icon

Oplatí sa parný mop na celú dlážku?

monika35493
30. jan 2025

Ahojte ženy, skúsenosti s parným mopom? V celom dome dlažba a už ma nebaví kýblovanie 🤢 normálne mám alergiu asi už aj na vodu pri umývaní dlážky 😂 predstavujem si to jednoduchšie …. chytím a umývam niečo ako tyčový vysávač hop-šup. 😂😂 Alebo ma vyvediete z omylu?
Ak používate tak aký? Ďakujem

brigitte93
30. jan 2025

Mame Viledu

3petka
30. jan 2025

@monika35493 parný mop je somarina. Skôr skús pozriet mop ako vysávač. Dyson a podobne. Ja mám karcher napríklad.

michaela789
31. jan 2025

Tiež som s vedrom stratila nervy. Nemám síce parný, ale ten s rozprašovačom. Nemusím nič trepať hore - dole po izbách, po povysávaní len streknem, zotriem a je. Tiež máme všade buď dlažbu alebo vinyl. Teraz v období blatových čvachtaníc ho mám opretý za dverami v kumbale a hocikedy vidím capky tak to mám utreté za 15 sekúnd.

monika35493
autor
31. jan 2025

@3petka prečo somarina ?

suzy2508
31. jan 2025

@3petka aký typ Kärcher máš?

bielasovicka
31. jan 2025

@monika35493 není to somarina. Parný mop mam už niekoľko rokov a som spokojná. A to mam len obyčajnej si silvercrest z lidla.

3petka
31. jan 2025
3petka
31. jan 2025

@monika35493 keď už si niečo take chceš kúpiť tak si kúp take že nemusíš najprv vysávať a potom behať s parným mopom. Pozeraj niečo čo urobi obe veci na jeden krát.

shee11
31. jan 2025

@3petka ja napriklad castnejsie vysavam a mopujem tak raz do tyzdna. mne to vyhovuje osobitne.

nikasmile
31. jan 2025
nevenka
31. jan 2025

My sme dostali od svokrovcov parny mop, ja sa ho bojim pouzivat inde ako na dlazbe (mame plavacku), takze pouzivam v chodbe, v kuchyni, kupelniach. Ale mohli kupit taky, co ma aj funkciu vysavaca, lebo najprv si musim povysavat a potom mopovat. Pusti to frkance, kadeco nalepene, zotrie to. A vydezinfikuje. Ale inde zmyvam klasickym pomom radsej. Ak mate dlazbu vsade, tak podla mna je to dobre. Ale fakt ta vysavacova funkcia by bola super k tomu.