icon

Odporúčania na esenciálne oleje do difuzéra

21. aug 2025

Ahojte viete mi odporucit nejake oleje do aroma difuzeru, ktore su naozaj dobre citit ? zatial mam skusenosti len s dvoma znackami ale citim realne len jednu jedinu vonu a ostatne absolutne. A viete pripadne poradit nejaku predajnu kde by som si ich vedela prist aj ovonat a kupit v ramci BA?

lindusss2016
21. aug 2025

@anonym_autor predajnu neviem, ale viem ti poslat link na eshop, kde nakupis lacne a kvalitne esencialne oleje. Som aromaterapeutka, takze si potrpim na kvalite a cistote vyrobkov. Kludne napis.

natashatko
21. aug 2025

mne sa najviac osvedčili z notina tieto https://www.notino.sk/thd/rica-rica-vervein-gin... zaujimave je že vonaju ked to nečakam ako keby sa ta vona na zaklade niečoho uvolnovala.. neviem či su nejake čo vonaju nonstop

lindusss2016
21. aug 2025
@natashatko

mne sa najviac osvedčili z notina tieto https://www.notino.sk/thd/rica-rica-vervein-gin... zaujimave je že vonaju ked to nečakam ako keby sa ta vona na zaklade niečoho uvolnovala.. neviem či su nejake čo vonaju nonstop

@natashatko toto ale nie su esencialne oleje

siska53
21. aug 2025

@anonym_autor Dottera... Hanus...

sevrin
21. aug 2025

A ktoré značky nevyhovujú tvojim nozdrám?

frflos_nespokojny
21. aug 2025

ja som kupil v dm za par susnov. 4 kvapky a masaker. prevonia nie len obyvacku

natashatko
21. aug 2025
@lindusss2016

@natashatko toto ale nie su esencialne oleje

@natashatko
@lindusss2016 a čo to je, je to napln aroma difuzerov ako posielam nižšie. a rozhodne je to olejove

lindusss2016
21. aug 2025
@natashatko

@natashatko
@lindusss2016 a čo to je, je to napln aroma difuzerov ako posielam nižšie. a rozhodne je to olejove

@natashatko je to vonny olej, nie esencialny. Rozdiel je vo vyrobe a v zlozeni samozrejme. Esencialny olej je cisty vytazok (esencia) z rastliny, ziskava sa predovsetkym parnou destilaciou. Vonny oleje su synteticke latky, nemaju ziadne ucinky, len vonaju a mozu byt aj zdraviu skodlive.