icon

Oplatí sa mať doma hriankovač aj toastovač?

15. apr 2021

Dobrý deň, využívate obidva spotrebiče alebo je jeden z nich zbytočnosť?

emmusska
15. apr 2021

Toustovac je super, ten vyuzivame velmi casto, no hriankovac ak vytiahnem raz za mesiac tak je vela

suzitok
15. apr 2021

U nas to isté, toastovac používame takmer denne, hriankovac raz za rok

bellovag
15. apr 2021

Máme obidva...toastovač využívame častejšie, hlavne synovi na desiatu do školy chutia toasty. V toastovači urobíš aj čistý opečený krajec chleby, ale v v hriankovači toast nie 🙂 V toastovači ešte robím vafle. Takže ak máš miesto zídu sa obidva, ak nie stačí toastovač...

elenka74
15. apr 2021

Ja mám obidva a využívam ich dosť často.

kopytko03
15. apr 2021

Hriankovač používame takmer denne. Na toastovač si spomenieme cca raz za pol roka, ale potom robíme toasty týždeň v kuse 🙂

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
klaudscha11
15. apr 2021

Mame tiez oba. Niekedy mame chut na toasty, niekedy zase na hrianky ale niekedy nevytiahneme ani jedno z toho aj par mesiacov. Ale zase keby si si kupila ten taky toustovac aj s grilom a este na wafle tam byvaju tie nastavce tak na tom grile sa daju teoreticky spravit aj hrianky

zuvelyn
15. apr 2021

Tak asi záleží ze ci jete hrianky a toasty. My nemáme ani jedno a ani nám nechýba 😁

stanka_s
15. apr 2021

U nás hriankovač skoro denne a toastovač vytiahneme asi raz za dva týždne.

zabina27
15. apr 2021

my mame a vyuzivame oboje

viestta
Odpoveď bola odstránená
hettinka
15. apr 2021

máme a využívame oboje
sendvičovač aj na pečenie waflí a grilovanie syra, mam taky ten 3v1

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mamanadruhuu
15. apr 2021

Toustovač urcitr

simsalabim
15. apr 2021

Vyuzivame oboje, frekvencia sa meni, raz viac, raz menej.

ivkazba
15. apr 2021

Ak jete toasty aj hrianky, tak áno. My napríklad posledný mesiac dosť fičíme na hriankach v rámci príloh k raňajkám.

eskop
15. apr 2021

My mame aj gril aj toastovac aj hriankovac a celkom casto vyuzivame..robime tatarak alebo hrianky k salatu. A na grile robim toasty alebo v toastovaci tiez..

elizabet173
15. apr 2021

Ja opacne toustovac som pouzila raz, potom som ho posunula sesternici a hriankovac aj pat krat tyzdenne, mam rada hrianku k zeleninovemu salatu, myslim ked je hlavnym jedlom, nie ako priloha. Zalezi, co mate radi.

elizabet173
15. apr 2021

@dominika1988 ako kto, ja nemam hriankovac vylozeny, neznasam linku zapratanu spotrebicmi, ale nerobi mi problem ho vytiahnut aj kazdy den

trema
Autor odpoveď zmazal
sissy27
15. apr 2021

využívame pravidelne oba, vždy je také obdobie, že raz viac ide toaster, inokedy hriankovač. Toaster mám 3v1, takže viem využiť aj na wafle alebo ako gril.

lubi40
15. apr 2021

mam oboje, pouzivam oboje