icon

Okrúhly verzus obdĺžnikový stôl

8. okt 2025

Ahojte, kuchynu budeme mať do L, máme ju spojenú s obyvackou.
Nie je to extra velke ale ani malé. Ake su pre a proti okruhleho stol a obdlžnikového?
Sme 2+ dcera (takže 4stolicky k stolu).

anonym_5c3015
8. okt 2025

@anonym_autor kvôli miestu na stole určite obdĺžnik. Kruh je skôr len pre estetiku

biba_18
8. okt 2025

podľa toho kde chceš ten stôl mať ... mali sme okrúhly stôl na starom byte a ja som pri ňom rada sedela, bol sa mi zdá 120 cm a bol fakt veľký ... ale taká @nyusika nemá rada okrúhle stoly 😂
teraz mám obdlžnik lebo okrúhly sa mi nehodí a je rozťahovací čo je napr. na vianoce super ...
takže ťažko radiť ...
vieš dať fotku alebo pôdorys priestoru?

autor
8. okt 2025
@biba_18

podľa toho kde chceš ten stôl mať ... mali sme okrúhly stôl na starom byte a ja som pri ňom rada sedela, bol sa mi zdá 120 cm a bol fakt veľký ... ale taká @nyusika nemá rada okrúhle stoly 😂
teraz mám obdlžnik lebo okrúhly sa mi nehodí a je rozťahovací čo je napr. na vianoce super ...
takže ťažko radiť ...
vieš dať fotku alebo pôdorys priestoru?

autor
8. okt 2025

Prve dve su vzorový dom, takže tak to bude vyzerať. Posledná je moja spravena cez GPT (kuchyna bude kratsia a zmizlo mi okno :D)

viestta
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tu nie je priestor na okruhly

anonym_d33b3b
8. okt 2025

Nie okrúhly určite nie

anonym_ea05b7
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tu sa mi viac hodí okrúhly, aby rozbil všetky tie hranaté tvary, aj miesto naň mas

autor
8. okt 2025
@anonym_ea05b7

@anonym_autor tu sa mi viac hodí okrúhly, aby rozbil všetky tie hranaté tvary, aj miesto naň mas

@anonym_ea05b7 tu mi ho hodili nejak moc do priestoru

biba_18
8. okt 2025

áno, ten krúhly by rozbil všetku tu hranatosť a viac do priestoru, nie hneď k linke ... tak ako si to dala je to pekné, len tento sa mi zdá malý, koľko má cm?

anonym_5c3015
8. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ea05b7 tu mi ho hodili nejak moc do priestoru

@anonym_autor kúp ovál 👍 aj miesto aj rozbije tú hranatosť

7miriam77
8. okt 2025

Mne sa tam veľmi hodí okrúhly

anonym_1d5ba9
8. okt 2025

Kamaratka má okrúhly 140cm a mňa prekvapilo koľko miesta ponúka a pritom nezaberá veľa miesta a príde mi to viac útulné, vždy má v strede veľký etažér s ovocím, alebo ikebanu a stále kopu miesta, predtým mala obdĺžnik a nevyzeralo to takto pekne..

anonym_ea05b7
8. okt 2025
@anonym_1d5ba9

Kamaratka má okrúhly 140cm a mňa prekvapilo koľko miesta ponúka a pritom nezaberá veľa miesta a príde mi to viac útulné, vždy má v strede veľký etažér s ovocím, alebo ikebanu a stále kopu miesta, predtým mala obdĺžnik a nevyzeralo to takto pekne..

@anonym_1d5ba9 140cm priemer je už veľký stôl, ten by sa myslím do tejto kuchyne nezmestil, ale 120 stačí

anonym_6faeec
8. okt 2025

Waw ten okrúhly

nelka93
9. okt 2025

Ja mam okrúhly a iny by som nechcela, mame podobnú miestnost