icon

Odporučte kvalitnú práčku

anjelik2019
18. júl 2020

Ahojte žienky, odporučte kvalitnú práčku, s ktorou ste spokojné, nekazí sa... 😊🙄, najlepšie spredu plnená. Ďakujem a pekný večer všetkým 😉🙏.

Strana
z2
lenzas
20. júl 2020

@janciqa Ano, ano, vsymla som to, chcela som Samsung, ale kedze nemal paru ako pridavnu funkciu, tak som si rozmyslela kupu. A tu LG, co som vybrala, tak ma ako pises, ze pridavnu funkciu para a aj redikcia pokrcenia. Tak som zvedava 🙂

janciqa
20. júl 2020

@evaachesa fuha... Tak to je fakt asi vecou "trafit ten spravny kus" nech uz je znacka akakolvek... Ja mam LG a aj ked je plna, zmyka ticho. Svagrina ma Bosch a po niekolkych praniach jej prestalo vypustat avivaz. Stale jej ostane v sufliku zmiesana s vodou. Uz cistila vsetko mozne i nemozne, stale avivaz ostane. A dokonca na spodku po 3rokoch uz hrdzavie...co som sokovana, lebo bosch patri k tym kvalitnym znackam...

janciqa
20. júl 2020

@puertorico co konkretne ta zaujima? 🙂

evaachesa
20. júl 2020

@janciqa teda ta whirlpool im zmykala ako lietadlo hrozne zvuky z nej sli ze som sa bala ze sa na mieste rozflaka ...okamzite som im ju zakazala pouzivat a v ten den sme sli kupit LG...s nou je mamca spokojna 😊

evaachesa
20. júl 2020

@janciqa ale asi je to ozaj tak ze proste najdu sa aj vadne kusy z vyroby...nechapem tiez tu hrdzu a len po 3 rokoch 🤔

janciqa
20. júl 2020

@evaachesa aha, zle som pochopila 😆....whirlpool ani ja neodporucam. Svokra mala 2 po sebe kupene, lebo bola "verna" tej znacke...ako prat peru celkom ok, ale po 5 rokoch na oboch zacal hrdzaviet a hnit ten vrchny poklop,co sa zatvara pracka...teda ona ma zhora plnenu, nie spredu... Viac o whirlpool nechce pocut... 😆

evaachesa
20. júl 2020

@janciqa ja som to blbo napisala 😂 inak svokra ma tiez whirlpool zvrchu plneniacu a to tiez cista katastrofa ...minule som sa ju snazila vycistit co v tych zakutiach cierny humus a plesen na gume...to ju pritom furt ma otvorenu a vetra a tiez nadrzky na prasok vyzeraju hrozne..a hrdza dole zvonku..muzovi som uz vravela ze by sme aj jej mali novu kupit....tato znacka vyzera dost na nic 😒

puertorico
20. júl 2020

@janciqa značka, a či perie dlho ak perieš s parou, či vyperie rovnako ako s vodou, a že či sa tam dajú dať normálne prášky, gely alebo aviváže. lebo nikto z môjho okolia parnú práčku nemá a mňa to tak zaujalo. moja už pomálinky dosluhuje tak aby som bola rozhodnutá a vedela čo kúpiť. A hlavne ešte cena takej super práčky.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
akinom0077
24. júl 2020

@anjelik2019 jednoznacne Candy !!! prvu sme mali u rodicov 17 rokov... druhu som
mala vydrzala. 12 rokov a tretiu mam 8-my rok periem denne.

misinka26
24. júl 2020

Ja mám teraz CANDY (práčka so sušičokou) a zatiaľ som veľmi spokojná, predtým som mala AEG tiež so sušičkou a vydržala len 2 roky kým sa pokazila ...

anjelik2019
autor
24. júl 2020

@akinom0077 už sme kúpili Boschku, zatiaľ som spokojná, perie super, prádlo krásne vonia a nie je vôbec hlučná, tak dúfam, že jej to vydrží co najdlhšie. Klop klop 🙏😊

ivkaa1
20. okt 2020

@anjelik2019 akú máte Bosch práčku?

