icon

Nová kuchyňa do domu

slavecka
2. júl 2021

Ahojte, prosím, poraďte mi treba nám novú kuchyňu do rodinného domu. Dať si urobiť na mieru? Alebo Asko, Mobelix, Poľsko?Neviem, poraďte, aké máte skúsenosti. Ďakujem pekne za návrhy.

Strana
z2
euie
3. júl 2021

@slavecka este prikladam vzorku. Chladnicka. Rano vydrhnute, varila som obed plus olovrant. A mozem znovu lestit 😐

slavecka
autor
Autor odpoveď zmazal
slavecka
autor
3. júl 2021

@horalka1986 a koľko ta vyšla, ked smiem vedieť a ako dlho si čakala? Ďakujem

slavecka
autor
Autor odpoveď zmazal
slavecka
autor
3. júl 2021

@hopsadobrandejsa ďakujem di milá, určite sa tam zastavím

horalka1986
3. júl 2021

@slavecka cakali sme presne 4 tyzdne od potvrdenia finalnej verzie a stala komplet 4800 aj so spotrebičmi, pracou atd. Proste komplet.

horalka1986
3. júl 2021

Bez ladnicky. Tu sme nechceli vstavanu.

slavecka
autor
3. júl 2021

@horalka1986 ďakujem a aké miery máte?

20erika07
3. júl 2021

Moj brat, kamarat a kamoska si dali z polska na mieru stolarovi, ja od stolara na Sk, oni za Uckovu zaplatili tolko co ja za mini Lko 🤦‍♀️ kvalitne porovnatelne ,skor by som povedala, ze oni vsetci ich maju v lepsom stave,co sa tyka kovani a kvality dvierok, vzhladovo su nase vsetky ako nove

horalka1986
3. júl 2021

@slavecka 3,20m

maninka1974
4. júl 2021

@slavecka mobelix mame my sme spokojný všetko linku spotrebiče dres.... Aj cenovo stolár by bol drahší určite

slavecka
autor
4. júl 2021

@20erika07 a nejaký kontakt na Poliaka by som mohla poprosiť? Ďakujem

veronikk13
20. aug 2021

Ja mam od stolara z polska 9m Ucko za 2200eur a je nadherna a nemozem jedno krive slovo povedat, kombinacia dreva a matneho antracitu

veronikk13
20. aug 2021

Od stolara 2200eur, dokopy ma 9metrov. blum systemy, atd ziadne flaky na tmavej alebo zla udrzba, uz treti rok ako nova, udrzba minimalna. Plus aj obyvacku sme od neho dali urobit a konferencny stolik

slavecka
autor
21. aug 2021

@veronikk13 jej krásne fakt, ale nie ste z východu však?

palicka
21. aug 2021

@slavecka tak si pozri Sanas. Myslím, že v Madarase majú aj vzorkovu predajnu. Kvalita, moderna, so všetkými možnými vychyravkami

veronikk13
21. aug 2021

@slavecka žiaľ nie som

beahavala
30. dec 2021
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

my sme kupovali kuchynu do domu z okay, vyzera super

5lucinka1
5. jan 2022

@veronikk13 môžem poprosiť link alebo kontakt kto vám robil linku?

luckuz
3. feb 2022

Baby riešim podobný problém. Rozhodujem sa decodom a mobelix. Aka je cena plus, minus, a co by ste doporučili? Do predajne sa zatiaĺ nedostanem, op režim. Zaujima ma hlavne cena a kvalita. Dakujem

julianda1982
1. mar 2022

@veronikk13 krásna prosím vás viete mi dať kontakt kto vám robil túru krásnu linku? Vopred ďakujem

maninka1974
Autor odpoveď zmazal
vevericka554
21. júl 2022

My nemáme na mieru, v tom čase sme nemali peniažky navyše, ale teraz by som už určite dala kuchyňu urobiť na mieru, inak to vyzerá..ale dávam si aspoň záležať na vybavení, nože, hrnce, príbor kupujeme kvalitné..

frederika887
22. júl 2022

Podľa mňa vie byť kuchyňa pekná aj bez toho, aby bola na mieru.

slavecka
autor
27. júl 2022

@frederika887 Aj ja si myslím. Chceme s mobelixu.

ewhita
5. aug 2022

@horalka1986 qko dlho v mobelixe vyrábali kuchyňu na mieru?

horalka1986
5. aug 2022

@ewhita 4 tyzdne.

@slavecka zdravím, prešiel nejaký čas, môžem sa spýtať, ako ste doriešili kuchyňu nakoniec?

Strana
z2