Odporúčania na kvalitnú sušičku prádla
Ahojte prosím vás poraďte susicku pradla s ktorou sme naozaj spokojné
Ja som spokojná s LG, má wifi, ovládam ju mobilom.
@kacenocka2 a prádlo sa vám moc nezrazilo? Aký máte model ak sa môžem spýtať ? Lebo je ich strašne veľa
@kacenocka2 a prádlo sa vám moc nezrazilo? Aký máte model ak sa môžem spýtať ? Lebo je ich strašne veľa
@kajus08 LG RC91V5AV6N
Počula som že aj Bosch sú kvalitné.
Neviem o tom aby sa niektoré prádlo zrazilo.
Mám túto a je fantastická https://susicky.heureka.sk/beko-dpy-8506-gxb1/?...
Mám túto a je fantastická https://susicky.heureka.sk/beko-dpy-8506-gxb1/?...
@anonym_11e78a tiez mame tuto a som velmi spokojna 🙂
Rozhodujem sa medzi lg a aeg len v tom rozdiely že aeg tá 9000 má párnu funkciu
Rozhodujem sa medzi lg a aeg len v tom rozdiely že aeg tá 9000 má párnu funkciu
@kajus08 no výber je na tebe..odporúčam sušičku so samočistiacim kondenzátorom nech nemusíš na kolenách čistiť filter so špáradlom..moja švagriná aj kamoška to teraz ľutujú že ma neposlúchli.
Samočistenie je súčasť každého programu ktory si to urobí za teba na konci každého programu..
Bosh seria 8 aj pracka aj susicka za mna uplne top!
Dakujem a ešte otázočka neni prádlo pokrčené ? Či stw spokojne ?
@kajus08
Zrazanie pradla a to, ci je po suseni pokrcene, je viac otazkou materialu pradla ako susicky 🙂
Na zaciatok pozeraj visacky, lebo aj bavlnene odevy maju casto primes umeleho vlakna.
Nakoniec som vybrala LG takze uvidíme áno samozrejme viem že je to o prádle
@kajus08 súhlasím vyššie, otázka materiálu..Pozor na vlnu,dala som roláky a vybrala som detské veľkosti ktoré som vyhodila😀okrem toho zlé skúsenosti nemám
LG ja naj !
@kajus08 podľa mňa dobre si vybrala..👌
@kajus08 podľa mňa dobre si vybrala..👌
@ariannazara
@kacenocka2 prosim vas aky typ susicky mate? A ste spokojne aj po pár mesiacov užívania?
Ja mám LG RC91V5AV6N 5.rok, som spokojná, neviem si predstaviť fungovať bez sušičky hlavne v zime
Ja mám LG RC91V5AV6N 5.rok, som spokojná, neviem si predstaviť fungovať bez sušičky hlavne v zime
@kacenocka2 vybrali by si si ju zas?alebo by si išla do inej značky?,inak túto mam v hladačiku
@kacenocka2 vybrali by si si ju zas?alebo by si išla do inej značky?,inak túto mam v hladačiku
@kia241 nemám s inými skúsenosti ale určite viem že by som si vybrala ďalšiu so samočistiacim kondenzátorom,což dosť značiek takú funkciu nemá.

Ja som spokojná s LG, má wifi, ovládam ju mobilom.