icon

Odhlučnenie bytu kvôli hlučným susedom

21. mar 2023

Rozmýšľala som , že by som si dala odhlučniť strop . Susedia sa nevedia vpratať do kože , robíš neskutočné cirkusy aj v noci o 2:00 polícia je na nich krátka . Máte niekto odhlčnený strop ? Koľko Vás to cca vyšlo ? Pomohlo to ? Dalujem

Strana
z2
nikolka1986
16. máj 2023

My sa kvôli takýmto hlupákom sťahujeme do domu, takže ti neporadím. Ale choď čo najskôr, prídeš o nervy. Teraz každý je taký, že veď som vo svojom byte, tak si môžem robiť čo chcem. Keby som si ja robila tiež čo chcem, tak sa asi vyzabíjame.

kvetinka75
17. máj 2023

@mary240187 my sme pomaly 20 rokov mali kľud. A kvôli tomu, že byt išiel do podnájmu, buchoty, treskoty, hlavne večer a v noci, museli sme odísť. Ale teraz už je fajn. Čo sa týka hluku.

mary240187
17. máj 2023

Každý kto to zazije asi pozná ten pocit bezmocnosti a hlavne koli deťom,ktoré sa nemôžu vyspať.
Ja mam pocit,že som už nonstop podráždená koli vycerpaniu takže iná možnosť nie je .
Veľmi vám držím palce nech nájdete niečo kde budete mať svoj pokoj.

flowerss
10. aug 2024

@ecko80 dobry den mozem sa prosim spytat kto vam robil odhlucnenie?aky to je material?

flowerss
10. aug 2024

@x_mery_x dobry den,mozem sa prosim spytat aka firma to robila?aky material?ďakujem pekne nech zbytocne to merobim

lianka123
10. aug 2024

to iste, museli sme odist

x_mery_x
10. aug 2024

@flowerss muz to robil sam, lenze my sme byvali v panelovom cinziaku, kde sa hluk, vlastne taha aj po tych stenach/paneloch/ a rezonuje, takze to bude treba obrnit celu miestnost a zmensit ju.

olinka556
14. okt 2024

My máme podobnú situáciu. Mám podozrenie, že suseda točí only fans a jej deti bez dozoru robia excorcismus vedľa v izbe. Minule mi otvorila sporo odetá a za ňou malý robil kotrmelce na kachličkách. Inak buchot od 6 do 22hod, potom sú ticho. My si nechceme odhlučniť steny, lebo to zmenší priestor a bohvie či to pomôže. Asi najlepšie to bude cez súd a dúfať, že po nich prídu normálni susedia.

mamatroch
14. okt 2024

Manzel do toho investoval 1500 eur, tri tyzdne to sam robil... Nepomohlo. Nakoniec sme sa odstahovali do vedlajsieho panelaku na najvrchnejsie poschodie 👍 ...nad nami len vtactvo nebeske. A my sme odhlucnili podlahy u nas proti krocajovemu hluku, to je vzdy ucinnejsie nez strop. Nechceli sme, aby nasi susedia zazivali to, co my... Ked sa im dvojrocne dieta vozilo na plastovom odrazadle po parketach - o 23 v noci 🤦 ...potom o polnoci mu pustili ten kolotoc nad postielkou, co ma take vysoke tony, ze to cez dve poschodia pocut... Podobrotky sa nedalo s nimi. Manzela to vzdy vynervovalo a potom nevedel spat... Odstahovanie bola jedina moznost.

Strana
z2