Oplatí sa kúpiť teplovzdušnú fritézu?
Oplatí sa kúpiť? Využívate? Čo všetko v nej pripravujete?
Mam od začiatku decembra a neviem ako som bez toho žila 😄 robím tam zemiaky, hranolky ( aj zo zemiakov, aj kupované), bataty, skúšala som ružičkový kel, fasirky, kuracie mäso ako stripsy, rezne, aldbo len ugrilovane, ovsenu kašu pecenu, banana bread, muffiny som robila, žemle som skúšala, ohrievam pečivo..
Úžasná vec. Robím v tom Hranolky (zdravé) zo zemiakov, cvikli, kalerábu, mrkvy, batat ov, cukety.... Karfiol pečeny, pečenú brokolicu so syrom... Všetky prílohy pečene robím tam.
Maso tam robím, kuracie steaky, hovädzie, lososa tuniaka.. Pečiem Žemle, bagle... Toto je len zlomok.. Naozaj úžasná vec.
Máme a využívame. Na všelijaké prílohy, už aj koláč som v nej piekla, tak isto niekedy kupujeme do zásoby tie žemle, ktoré treba dopiecť v rúre, tak použijem tu fritézu. Nahreje sa v podstate hneď , kdež to kým sa nahreje rúra čakám cca 10 minút.

Nám, som spokojná. Co robím sa mi už ani písať nechce, je tu kopa diskusii o tomto, kde som aj ja prispela. Skus ich pohladat