icon

Najlepšie značky elektrických sporákov

10. okt 2025

Ahojte gazdinky.
Prosim prezradte znacku el.sporaku s ktorou ste spokojne.
Varim a peciem vela tak nech vydrzi co to da😬

klarissa25
10. okt 2025

Radsej indukciu… sklokeramiku by som nechcela uz nikdy

andrea_82
10. okt 2025

My mame elektrolux, model EKC6430AOW a som max spokojna

anonym_b0dbeb
10. okt 2025
@klarissa25

@klarissa25 Možno blbá otázka ale čo je rozdiel medzi indukciou a sklokeramiku?

klarissa25
10. okt 2025
@anonym_b0dbeb

@klarissa25 Možno blbá otázka ale čo je rozdiel medzi indukciou a sklokeramiku?

@anonym_b0dbeb

autor
10. okt 2025
@klarissa25

@klarissa25 nato vhodne hrnce a tie mam nove,no nie na indukciu.Tiez stali dost vela penazi,nechcem vyhadzovat.Ja mam skusenosti len so sklokeramickym a neviem co zle mozem nan povedat😬Co sa ti take hrozne stalo?Si neviem predstavit🥴

klarissa25
10. okt 2025
@anonym_autor

@klarissa25 nato vhodne hrnce a tie mam nove,no nie na indukciu.Tiez stali dost vela penazi,nechcem vyhadzovat.Ja mam skusenosti len so sklokeramickym a neviem co zle mozem nan povedat😬Co sa ti take hrozne stalo?Si neviem predstavit🥴

@anonym_autor nie ze hrozne. Ale podla mna ke indukcia efektivnejsia. Zohrieva len tam kde je hrniec, ked vypnes, takmer hned je platna len tepla, nie horuca a hlavne je to rychle, voda mi vrie behom minuty…

autor
10. okt 2025
@andrea_82

My mame elektrolux, model EKC6430AOW a som max spokojna

@andrea_82 tiez uvazujem nad Elektroluxom.Konkretne sa mi paci tento ale neviem co ma byt ta parna funkcia.Nechcem ziadnu techniku navyse nech sa to nekazi,staci klasika🥴

autor
10. okt 2025
@klarissa25

@anonym_autor nie ze hrozne. Ale podla mna ke indukcia efektivnejsia. Zohrieva len tam kde je hrniec, ked vypnes, takmer hned je platna len tepla, nie horuca a hlavne je to rychle, voda mi vrie behom minuty…

@klarissa25 jaaj takto,no nemam s tym skusenosti.Teraz mi odisla sklokeramicka doska po rokoch a rozhodla som sa ze kupim rovno cely sporak do novej kuchyne,uz sa mi to neak "stavano"zunovalo

andrea_82
11. okt 2025
@anonym_autor

@andrea_82 tiez uvazujem nad Elektroluxom.Konkretne sa mi paci tento ale neviem co ma byt ta parna funkcia.Nechcem ziadnu techniku navyse nech sa to nekazi,staci klasika🥴

@anonym_autor v tom uplne neporadim, parnu funkciu nemame. Ale google napisal toto: