icon

Nejde mi spustiť práčka Elektrolux

chrobacik41
2. sep 2020

Ahojte dievčatá, prosím vás viete mi niektorá poradiť nejde mi spustiť práčka elektrolux, a ukazuje tam taký symbol a neviem čo to je. Viete mi poradiť? Ďakujem za info , ten symbol vedľa nuly. Keď otočim koliesko na program zostane tam nula a ten symbol .

Nejde mi spustiť práčka Elektrolux
pribinak
2. sep 2020

To vedla tej nuly, taký štvorčekov, nie je to zámok?

zojanka
2. sep 2020

Nezapla si detskú poistku? Skús naraz podržať tú "žehličku" a ten druhý symbol čo máš vyobrazené napravo od displeja.

moonlight1210
2. sep 2020

@chrobacik41 nemas na nej detsku poistku? Ako byva na varnej doske?

chrobacik41
autor
2. sep 2020

@pribinak veď to neviem čo to je, keď mi doperie pracka tak sa mi tam zobrazí taký kľúčik a teraz ked otočim koliesko na program zostane tam nula a ten symbol a ten neviem čo to je

zojanka
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
2. sep 2020

@chrobacik41 pozrela som na nete navod k pracke elektrolux a naozaj mas zapnutu detsku poistku. Podrz zehlicku a predpieranie naraz, kym zamok nezhasne.

Daj si do google “elektrolux pracka detska poistka”
Najde ti to navod, precitaj si kapitolu odstranovanie chyb.

marianeta
2. sep 2020

@chrobacik41 mám túto istú práčku..máš zapnutý detský zámok,preto ti nejde voliť programi.. zrušs ho podržaním oboch tlačidiel žehlička a predpierka naraz..drž pár sekúnd a vypne sa..

chrobacik41
autor
2. sep 2020

@marianeta áno je to tá detska poustka ale kolko to treba držať lebo držím a nič vôbec to nezhasne

janetinka27
2. sep 2020

@chrobacik41 mojej mame sa tiez nedavno stalo,tiez som jej nadla tento navod,tiez to nefungovalo.
nakonuec mi povedala ze musela najprv spustit program a az pri tom jej fungovalo to odistenie.
teda popravde ona mi to nevedela riadne vysvetlit a ja som z toho polovicu zabudla,ale podstatabola ta,ze sa to dalo odblokovat az po spusteni "niecoho"

moonlight1210
2. sep 2020

@chrobacik41 zvycajne staci na taketo vypnutie 3-5 sekund.
Mam sice whirlpoolku, ale takto dlhe podrzanie byva bezne aj na inych spotrebicoch.

chrobacik41
autor
2. sep 2020

@moonlight1210 hmm držím a nič vôbec to nič nerobí 🤔

hela_tn
13. okt 2022

@chrobacik41 ako ste to prosím odblokovala?mám rovnaký problém🤦

krchnavakarin
7. feb 2024

Ahojte baby,chcem sa spýtať či nemáte niektora skúsenosť s tým že sa vám nedá spustiť cyklus prania, práčka je zatvorená ale nedarí sa programu pracku zamknúť. Mame pracku beko.