icon

Odporučte vyskúšaný dobrý matrac pre osobu s váhou 100 kg

anabella235
22. apr 2021

Ahoj, potrebujem kupit dobrý a zároveň cenovo výhodný matrac. Žiaľ kvalitu zistím az po dlhsom používaní. Mate dobré a vyskušane tipy? Vaha osoby je okolo 100kg. Akú tvrdosť? Vopred ďakujem za info.

mima1
22. apr 2021

Je to tazko zistit a naozaj zistis az ked zacnes pouzivat. My sme teraz kupili par dni nazad tento https://materasso.sk/matrac/872 180tku co bolo cez 800€ ale tak uvidime ci sme sa neototo 😂😂😂

evkamotka
22. apr 2021

Odporucila by som vyberat spomedzi pruzinovych

mima1
22. apr 2021

@evkamotka ono to nie kazdemu sadne tie pruziny. My sme mali skoro 9r a uz som teraz nechcela. Ale treba to vyskusat

evkamotka
22. apr 2021

@mima1 jasne, samozrejme. Moja, skusenost je taka, ze penove sa nam za 2r prelezali a nestali malo. Investovali sme do kvalitnych pruzinovych... Pruziny necitit ale zatial sa neprelezali, takze som spokojba so zivotnostou-vzdy lepsie nez tie 2r s penovymi

anabella235
autor
25. apr 2021

A tastičkovy?

terka224
25. apr 2021

@mima1 ja myslim ze budete spokojny. My mame všetci doma materasso a sme nadmieru spokojny. Otec vyraba postele a matrace objednava len Materasso. Zatial su vsetci zakaznici spokojni🙂

anabella235
autor
26. apr 2021

Dakujem za tip. Materasso pruziny sme mali. Avšak podla vahy osoby bol tvrdsi. No a nikdy viac. Bud mali zle tabulky, alebo to nefunguje. Bol az prilis tvrdy a nezonoval. Ale viem, ze maju aj dobre matrace. Otazka stale znie aky, aku tvrdost na 100kg, aby bol dobrý na chrbticu?