Oplatí sa kúpiť Sodastream na výrobu minerálky?
Ahojte žienky chem sa opýtať tých ktore mate doma soddastream ste sním spokojne? Kupili by ste si ho zas ? Koľko vyjde z jednej bombicky minerálky? Rozmýšľam nad kúpou lebo denne vypijem 4litre minerálky a už ma nebaví kupovať ju. Len keď mam vyhodiť za to toľko peňazí ze ci sa to fak oplatí. Moc dakujem.
Áno, jednoznačne, je to super
Za mňa super, v lete to využívame stále aj k syrupom.
My sme kúpili Philips, stál 49e a oplatí sa.
my tiez pouzivame roky - dokonca uz mame kupeny druhy, lebo prvy nam asi po 8 rokoch odisiel. za nas najvacsia vyhoda to, ze nemusim stale kupovat mineralku, po novom uz aj vracat zalohovane flase. mame kupene dve bombicky, a tie si striedame. ak sa minie jedna hned mam v zasobe tu druhu 🙂 jedna nam vydrzi tak mesiac (na litre povedat neviem)
len upresnim, soa stream nerobi mineralku, ale sodu 🙂
využívame denne. Za mňa top kúpa. Deti si robia niekedy aj tie nápoje so sirupom, vyjde oveľa lacnejšie ako originál napr. Pepsi, Mirinda
Máme už dlho,ešte muž to kúpil za slobodna,je to super. On si robí viac sýtené,ja naopak len tak mierne,ale bombička vydrží cca vyše mesiaca. Máme vždy náhradné,takže dookola sa používajú
Moj muz ho pouziva roky, pije bublinkovu vodu, sem tam kupi nejaky sirup hlavne kvoli synovcom.
takéto prístroje robia iba bublinkovú vodu/sódu, nie je to minerálka(to hádam viete čo vlastne je.) alebo kupujete nejaké náplne s obsahom minerálov ?
takéto prístroje robia iba bublinkovú vodu/sódu, nie je to minerálka(to hádam viete čo vlastne je.) alebo kupujete nejaké náplne s obsahom minerálov ?
@cacianka samozrejme, veď to je jasné,že to sa volá len tak ľudovo, že "minerálka"je z toho, málokto používa slovo sodovka.
My ho mame od minulej jesene a využívame ho naozaj každý jeden deň niekoľko krát. Super investícia za mňa, naozaj by ma zaujímalo koľko už sme ušetrili na balených vodách.
@cacianka my pouzivame filtracne vlozky, ktore vodu mineralizuju (jedna sa o iony horcika). nie je to priamo v sodastreame, mame na to zvlast fitracnu kanvicu, a az takto prefiltrovanu vodu naperlime
Ďakujem žienky veľmi moc tak určite si ju kupim😁
@lucka_ke ja tiež. Čistá voda mi nechuti q napíšem sa poriadne len z mineralky
@060106 mineralku v sodastreame nespravis. Len klasicku vodu, ktora ti tecie z kohutika, obublinkujes. Pokial musis mat len bublinky, tak v pohode. Pokial ale striedas gemsrku, magneziu, baldovsku a dalsie, tak smola. Toto nespravis v sodastreame
@060106 mineralku v sodastreame nespravis. Len klasicku vodu, ktora ti tecie z kohutika, obublinkujes. Pokial musis mat len bublinky, tak v pohode. Pokial ale striedas gemsrku, magneziu, baldovsku a dalsie, tak smola. Toto nespravis v sodastreame
@guiseppinka mne ide hlavne o tie bublinky lebo väčšinou si kupujem obyčajnú z lidla.
@guiseppinka mne ide hlavne o tie bublinky lebo väčšinou si kupujem obyčajnú z lidla.
@060106 tak v tom pripade je to ideal
Ano mame ho uz dlho.v zime ide.menej a v lete viac. Prvotna investicia aspon dve bombicky na vymenu a flase kupukem.nove tak raz za dva-tri roky lebo som videla v robote v kaviarni ako nam jedna stara flasa strelila a to uz zazit nechcem

môj muž to používa už roky, on sa bez bubliniek nevie napiť
z jednej bombičky mu výjde tých 70-80 litrov, podľa toho ako veľmi sýtené to chce