Oplatí sa investovať do kuchynského robota?
Poprosim o radu. Je kuchynsky robot dobry pomocnik pri peceni? Oplati sa do neho investovat? Mam maly rucny mixer.
Ja som mega spokojna, peciem doma pecivo, takze miesi chlieb 2x tyzdenne plus dalsie cesta..
A ma rozne nadstavce, struhac najcastejsie ide, aj mixer (ma aj maly aj velky), melie mak, maso,..takze multi robot u mna
Je to pomoc, ja ho dost využivam pri mieseni cesta a mletí mäsa. A konecne som sa pustila do pavloviek 🥰
@anonym_autor odkedy mam robot vyuzivam ho pri kazdom peceni. Cesta miesim iba v robote. Vsetky od lineckych cez kysnute po piskotove
mám eta gratus. neviem si predstaviť dať viac peniazov do robota… 😏
@anonym_autor odporúčam zainvestovať , a hlavne do takej kde sú aj rôzne nadstavce... ja som strasne chcela a v kauflande bola akcia na berlinger za nejakych 40 eur 🫣 no vymiesi cesto, aj sneh urobi z vajec vsetko ale huci to dost a tak cudne sa pohybuje pri mieseni akoby sa chcelo rozpadnut 😆😆 takže radšej drahšie určite a kvalitnejšie
Ja som dostala Klarstein za 150e na vianoce od muza. Na bezne veci mi to stači. Ale kamoska mi hovorila, ze je lepsie pozerat, aby mal robot kovove suciastky, ze.to vydrzi dlhsie ako plastove.
Ja som dostala Klarstein za 150e na vianoce od muza. Na bezne veci mi to stači. Ale kamoska mi hovorila, ze je lepsie pozerat, aby mal robot kovove suciastky, ze.to vydrzi dlhsie ako plastove.
@stankadu ano, kovove vydrzia donekonecna.
Autorka, zalezi kolko pecies, co planujes s nim este eobit.
Ja mam kenwood, ma milion nadstavcov, realne ale pouzivam len tie hnetacie, parkrat sme na nom nieco mleli. Ale jw kovovy, vydrzi mi hadam do staroby a miesim v nom vswtko
ak len na pecenie, tak rucny staci...ale my mam bosh mum už velmi vela rokov, a miesi, melie maso, slaha piskoty, struha zeleninu...u nas ma vveru plne yuzitie
@anonym_autor Do robota neinvestuješ. Investovanie je vloženie peňazí do niečoho, čo ti prinesie znovu peniaze. Robot je spotrebný tovar.
Ak často pečieš, alebo veľa varíš v kuchyni, tak sa to oplatí to robiť pomocou robota. Ak si kupuješ polotovary a jedlo doma len zohrievaš, tak ti je robot zbytočný. Ty si musíš vedieť povedať, čo ho využiješ, alebo nie. To, čo ho má niekto iný, ti môže byť úplne jedno a je to pre teba bezpredmetné.
Je to niečo, ako umývačka riadu, ktorá ti ušetrí čas, ktorý by si potrebovala na umytie riadu po rodinnom obede. Alebo kúpa kávovaru - kávu si môžeš urobiť aj nesku, alebo ak si náročnejšia, tak si urobíš presso.
Jablká nastrúhaš aj ručne. Cesto vymiesiš aj ručne. Takže sa zamysli a prídeš na to, či sa to to oplatí kúpiť alebo nie.
@stankadu máme doma nevyužitý
@anonym_autor jedine, ak ho budeš naozaj využívať. My máme doma a doteraz sa nepoužil. Čiže len stojí a padá naň prach.
@anonym_autor odporúčam zainvestovať , a hlavne do takej kde sú aj rôzne nadstavce... ja som strasne chcela a v kauflande bola akcia na berlinger za nejakych 40 eur 🫣 no vymiesi cesto, aj sneh urobi z vajec vsetko ale huci to dost a tak cudne sa pohybuje pri mieseni akoby sa chcelo rozpadnut 😆😆 takže radšej drahšie určite a kvalitnejšie
@anjelik44 40 eur? To je co za robot? Ved tolko stoji obycajny slahac.
Ja mam kenwood uz 8 rokov a spokojna som.bol k nemu nadstavec na maso a dokupila som nastavce na struhanie.ono ak si kupis bez prislusenstva tak si pozi kolko stoja potom nadstavce.niektore rob0ty maju vsetko.ja ho vyuzivam v kuse kedze peciem chlieb,
@anonym_autor dakujem Vam za odpovede.
@anonym_autor Je to vynikajuci pomocnik. Ruky mas volne a popri miesani si pochystas kopu inych veci. A navyse ma kopu nadstavcov,ktore ti ulahcia pracu v kuchyni. Nelutujem tie peniaze,ktore som zan dala,je to fakt obrovsky pomocnik.
@anonym_autor ak pecies vela a casto alebo ak robis prevazne tazke (kysnute / kvaskove) cesta, tak ano. Ma to aj kopu inych funkcii, to si musis ty rozmysliet, co ti treba
@anonym_autor ja svoj pouzivam tak kazdy druhy den.ako sa da bez neho existovat.?🙂
@anjelik44 za 40 eur kvalitny robot naozaj nemoze byt🙂
@anonym_autor Áno,a treba si vybrať výkonný a taký,kde je možnosť vymeniť keď sa niečo potrebuje, doplniť misky, mlynček a pod.Ja som ETA skrinkovy ktorý bol zabudovaný v kuchynskej linke a vytiahol sa a dalo sa pracovať
Teraz mám Bosch a som maximálne spokojná.
Mam nejaky bosh uplne zakladny. Pouzivam hnetenie na kysnute cesto a cesto na vykrajovacky struhadlo na zemiakove placky miesanie a slahanie na palacinky a slahacku.mixer na smoothie a nadievku do kurata.poseka mi oriesky udajne aj pomelie kavu nemam otestovane a potom je tam mlyncek na maso a odstavovac na citrusy ale tie som este nikdy nepouzila.. na to co potrebujem mi staci lahko sa umyva staci rozobrat a nahadzat do umyvacky.misku ma kovovu tak sa nepraskne.ja som spokojna ale muz ho nepouziva ze on ma radsej klasicky struhak a metlicku.

ak potrebuješ aj strúhať zeleninu, orechy, pečivo na strúhanku, čokoládu alebo mlieť mäso, mak, tak kuchynský robot to s nadstavcami umožňuje.