icon

Odporúčate kúpiť robotický vysávač?

17. dec 2021

Dobry den,odporucate,neodfiera to nabytok,steny,dvere?Pripadne sp stieranim je tiez ok?Aky odporucate,?Nie velmi drahy....Dakujem.😊

autor
17. dec 2021

Neodiera opravujem

petamich
17. dec 2021

neodiera 🙂 dnes uz su velmi inteligentne a nenarazaju do nabytku ako prve co boli na trhu - name Xiaomi Roborock S5 Max (myslim, ze uz je aj S7) a sme maximalne spokojni, jasne, ze nepovysava a nevytrie ako clovek ani sa neda cakat, ze vycisti zablatenu dlazku ale na prach, vlasy atd. je uzasny

jerryjanka
17. dec 2021

Záleží od toho aký kúpite. Ak chceš taky lacný za 40 eur tak ten síce povysava ale to je asi všetko. Od 200 hore majú obvykle v apke aj mapy a virtuálne steny.Mam xiaomi nový teraz na narodeniny som dostala. Aj s mopom. A je to po umývačke riadu druhý najlepší kamarát v domácnosti 🤣🤣viem si nastaviť kedy akú miestnosť ma povysavat ci umyť. Nastavím si silu sania aj množstvo vody aké má dávať na mopovanie. Keď potrebujem viem s nim pobehať aj s diaľkovým ovládaním ako s autíčko na ovládanie. Nemá rád káble. Tie v cene od 400 hore majú myslím poriešené aj toto. A tie drahšie majú aj tu funkciu že keď majú plný zásobník na bordel tak idú k dokovacej stanici a tam sa vysypu.

saxana000
17. dec 2021

Mame vacum mop pro od minulych vianoc.nebura nikde sem tam sa zamotala zo zaciatku do nabijacky lebo som mu ju zabudla odpratat raz ostal visiet na susaku ked ho chcel preliezt v celku kupu urcite nelutujem znizila.sa.aj prasnost v byte a clovek sa divi ked vysypa krabicku vysypa kolko toho na jeden krat nazbiera ale zas necakaj od neho zazraky raz za tyzden musis povysavat a poumyvat poriadne..pri detoch a zvieratkach je to ale pomocnik.kym sa vratime z prechadzky je naoko upratane..

matusa_153
17. dec 2021

My sme tiež uvažovali nad takým robotickým vysávačom ale my máme vysoké prahy a aj koberce máme .. jeden koberec je taký hrubší s tými vlasmi.. takže pre nás by asi nebol vhodný že ?

somktosom84
17. dec 2021

Xiaomi roborock s5 max,veľká spokojnosť.
Dokupila som náhradné filtre,tie utierky na zmyvanie atd a mám ho takmer rok,nevymenila by som ho za nič na svete.

jordana111
17. dec 2021

Ja mám ten z lidla už asi druhý rok som spokojná

lilope
17. dec 2021

@somktosom84 a čo robotický vysávač a dlhé vlasy? Vlastne kopa dlhých vlasov 😔 zvláda aj to, treba ho po každom raze čistiť a vyťahovať ich ako na klasickom vysávači?

somktosom84
17. dec 2021

@lilope povysava aj vlasy a cistit ho treba určite

katarinka2290
17. dec 2021

@lilope na spodu je kefa,vlasy tam byvaju namotane tak ich striham s noznickami.
V app mi aj ukazuje kedy mu treba spravit udrzbu.

sivana09
17. dec 2021

Určite kupuj 🙂 je to paradicka. Tiez mam roborock s5 uz roky, ale rozmyslam uz aj nad s7.

@lilope pozri moj profil - nejake moje video, ake mam dlhe vlasy :D po porode mi extremne padali, boli vsade. S5 ich povysava bezproblémov, samozrejme ale, treba cistit kefu

lilope
17. dec 2021

@somktosom84 chápem že treba ale či po každom vysávaní skrz tie vlasy 😉 ďakujem za odpoveď @sivana09 @katarinka2290

mattkapd
18. dec 2021

Mam roborock s55.. Moja laaaaska🥰🥰.. Mame dom a psíka ktorý brutálne plzne.. Vysavač u nás maka každý jeden deň už dva roky.. Za mňa topka.. Ako mopovac ho nevyužívam lebo on len tak pretrie aby neboli podlahy suché a boli bez prachu ale škvrnu neumyje.. Ale za mňa fakt delo pomocnik

slovakboy
18. dec 2021

Treba počítať s tým že pred odchodom z domu treba pripraviť priestor. Hlavne zdvihnúť stoličky a otočiť ich na stôl.

somktosom84
18. dec 2021

@lilope tak to je snáď uz na zvážení každého,ako často bude cistit tieto veci.
Ja vysavam plochu 90m a 100m,čiže ja ho cistim po kazdom vysavani.

avanka
18. dec 2021

Jednoznačne áno..ja som bola dlho proti nemu,lebo som milovala vysávanie a vysávač u nás šiel aj 3 krát denne...ALE...odkedy máme roborock S5 max,je to láska...vysáva aj 3 krát denne..už si neviem predstaviť svoj život bez neho..a koľko hodín mi ušetril..a vysáva fakt dôkladne,neprasi...akurát by som nešla do lacnej varianty,ale do tej vyššej..nás stál 400€ a neľutujem ani cent...má kopu výhod oproti lacnejším
@slovakboy netreba...teda záleží asi,aké máš,ale nás sa premota pod kuchynskymi uplne v pohode

katarinka2290
18. dec 2021

@lilope tak zalezi aj kolko miestnosti vam bude vysavat,kolko vas je v domacnosti.
Ja to necistim zakazdym,mne vysava plochu len v 1 izb.byte,koberce tu nemame a sme len 2ja tak tych vlasov tu nemame tolko.to by ste si uz odsledovali,vysavac potom aj viac huci ked uz je kefa moc zanesena

slovakboy
18. dec 2021

Raz sa tu budeme baviť na tému akého robota odporúčate. Či porúbe drevo, navarí , bude sa učiť s deťmi …😊

lumenita
18. dec 2021

@matusa_153 Prahy do 2 cm vedia preliezt. Koberec s vysokm vlasom je ale problem, tam ma problem aj normalny vysavac. Robot je najlepsi na velke priestory bez nabytku, plavajucu podlahu, ale slusnu robotu spravi aj na koberci s nizkym vlasom. Ak ma vela prekazok, dlhsiemu to trva, kym ich vsetky obkruzi.

petrusa87
18. dec 2021

Dnes mi akurat znama spominala ako sa jej zakaznicke samoznetil a dobre ze nevyhorel cely novy dom, moj muz ho po tomto vypocuti chcel vyhodit von oknom

domcci72
19. dec 2021

je to velka pomoc, akoze nevedela som si nejako zo zaciatku predstavit, ze ake to bude, ked nebudem musiet ja vysavat ale urobi to vysavac sam za mna, ale teda ten pocit teraz je nadovsetko 😀 ja si mozem v klude kavu vypit aspon, ja mam od Sencoru a aj zmyva a teda vela to ulahci 🙂

danka808
21. dec 2021

@avanka kiezby som vedela milovat vysavanie, odpadla som, ked som si to precitala. Toto obdivujem, lebo teda ja a vysavac nie sme kamarati odjakziva a teda aka som rada, ze dnes uz su taketo technologie, moznosti, ze nemusim byt ani pritomna pri vysavani 😀