Odkiaľ kúpiť cenovo výhodné blackout závesy?
Odkiaľ máte závesy? Prezrela som celý internet a sumy sú riadne. Chcela by som blackout. Mám stenu širokú 4mx2,8m. Pokiaľ chcem, aby to aspoň trochu dobre vyzeralo a záves bol nariasený, musím kúpiť 8m= 250€ a vyššie.
Je to adekvátna suma? Alebo zháňať inde?
Čítala som odporúčania na ikeu, no my máme 3 okná v spálni, čiže z ikei by som musela kúpiť 3 závesy alebo viac. Neviem či by to vyzeralo dobre… 🤯
Ešte doplním, áno perie sa s háčikmi.
@jana19877 a pri iných veciach sa ako presvedcis ekd ich kupujes alebo objednavas? 😀
@miriamik77 nie je nahodou to ze su tazsie skor nevyhoda? neviem asi by som sa potom bala ci by mi to garnizu nestrhlo 😅
@kotricka tak treba ved vybrat na taky zaves aj vhodnu garnizu 😀 my sme tak zohnali v profirole - aj zavesy a aj garnizu k nim. alebo este je potom moznost ved ta kolajnicka co teda si myslim ze sa ti hodi viac ked chces tie motoricke zavesy 🙂
@jana19877 vsetky nie to je pravda, no myslim si ze by to malo byt jedno z kriterii ked nieco taketo hladas. tam ti potom vedia aj lepsie poradit 🙂
@miriamik77 dakujem, pozrela som ich web a maju aj predajne, tak zrejme sa pojdeme s manzelom informovat na predajnu, predsa len niet nad takyto osobny kontakt a poradenstvo 🙂
Dievčatá diego obchod má teraz akcie na záclony a závesy, bola som pozrieť a je z čoho vyberať, ceny sú priaznivé a šijú aj na mieru, za super cenu, treba si ale založiť vernostnú kartu a máte cenu za polovicu.

@gabika783 zatemňovaci záves a záclona