Oplatí sa používať sodastream?
Ahojte žienky 27.6 som si kúpila soddastream a dnes mam už prázdnu bombicku. Je to normalne ze sa tak rýchlo minula? To sa mi finančné oplatí viac kupovať minerálky ako každé 2tyzdne bombicku za 35e. Alebo sa dá kúpiť niekde aj lacnejšia?
@060106 fľaška na výmenu - u nás stojí 8 eur, vymieňami vo vinotéke
Inak, minule som nad tym premyslala, ze ci nahodou nezmenili objem tej bombicky. Sodastream mam uz snad 100 rokov, sodovku robim denne a pamatam si casy, ze mi kedysi bombicka vydrzala aj takmer pol roka. A teraz max 2 mesiace.
@060106 ak už máš nový sodastream na ružovú bombicku tak vezmi prázdnu a výmen za plnú - v planeu za 9,30€ napr. Neviem či inde menia už tie nové ružové
zalezi ako casto pouzivas .. niekedy sa stane ze zle naplnia a vypotrebuje sa rychlo . u nas vydrzi dlho lebo ju nepouzivame denne ..
Inak, minule som nad tym premyslala, ze ci nahodou nezmenili objem tej bombicky. Sodastream mam uz snad 100 rokov, sodovku robim denne a pamatam si casy, ze mi kedysi bombicka vydrzala aj takmer pol roka. A teraz max 2 mesiace.
@diewcatqoo tiež som sa minule zamýšľala že akosi rýchlo sa minie, či je slabo naplnená alebo čo sa deje... výmena 6 e
známy v ZA si dáva len naplniť - nevymieňa celú fľašku . min. rok jedno naplnenie 1,2 e.
tak to je dost divné, ale ako pišu baby, vymena prazdnej za plnu je tých 7-10€ ako kde, ked si ju berieš treba si ju "potažkať " a skontrolovat foliu hore
@060106 ak už máš nový sodastream na ružovú bombicku tak vezmi prázdnu a výmen za plnú - v planeu za 9,30€ napr. Neviem či inde menia už tie nové ružové
@dryada_dryada ešte v tete drogérii menia ruzove
@dryada_dryada ešte v tete drogérii menia ruzove
@summer23456 to som nevedela. Dobre info 😉 ďakujem
@summer23456 to som nevedela. Dobre info 😉 ďakujem
@dryada_dryada niet za čo. Ja som zas zabudla, že to menia aj v planeu. Nabudúce pôjde tam, mám to bližšie. 🙂
My sme napríklad z TT a tu v takej rodinnej firme platíme 5€ za výmenu… vydrží nám cca 2 mesiace, to je good deal
@060106 mne sa stalo že nová bombička a na 3x už nešla, mohla sa časom vypariť
Ale inak nemusíš furt kupovať novú, prázdne sa predsa vymieňajú za plne. Nam tiež vydrží 2 az 4 mesiace
Tak ja denne vypijem 5 fliaš. To ste ma veľmi potešili ze sa to dá vymeniť. Už som sa bála ze budem musieť kupovať stále novú. A není ste tu niektorá prosím vás z PD a okolia? Ak áno kde sa to dá vymeniť? Ci to menia v každom planeu alebo každej teta drogérii?
Tak ja denne vypijem 5 fliaš. To ste ma veľmi potešili ze sa to dá vymeniť. Už som sa bála ze budem musieť kupovať stále novú. A není ste tu niektorá prosím vás z PD a okolia? Ak áno kde sa to dá vymeniť? Ci to menia v každom planeu alebo každej teta drogérii?
@060106 áno v každej tete a planeu tiež. Aj v domácich potrebách u nás. Väčšinou to majú na dverách v obchodoch aj napísané,že menia
@060106 áno v každej tete a planeu tiež. Aj v domácich potrebách u nás. Väčšinou to majú na dverách v obchodoch aj napísané,že menia
@dryada_dryada niet za čo. Ja som zas zabudla, že to menia aj v planeu. Nabudúce pôjde tam, mám to bližšie. 🙂
@dryada_dryada
@summer23456 ruzove sa daju zamenit aj v nay alebo billa
Ja mením každé 2,3 mesiace za 8 eur v tescu alebo v kaufland.
@dryada_dryada
@summer23456 ruzove sa daju zamenit aj v nay alebo billa
@gypsomilka a za koľko sú v bille prosím?
@060106 u nás to dokonca menia aj v autosúčiastkach 😅 treba sa popýtať, ale minimálne domáce potreby s tým často robia.
Ďakujem vám veľmi moc. Som zvedavá kde to u nás nájdem a za koľko.😁
@gypsomilka a za koľko sú v bille prosím?
@summer23456 ja som brala asi dva mesiace nazad a asi 8€ myslim
@summer23456 ja som brala asi dva mesiace nazad a asi 8€ myslim
@gypsomilka dakujem
@060106 u nás to menia normálne v elektre
Tak už ju mám vimenenu za 7e. Moc vám ďakujem za pomoc.
@060106 vymienam za 7 €.
Tak už ju mám vimenenu za 7e. Moc vám ďakujem za pomoc.
@060106 kde si ju vymenila nakoniec?
@060106 kde si ju vymenila nakoniec?
@summer23456 neviem ako by som nazvala ten obchod lebo tam predávajú od cukrárenských výrobkov cez oblečenie ale aj trúpky na vodu ,šroby ,hrnceky... ako fak tam kúpiš asi vsetko😁

@060106 35 e? U nás v meste ju menia v domácich potrebách za 7 eur aktuálne. Nám vydrží síce dlho, lebo my minerálku pijeme malo, ale môj ocino zarobí denne 3-4 fľaše a vydrží mu asi 2 mesiace, takže celkom rýchlo sa ti minula.