Oplatí sa mať doma hriankovač aj toastovač?
Dobrý deň, využívate obidva spotrebiče alebo je jeden z nich zbytočnosť?
U nas to isté, toastovac používame takmer denne, hriankovac raz za rok
Máme obidva...toastovač využívame častejšie, hlavne synovi na desiatu do školy chutia toasty. V toastovači urobíš aj čistý opečený krajec chleby, ale v v hriankovači toast nie 🙂 V toastovači ešte robím vafle. Takže ak máš miesto zídu sa obidva, ak nie stačí toastovač...
Ja mám obidva a využívam ich dosť často.
Hriankovač používame takmer denne. Na toastovač si spomenieme cca raz za pol roka, ale potom robíme toasty týždeň v kuse 🙂
Mame tiez oba. Niekedy mame chut na toasty, niekedy zase na hrianky ale niekedy nevytiahneme ani jedno z toho aj par mesiacov. Ale zase keby si si kupila ten taky toustovac aj s grilom a este na wafle tam byvaju tie nastavce tak na tom grile sa daju teoreticky spravit aj hrianky
Tak asi záleží ze ci jete hrianky a toasty. My nemáme ani jedno a ani nám nechýba 😁
U nás hriankovač skoro denne a toastovač vytiahneme asi raz za dva týždne.
my mame a vyuzivame oboje
máme a využívame oboje
sendvičovač aj na pečenie waflí a grilovanie syra, mam taky ten 3v1
Toustovač urcitr
Vyuzivame oboje, frekvencia sa meni, raz viac, raz menej.
Ak jete toasty aj hrianky, tak áno. My napríklad posledný mesiac dosť fičíme na hriankach v rámci príloh k raňajkám.
My mame aj gril aj toastovac aj hriankovac a celkom casto vyuzivame..robime tatarak alebo hrianky k salatu. A na grile robim toasty alebo v toastovaci tiez..
Ja opacne toustovac som pouzila raz, potom som ho posunula sesternici a hriankovac aj pat krat tyzdenne, mam rada hrianku k zeleninovemu salatu, myslim ked je hlavnym jedlom, nie ako priloha. Zalezi, co mate radi.
@dominika1988 ako kto, ja nemam hriankovac vylozeny, neznasam linku zapratanu spotrebicmi, ale nerobi mi problem ho vytiahnut aj kazdy den
využívame pravidelne oba, vždy je také obdobie, že raz viac ide toaster, inokedy hriankovač. Toaster mám 3v1, takže viem využiť aj na wafle alebo ako gril.
mam oboje, pouzivam oboje

Toustovac je super, ten vyuzivame velmi casto, no hriankovac ak vytiahnem raz za mesiac tak je vela