Oplatí sa parný mop na celú dlážku?
Ahojte ženy, skúsenosti s parným mopom? V celom dome dlažba a už ma nebaví kýblovanie 🤢 normálne mám alergiu asi už aj na vodu pri umývaní dlážky 😂 predstavujem si to jednoduchšie …. chytím a umývam niečo ako tyčový vysávač hop-šup. 😂😂 Alebo ma vyvediete z omylu?
Ak používate tak aký? Ďakujem
@monika35493 parný mop je somarina. Skôr skús pozriet mop ako vysávač. Dyson a podobne. Ja mám karcher napríklad.
Tiež som s vedrom stratila nervy. Nemám síce parný, ale ten s rozprašovačom. Nemusím nič trepať hore - dole po izbách, po povysávaní len streknem, zotriem a je. Tiež máme všade buď dlažbu alebo vinyl. Teraz v období blatových čvachtaníc ho mám opretý za dverami v kumbale a hocikedy vidím capky tak to mám utreté za 15 sekúnd.
@3petka prečo somarina ?
@monika35493 není to somarina. Parný mop mam už niekoľko rokov a som spokojná. A to mam len obyčajnej si silvercrest z lidla.
@monika35493 keď už si niečo take chceš kúpiť tak si kúp take že nemusíš najprv vysávať a potom behať s parným mopom. Pozeraj niečo čo urobi obe veci na jeden krát.
https://www.kaercher.com/sk/home-garden/cistice...
Odporúčam toto...👌🏻
My sme dostali od svokrovcov parny mop, ja sa ho bojim pouzivat inde ako na dlazbe (mame plavacku), takze pouzivam v chodbe, v kuchyni, kupelniach. Ale mohli kupit taky, co ma aj funkciu vysavaca, lebo najprv si musim povysavat a potom mopovat. Pusti to frkance, kadeco nalepene, zotrie to. A vydezinfikuje. Ale inde zmyvam klasickym pomom radsej. Ak mate dlazbu vsade, tak podla mna je to dobre. Ale fakt ta vysavacova funkcia by bola super k tomu.

Mame Viledu