icon

Oplatí sa kúpiť vysávač-mop Dyson V15 Submarine?

9. okt 2025

Ahojte
Oplatí sa investovať do tohto vysavačomopu ? Ďakujem

anonym_ffe491
9. okt 2025

@anonym_autor za mňa nie neoplatí

minilla
9. okt 2025

Za mna je vysavac Dyson jedno velke sklamanie. Uz by som v zivote za to peniaze nevyhodila!

autor
9. okt 2025
@minilla

Za mna je vysavac Dyson jedno velke sklamanie. Uz by som v zivote za to peniaze nevyhodila!

@anonym_ffe491 vieš mi napísať prečo ?
@minilla pýtam sa na konkrétny typ !

minilla
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_ffe491 vieš mi napísať prečo ?
@minilla pýtam sa na konkrétny typ !

@anonym_autor jaaaj, tak pardon .. 🙄

anonym_67a3f7
10. okt 2025
@minilla

@minilla minule som mala tu cest vysavat s nim ,tešila som sa po x pozitívnych recenzií aj tu na mk, no mne skoro ruka odpadla ,hrozne je na mna ťažký 😁 aj celkovo taka nemotorna som s nim bola, možno je to o zvyku a nejakej lepšej technike ale predstavovala som si ze bude brat rad radom smeti za tu cenu, no niektoré miesta som musela prejsť nie len jedenkrat aby to vzal ,takze tiez som sklamaná a som rada ze som si ho pred plánovanou kúpou vyskusala🙏

janikm
11. okt 2025

Ja mam od Vianoc a za mna teda ano.. ano ano ano!!! 😅 Nerozumiem predoslym prispevkom, ja som s nim vekmi spokojna, vysavanie uplne mega, to zelene svetlo odhali kazdu spinku, vysavac ma vyborny tah ked vysavam gauc tolko prachu je v nadobke ze len pozeram😳.. na zaciatku sa aj mne zdal tazsi ale rychlo som si zvykla. A zmyvanie tiez velmi chvalim, uz ziaden kybel s vodou, byt mam raz-dva pozmyvany a podlaha nie je velmi mokra. Cena je vysoka a ked som povedala manzelovi ze ho chcem vysmial ma ale teraz ho kazdemu chvali kto sa opyta a sam povedal ze stoji za kazdy cent🍀

amel
12. okt 2025

Napíšem Ti moju skusenost.
Mala som od oktobra Dyson15 absolute detect.Vysavac paradny,vysávač s nim bola radosť.
Najlepší,aky som kedy mala v ruke.
Kým sa nepokazil.Zacal vypínať po pár sekundách.
Od júla som sa snažila vysávač reklamovať,je to na velmi dlhe lakte.
Potom som da dočítala,ze odkedy sa výroba presunula do Ázie,su neskutočne kazove.
Mne ani nenapadlo cekovat,ako u na tom s kvalitou.Brala som to tak,ze su NR.1.
To uz davno neplati.
Na konci septembra sa mi podarilo po x "dohodach" a ich sluboch dostať náhradný vysávač,kedze moj je neopravitelny.
Sľúbili poslat jeden,poslali iný model.
Tak momentálne vysavam od minulého tyzdna s Gen5 a úprimne, cakam,kedy sa opat pokazi.
Osobne si myslím,ze to nebude dlho trvať.
A teda komunikácia s nini je na velmi dlhe lakte.
Jedine kúpiť inde (odporúčam ceknúť servis pred kupou)a I to si myslím,ze šanca na pokazenie sa uz pri dnešných modeloch blíži k 100 %.
Odporúčam ceknúť pred kúpou FB stránky,budeš velmi prekvapená.

maculienka9
19. okt 2025

Aktualne aj padla cena 🙂 ked stal 800 eur neviem ci by som tolko dala ale aktualne sa uz oplati o nom uvazovat https://www.kupnajlepsie.sk/bezdrotovy-vysavac-...

amel
19. okt 2025
@maculienka9

Aktualne aj padla cena 🙂 ked stal 800 eur neviem ci by som tolko dala ale aktualne sa uz oplati o nom uvazovat https://www.kupnajlepsie.sk/bezdrotovy-vysavac-...

@maculienka9 padol kvoli velkej kazivosti vyrobku.Tato rada ma nieco so softverom.Ja som V15 vymenila za GEN5.

mira0611
19. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja mam len obycajny dyson v15 total clean alebo nejak tak sa to volalo.
Oplati sa pockat na cierny piatok a rovno si objednat od vyrobcu.
Moj prvy dyson som kupila pred 16 rokmi, milovala som ho, kupila som potom dyson c33 alergy, v den stahovanie do domu sa pokazil (predpokladam, ze ho chlapci hadzali).
Kupila som bissel multifloor 3in1, lebo som chcela dobry vysavac za normalnu cenu, no nenaplnil ocakavani, potom som kupila karcher nebol zly, ale nebol to dyson.
Potom som kupila dyson v15 a milujem ho, mam 100m2 dom a tak 1,5krat asi s nim povysavam, mam aj koberce -mam na to nastavec, vtedy to ide na vyssich otackach a zvysi si vysavac svoj vykon, preto nevydrzi 2x povysavat cely dom, asi by som potrebovala este 1 baterku dokupit.
Znamy ma tuto verziu a mopom a pochvaluje si, ale ma aj baterku navyse.
Ak pockat na black friday vtedy maju dobre akcie, nizsia cena + nejake extra doplnky.
Ja by som uz v zivote iny vysavac nechcela.

maculienka9
19. okt 2025
@amel

@maculienka9 padol kvoli velkej kazivosti vyrobku.Tato rada ma nieco so softverom.Ja som V15 vymenila za GEN5.

