icon

Odporúčania na teplovzdušné fritézy

evickuska
9. júl 2025

Ahojte idem objednat rodicom fritezu, my sme mali Delimano do 2 rokov odisla uplne. Teraz mame Oravu a sme spokojní.
Aku odporucate Vy? Z Vasich skusenosti?

weleda123
9. júl 2025

Máme z Lidlu a funguje bez problémov už vyše roka. Ide u nás takmer denne, lebo malej v nej robím takmer všetko 🙈

simsalabim
9. júl 2025

Tefal Easyfry and gril

janka_23
9. júl 2025
@simsalabim

Tefal Easyfry and gril

@simsalabim tu mam aj ja, s dvomi suflikmi, je super

vero13
9. júl 2025
@simsalabim

Tefal Easyfry and gril

My mame tiež tú čo @simsalabim a som veľmi spokojná, jedine čo by som zmenila, kúpila by som tu s dvoma košíkmi

michaela329
9. júl 2025

@evickuska ja som mala tefal a teraz tretím rokom obyčajný Lidl a je super 😀

brusnatanecnica
9. júl 2025

@evickuska Tefal EY901N10 Easy Fry Dual Essential
zatial max. spokojnost. pouzivana denne viac x. odkedy ju mam trubu pouzivam velmi zriedkavo

3009
9. júl 2025

@evickuska teraz v Lidli je akcia na tieto fritézy.

asdfka
9. júl 2025

Votriem sa, mna zaujima co v tom peciete, lebo ja okrem fasirok a hranoliek nic ine :/

michaela329
9. júl 2025
@asdfka

Votriem sa, mna zaujima co v tom peciete, lebo ja okrem fasirok a hranoliek nic ine :/

@asdfka kuracie stehná, karfiol, živanku, syr, stejky, čipsy tam rada robím - prakticky čokoľvek, čo mi napadne v štýle "jeden hrniec".

brusnatanecnica
9. júl 2025
@asdfka

@asdfka
teraz za posledne dni: piekla som heka, kuracie stehna, zapekala kur prsia, vajicka na makko, pizza stangle, zapekacky, karfiol, makove mafiny, prazila slnecnicove jadierka, piekla plnenu cuketu, hranolky, fasirky. zajtra chcem cuketové muffiny na slano
vymyslim si co chcem a spytam sa Gemini na cas/teplotu. zatial sa vzdy trafila

michaela329
9. júl 2025
@brusnatanecnica

@asdfka
teraz za posledne dni: piekla som heka, kuracie stehna, zapekala kur prsia, vajicka na makko, pizza stangle, zapekacky, karfiol, makove mafiny, prazila slnecnicove jadierka, piekla plnenu cuketu, hranolky, fasirky. zajtra chcem cuketové muffiny na slano
vymyslim si co chcem a spytam sa Gemini na cas/teplotu. zatial sa vzdy trafila

@brusnatanecnica inak ryby máš pravdu, tie sú tam super. Aj rôzne zapekanky, syry...

ivanka33
1. sep 2025
@weleda123

Máme z Lidlu a funguje bez problémov už vyše roka. Ide u nás takmer denne, lebo malej v nej robím takmer všetko 🙈

@weleda123 môžem sa opýtať koľko litrovú fritézu máte?...ja si chcem objednať tiež z Lidla...ale neviem 9? 12?...doma sme traja

weleda123
1. sep 2025
@ivanka33

@weleda123 môžem sa opýtať koľko litrovú fritézu máte?...ja si chcem objednať tiež z Lidla...ale neviem 9? 12?...doma sme traja

@ivanka33 máme tu menšiu, ale také dve porcie v nej v pohode urobím. Ale zase keby kupujem zase, kúpim väčšiu popravde, tiež sme traja a musím na dvakrát. Napríklad stehná celé sa mi mestia dve do košíka.

ivanka33
1. sep 2025
@weleda123

@ivanka33 máme tu menšiu, ale také dve porcie v nej v pohode urobím. Ale zase keby kupujem zase, kúpim väčšiu popravde, tiež sme traja a musím na dvakrát. Napríklad stehná celé sa mi mestia dve do košíka.

@weleda123 ďakujem, preto sa pýtam koľko litrovú fritézu máte