anjelik2019
autor
20. okt 2020
jane0123
28. okt 2020

@janciqa trochu neskor, ale presne toto predajcovia neuvadzaju. Ze je rozdiel ci je para na konci dvoch programov, alebo zvlast. Prosim VAs, aku pracku mate. Momentalne sa rozhodujem medzi LG a gorenje, lebo prave gorenje ma plus tuto paru zvlast.lenze ta zase nema rychly program (20minutovy) dakujem

janciqa
28. okt 2020

@jane0123 ja mam LG F4WV708P1... Ta ma paru aj ako pridavnu funkciu ku vsetkym programom nalavo od volica (od toho kolieska v strede)... Ci sa da para pridat ku programom zistite podla toho, ci pozdlz vsetkych tych programov nalavo je aj zvisla cervena ciara. Ak nie je, tak je para len v ramci programov uvedenych cervenou farbou... A tym padom nebude para ani ako pridavna funkcia. Odfotila by som Vam moju pracku ale som v praci.
A k tomu 20 minutovemu programu - ja ho nevyuzivam. Moja ma 14 minutovy (ak zvysim teplotu a otacky, tak uz je 20 minut)... len tam mozte dat maximalne 2-3 tricka...dala som na tom oprat kupene tricka... Ale i tak som citila "pach" obchodu...

cackaa
28. okt 2020

Mala som Miele a odišla mi elektronika tri mesiace po záruke. Inak bola perfektná, ale že sa pokazila, tak to ma sklamalo. Bola to už asi moja 5 práčka, na väčšine odišla elektronika - neviem, či je pravda, že všade dávajú tie kazítka.
Teraz mám AEG a nikdy viac - žiadna voda pri pláchaní prádla a má problém vyžmýkať (ako tu už niekto písal vyššie).

jane0123
28. okt 2020

@janciqa velmi pekne dakujem 🙂

janage
28. okt 2020

@cackaa ja mam Boshku, ked sme kupovali lebo stara wirpoolka sa pokazila (elektronika odisla), opravar povedal, ze vsetky max. 5 rokov jedno aka znacka. A teraz uz 9 rokov preslo a ta koza nie a nie sa pokazit, aby som mohla vymenit za vacsiu😂

yoxinka
28. okt 2020

Mala som Bosch, fičala 9 rokov, potom sme s odsťahovali a nechali ju v byte, takže neviem ako je na tom. Do domu sme kúpili Miele, vyskúšať, či to stojí za tie prachy ... zhodnotím to po pár rokoch ... inak práčka je to super, ale aj Boschku by som takú super kúpila asi 😜.

simca06022011
28. okt 2020

@cackaa Ja mam miele 8. rok a teda toto pravidlo uplne vylucujem. predtym som mala AEG 2x a obe ficali dlho (na jednej sa nemenilo nic, darovala som ju sestre do podnajmu, ona perie menej.. na druhej bol pokazeny az zamok :D ) Velmi ale veli zalezi od toho aky model si clvoek vyberie. AEGcka ktoru som mala bola jedna z najlepsich pracok, aj opravar povedal, ze taku tak skoro nekupim, cize sa za par eur opravila + dala soms i rovno vymenit cerpadlo lebo ved ked uz sa rozmontovava, mala som ju 6? rokov bez problemov a fakt periem v kuse a vela.. teraz este stale ide na firme, perieme v nej ale sporadicky. Ale ma uz kolko... 8+6 rokov :DDDD az sa mi verit nechce.

simca06022011
28. okt 2020

Inak miele ma uzasny servis, ale neskutocne drahy... 😔

jane0123
Autor odpoveď zmazal
jane0123
28. okt 2020

Pripadne niekto skusenosti s parnymi prackami gorenje?

magduska2
28. okt 2020

Mam Bosch a inu uz by som ani nechcela..max spokojnost ...certifikovany servisak mi poradil ze medzi najlepise pracky by zaradil Bosch,Elektrolux,a AEG..ja som sa rozhodla pre Bosch

sarah97
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2