Nescafe Dolce Gusto vyteká a nerobí teplú vodu
Ahojte tento stoj mam doma už 3 roky a ešte som ho nepoužila, dnes som kúpila kapsule ze dám tomu šancu. Zapla som ho nastavila ze tepla voda dala vodu do zásobníka kapsulu do držiaka. Rapčal a voda vytekala mimo 🤷♀️🙈 v šálke ani kvapka. Navyše studená voda. Nastavila som si na teplú. Kde môže byt problém?

treba asi odvapnit
@knajula co ma na nom odvapnovat ked pise, ze ho este nepouzila?
@knajula co ma na nom odvapnovat ked pise, ze ho este nepouzila?
@julia_romeo moze byt tryska upchata, vsak bezne sa u vyrobcu niektore skusaju, ale aj inde moze byt chyba, ak neprepichne dobre kapsulu,...a po 3. rokoch je neskoro reklamovat
máš originál kapsuly ?
niekedy môže byť chybná kapsula, je tak natlačená kávou, že to strojček nevie pretlačiť
prípadne upchatá tá ihla, čo prepichuje kapsulu
alebo môže byť zlé čerpadlo, nevládze pretlačiť vodu cez kapsulu
máš originál kapsuly ?
niekedy môže byť chybná kapsula, je tak natlačená kávou, že to strojček nevie pretlačiť
prípadne upchatá tá ihla, čo prepichuje kapsulu
alebo môže byť zlé čerpadlo, nevládze pretlačiť vodu cez kapsulu
@aknaj netuším ako tieto stroje fungujú. Prvýkrát s nim niečo robím nikdy som kávovar neobsluhovala. Podľa krabice je to kapsula k tomu kávovaru. Aj som nastavila počet paliciek koľko je na kapsule aj dala presne toľko vody. Spodkom všetko vytieklo popod stroj
tak potom by to mala byť originál kapsula
skúšali ste viac kapsúl ?
ale ak si to 3 roky nepoužívala, môže byť káva vo vnútri celá zaschnutá a tá voda sa cez ňu nepretlačí a preto ide pomimo
skúste kúpiť nové
vzadu za nadrzkou by mala byt ihla na prepichnutie a vycistimie toho kovoveho spicu ktorym vyteka voda… skus to vycistit… to je uplne novy alebo dlho nepouzivany? mozu byt suche gumicky a nesni dobre

treba asi odvapnit