Odporúčania na teplovzdušné fritézy
Ahojte idem objednat rodicom fritezu, my sme mali Delimano do 2 rokov odisla uplne. Teraz mame Oravu a sme spokojní.
Aku odporucate Vy? Z Vasich skusenosti?
Tefal Easyfry and gril
Tefal Easyfry and gril
@simsalabim tu mam aj ja, s dvomi suflikmi, je super
Tefal Easyfry and gril
My mame tiež tú čo @simsalabim a som veľmi spokojná, jedine čo by som zmenila, kúpila by som tu s dvoma košíkmi
@evickuska ja som mala tefal a teraz tretím rokom obyčajný Lidl a je super 😀
@evickuska Tefal EY901N10 Easy Fry Dual Essential
zatial max. spokojnost. pouzivana denne viac x. odkedy ju mam trubu pouzivam velmi zriedkavo
Votriem sa, mna zaujima co v tom peciete, lebo ja okrem fasirok a hranoliek nic ine :/
Votriem sa, mna zaujima co v tom peciete, lebo ja okrem fasirok a hranoliek nic ine :/
@asdfka kuracie stehná, karfiol, živanku, syr, stejky, čipsy tam rada robím - prakticky čokoľvek, čo mi napadne v štýle "jeden hrniec".
@asdfka
teraz za posledne dni: piekla som heka, kuracie stehna, zapekala kur prsia, vajicka na makko, pizza stangle, zapekacky, karfiol, makove mafiny, prazila slnecnicove jadierka, piekla plnenu cuketu, hranolky, fasirky. zajtra chcem cuketové muffiny na slano
vymyslim si co chcem a spytam sa Gemini na cas/teplotu. zatial sa vzdy trafila
@asdfka
teraz za posledne dni: piekla som heka, kuracie stehna, zapekala kur prsia, vajicka na makko, pizza stangle, zapekacky, karfiol, makove mafiny, prazila slnecnicove jadierka, piekla plnenu cuketu, hranolky, fasirky. zajtra chcem cuketové muffiny na slano
vymyslim si co chcem a spytam sa Gemini na cas/teplotu. zatial sa vzdy trafila
@brusnatanecnica inak ryby máš pravdu, tie sú tam super. Aj rôzne zapekanky, syry...
@weleda123 môžem sa opýtať koľko litrovú fritézu máte?...ja si chcem objednať tiež z Lidla...ale neviem 9? 12?...doma sme traja
@ivanka33 máme tu menšiu, ale také dve porcie v nej v pohode urobím. Ale zase keby kupujem zase, kúpim väčšiu popravde, tiež sme traja a musím na dvakrát. Napríklad stehná celé sa mi mestia dve do košíka.

Máme z Lidlu a funguje bez problémov už vyše roka. Ide u nás takmer denne, lebo malej v nej robím takmer všetko 🙈