troma 🙂 Jeden bol ale bez stojanu, hral rôzne melódie a fungoval aj ako mikrofón, cena cca do 30 eur. Majú ho naši známi. Druhý sme kupovali ako darček my a tretí dostal ako darček syn. Tie dva sú stojanové. Ja neviem, za tú cenu mi to prídu vyhodené peniaze, zábavka na chvíľu, náš hrá len akokeby podmaz, nehrá pesničky a dajú sa tam nastaviť rôzne bubny a rytmy. Mikrofón pri speve šuští, treba ho mať doslova v ústach.

katkaking
23. okt 2015

@yyyyanula cize ten bez stojanu bol najlepsi?
Podla popisu v dracikovskom katalogu - su dva so stojanom, ten drahsi (cca 20€) vyzera ze aj funguje ako mikrofon, ale to neviem na 100%.... Ja chcem najma to, nepotrebujem tam melodie, bubny a pod.

yyyyanula
23. okt 2015

Áno, mne sa ten bez stojanu pozdával najviac. My sme kupovali za cca 19 eur a ten, čo dostal syn stál okolo 23 eur.
@katkaking