icon

Najlepšie zdravé panvice

22. mar 2025

Ahojte, viete mi poradiť dobre panvice ? Mam tescoma (drahšia rada) ale nie je to podľa mňa žiadne terno. Potrebujem ich vymeniť. Pozerám aj najmä také, ktoré sú zdravotne nezávadné. Nech sa neodlupuje tá neprilavna časť. Mam aj nerezove dve panvice ale je na tom náročné variť, keďže sa všetko lepí aj keď ju predtým dôkladne nahrejem, nejde mi to moc. Prosím ak tu niekto riešil cosi podobne a najmä, aby boli zdravotne ok. Ďakujem

denisa_deniska
22. mar 2025

https://fabini.sk/products/fabini-tehotnej-kuch... s takýmto povrchom, som spokojná. Ale ja som bola aj celkom spokojná aj s tefal panvicami, za tú cenu ok. Tescoma katastrofa.

kiki68
22. mar 2025

Kamenina / kov za mna.

autor
22. mar 2025

@denisa_deniska fabini som presne pozerala a aj kopa ľudí čo sledujem (kuchárov) im robia reklamu ale tie recenzie čo som čítala od bežných ľudí sú také rozporuplne 🤷‍♀️

lucik194
22. mar 2025

tefam mame doma a sppkojnost

gribka1
22. mar 2025

My sme kupovali Woll.

banalu
22. mar 2025

Nerezove treba "omastit" pozri navod na youtube

behulka
22. mar 2025

Mám liatinovú viac než 15 rokov a vyzerá, že ju zdedia aj moje deti a ich deti... Som spokojná, až na jej hmotnosť. Pri nepriľnavých povrchoch by som bola opatrná, či to nie je len iná verzia teflonu.

hanaluteranova
22. mar 2025

Mam fabini vic nez rok a s nerezem se stale učím. Asi po pate se mi konečně povedly palačinky, akorat pečení trvalo dlouhou dobu. Ale da se s tím naučit. Jinak hledam taky ještě jeden typ a bude to asi litina nebo litina se smaltem. Je zdravotně nezávadná a ekologicky nezávadná a da se vytřídit normálně do kovu (i když by měla vydržet věky) narozdíl od "věčných" chemikálií neprilnavych povrchů....

elanor1
22. mar 2025

@denisa_deniska Z Tescomy si mala aku radu alebo aky typ? Preco katastrofa? Ja mam asi 2 mesiace President, https://www.alza.sk/tescoma-panvica-26cm-presid.... Zatial sa mi zda ok. Tefal som mavala tiez, ale velmi rychlo boli na nich srchance. Pritom kovovy riad nepouzivam a umyvam rucne.

denisa_deniska
22. mar 2025

@elanor1 myslím, že to bola tá základná brava, ale určite aj iné - kupovala som tescomu, lebo s hrncami som veľmi spokojná. Nakoniec panvice celé zle. Ale máš pravdu, z tejto rady president mám takú panvicu s dvoma uškami, a tá je super, na ňu som zabudla 🙂

gondyo
23. mar 2025

Kitchen Aid mám 2 panvice..používam asi rok a pol..perfektné určite odporúčam

princezna_bosorka
24. mar 2025

tescoma panvice pouzivam roky a som spokojna, rovnako ako s hrncami...

pl2y
24. mar 2025

Mne manzel doniesol domov jednu panvicu nemeckej znacky fissler, bola to palka lebo jedna stoji skoro 100 eur..ale vraj to ma 10 rokov záruku a mala by vydržať cely zivot..netreba olej používať, ja som spokojna ale ta cena je extrem podľa mna

pl2y
24. mar 2025

Hrnce mám tescoma prezident a to mi príde podobný materiál, tak pripadne pozrieť v tejto sade panvice..je to skvele na varenie..nikdy nič neprihori a veľmi lahko sa to čistí