Odhlučnenie bytu kvôli hlučným susedom
Rozmýšľala som , že by som si dala odhlučniť strop . Susedia sa nevedia vpratať do kože , robíš neskutočné cirkusy aj v noci o 2:00 polícia je na nich krátka . Máte niekto odhlčnený strop ? Koľko Vás to cca vyšlo ? Pomohlo to ? Dalujem
@mary240187 my sme pomaly 20 rokov mali kľud. A kvôli tomu, že byt išiel do podnájmu, buchoty, treskoty, hlavne večer a v noci, museli sme odísť. Ale teraz už je fajn. Čo sa týka hluku.
Každý kto to zazije asi pozná ten pocit bezmocnosti a hlavne koli deťom,ktoré sa nemôžu vyspať.
Ja mam pocit,že som už nonstop podráždená koli vycerpaniu takže iná možnosť nie je .
Veľmi vám držím palce nech nájdete niečo kde budete mať svoj pokoj.
to iste, museli sme odist
My máme podobnú situáciu. Mám podozrenie, že suseda točí only fans a jej deti bez dozoru robia excorcismus vedľa v izbe. Minule mi otvorila sporo odetá a za ňou malý robil kotrmelce na kachličkách. Inak buchot od 6 do 22hod, potom sú ticho. My si nechceme odhlučniť steny, lebo to zmenší priestor a bohvie či to pomôže. Asi najlepšie to bude cez súd a dúfať, že po nich prídu normálni susedia.
Manzel do toho investoval 1500 eur, tri tyzdne to sam robil... Nepomohlo. Nakoniec sme sa odstahovali do vedlajsieho panelaku na najvrchnejsie poschodie 👍 ...nad nami len vtactvo nebeske. A my sme odhlucnili podlahy u nas proti krocajovemu hluku, to je vzdy ucinnejsie nez strop. Nechceli sme, aby nasi susedia zazivali to, co my... Ked sa im dvojrocne dieta vozilo na plastovom odrazadle po parketach - o 23 v noci 🤦 ...potom o polnoci mu pustili ten kolotoc nad postielkou, co ma take vysoke tony, ze to cez dve poschodia pocut... Podobrotky sa nedalo s nimi. Manzela to vzdy vynervovalo a potom nevedel spat... Odstahovanie bola jedina moznost.

My sa kvôli takýmto hlupákom sťahujeme do domu, takže ti neporadím. Ale choď čo najskôr, prídeš o nervy. Teraz každý je taký, že veď som vo svojom byte, tak si môžem robiť čo chcem. Keby som si ja robila tiež čo chcem, tak sa asi vyzabíjame.