Oplatí sa kúpiť elektrokotol?
Kto mi poradí? Chcem kúpiť elektrokotol na vykurovanie rodinného domu, značka Proterm 9-25kw. Rád by som vedel či to vikúri cely rodinný dom zo šiestimi radiátormi v zimnom období. Ďakujem za radu
Zdravim vas.mam novostavbu porfix 300mm este nezateplenu.bungalov 160m2.strop striekana izolacia 30cm.podlaha 150mm polis.vodna podlahovka,elektrokotol raja 9kw.celu zimu pootvorene okna susil som a odvadzal vlhkost.tarifa dd1 mes platba 30€.este sa v dome nebiva.termostat v zime na 22 stupnov.30€ mesacne som platil 11mesiacov.7.8.2022 prisiel nedoplatok 912€.po novom platba 110€/mes.zhrnutie-cakal som viac nedoplatok.vedel som do coho idem.plyn je dost daleko.komplet naklad.na domacnost by mali byt cca do 150€.kurenie,bojler,inducka,pracka,susicka proste bezna elektrika.Za mna na tiem2 ok.ako som pisal stavba sa susila a este nieje zateplena tak,ze som kuril panu bohu do okien a ratal som s tak.tuto zimu rok2022 to bude urcite menej.hadam vam to trosku pomohlo.
@veronikaccvvbb ahoj ako ste prosim na tom ? tiez zvazujeme kupu elektrokotla....dakujem