@amel Tak alza ma 6,5% reklamovanost. A stale velmi vysoke hodnotenie, v kombinacii s predlzenou zarukou a okamzitou vymenou by sa to dalo zvladnut.

mira0611
19. okt 2025
@amel

Napíšem Ti moju skusenost.
Mala som od oktobra Dyson15 absolute detect.Vysavac paradny,vysávač s nim bola radosť.
Najlepší,aky som kedy mala v ruke.
Kým sa nepokazil.Zacal vypínať po pár sekundách.
Od júla som sa snažila vysávač reklamovať,je to na velmi dlhe lakte.
Potom som da dočítala,ze odkedy sa výroba presunula do Ázie,su neskutočne kazove.
Mne ani nenapadlo cekovat,ako u na tom s kvalitou.Brala som to tak,ze su NR.1.
To uz davno neplati.
Na konci septembra sa mi podarilo po x "dohodach" a ich sluboch dostať náhradný vysávač,kedze moj je neopravitelny.
Sľúbili poslat jeden,poslali iný model.
Tak momentálne vysavam od minulého tyzdna s Gen5 a úprimne, cakam,kedy sa opat pokazi.
Osobne si myslím,ze to nebude dlho trvať.
A teda komunikácia s nini je na velmi dlhe lakte.
Jedine kúpiť inde (odporúčam ceknúť servis pred kupou)a I to si myslím,ze šanca na pokazenie sa uz pri dnešných modeloch blíži k 100 %.
Odporúčam ceknúť pred kúpou FB stránky,budeš velmi prekvapená.

@amel kupila si od vyrobcu, alebo cez inu stranku?

amel
19. okt 2025
@mira0611

@amel kupila si od vyrobcu, alebo cez inu stranku?

@mira0611 samozrejme od vyrobcu🤦‍♀️
Bolo to o nervy.Osobne sa tejto znacke uz vyhnem oblukom, Gen5 pouzivam tyzden, osobne neverim,ze vydrzi viac ako rok.Ja som ale mala v15 detect absolute.
Kym bol plne funkcny,bol vyborny.A potom to zacalo🫣Som lutovala,ze som nepreluskala temu skor...ani mi nenapadlo,ze tato spolocnost nie je uz zarukou kvality.
Byvalo tomu tak,no teraz su vsetko,len nie seriozni.

amel
19. okt 2025
@maculienka9

@amel Tak alza ma 6,5% reklamovanost. A stale velmi vysoke hodnotenie, v kombinacii s predlzenou zarukou a okamzitou vymenou by sa to dalo zvladnut.

@maculienka9 to,kde ho kupis,nema vplyv na kazivost vyrobku, max na priebeh reklamacie a to tiez nie vsade.
Otazka casu,ak ho zacnu kupovat ludia vo velkom,kedy predajcovia ,ako Alza,ho stiahnu z ponujy,alebo uzavru zmluvu priamo s Dysonom,ako uz niektori maju.

mira0611
19. okt 2025
@amel

@mira0611 samozrejme od vyrobcu🤦‍♀️
Bolo to o nervy.Osobne sa tejto znacke uz vyhnem oblukom, Gen5 pouzivam tyzden, osobne neverim,ze vydrzi viac ako rok.Ja som ale mala v15 detect absolute.
Kym bol plne funkcny,bol vyborny.A potom to zacalo🫣Som lutovala,ze som nepreluskala temu skor...ani mi nenapadlo,ze tato spolocnost nie je uz zarukou kvality.
Byvalo tomu tak,no teraz su vsetko,len nie seriozni.

@amel ďakujem za odpoved. Aj ja som raz musela zapasit s ich servisom, vtedy im to robila ceska firma, ale aj tak ta kvalita je nezaplatenie.

zuzana76
19. okt 2025

ano, mame ho asi rok - dva, za mna super, vysaje aj macacie chlpy, cokolvek z koberca, prach

autor
19. okt 2025

Ahojte, mám ho týždeň,zatiaľ som spokojná. Ak sa pokazí, budem to riešiť potom. Ďakujem každej za skúsenosti, želám krásnu slnečnú nedeľu.

mira0611
19. okt 2025
@anonym_autor

Ahojte, mám ho týždeň,zatiaľ som spokojná. Ak sa pokazí, budem to riešiť potom. Ďakujem každej za skúsenosti, želám krásnu slnečnú nedeľu.

@anonym_autor pockaj, vsak sa podel o skusenosti? Pekne mopuje, nezanechava smuhy? Potrebujes na to specialny cist.prostriedok na podlahu, alebo je jedno aky das?
Pekne vytrie aj pri liste parkety a v rohoch, alebo tam zostane taka mensia nemumyta cast?
Dakujem za odpovede.

mira0611
19. okt 2025
@mira0611

@anonym_autor pockaj, vsak sa podel o skusenosti? Pekne mopuje, nezanechava smuhy? Potrebujes na to specialny cist.prostriedok na podlahu, alebo je jedno aky das?
Pekne vytrie aj pri liste parkety a v rohoch, alebo tam zostane taka mensia nemumyta cast?
Dakujem za odpovede.

@mira0611 a este kolko m2 mas dom, kolko vydrzi baterka? Ono mopuje a vysava v 1 alebo je to zvlast? Na jedno nabitie zvladnes obe? Aj vysat aj utriet?